Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak van különbség: az Opiban is több nagy esés és rali után volt egy lassú lecsorgás. Ez most fejlődésileg az első nagy esésnél tart. Nem értesz egyet?
17m? :D :D :D :D Egy családi kis asztalosműhelybe elmenne :D Nem zavar, hogy nem tudod értelmezni a számokat? Ennek fuss neki újra s üsd szépen fel a cégtárban a pénzügyi eredményeit. A tavalyi éves adózás előtti eredénye - 186M és adózás után - 183M....
hát igen, olvastam itt én 10 ezres célárt is. Persze, lehet ennyi, ez a tőzsde, de jelenleg még nem tudni miért lenne ennyi. Az Opus is úgy volt, hogy tavaly év végére 1000 de a kétharmad után 3 napon belül. Az index.hu-n van most egy cikk a 4ig-ről és a Mészáros jelenségről, a laikusoknak elmondja mi megy. Ja és nem kárörvendek, mert más történet alapján én meg az Ott1-t vártam ilyen hírekre legalább 500-ig év végére :DD Csak ott nem volt Mészáros, ennyi a különbség, a spekák leszarták a fejlődést.
Nem zavar, hogy tavalyi árbevétele a cégnek 17 millió volt? És miért nem az Opi vagy a Konzi első nagy esése jut eszedbe, amiután visszahúzták magasabbra?
2000 felett eladták a manipulátorok, most lefelé az adja akinek elfogy lassan a nyerője, esetleg bukóba fordul s megijed. Azért nem adta 2000 felett eddig, mert hitt a még magasabb árfolyamban 5*-zés nem volt elég. Tavaly ez volt Opusban, Appban is.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...