Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Jövő hét csütörtökön közgyűlés lesz: https://www.4ig.hu/Befektetoi_informaciok.html Eddig az ML-es cégek közgyűlései előtt mindig felhúzták az árfolyamot, így gondolom akik most olcsón bevásárolnak, ezt is számításba veszik.
Csak halkan kerdezem a Konzinal volt amikor 2800rol 1400re nyomtak es onnan ment fel vegul 3500re? Szinten halkan kerdezem, hogy akkor ott abban a cegben mi volt? 🤔
Igazán jóleső érzés, hogy ennyire aggódsz értünk, bár nem tudom, hogy erre hányan szorulunk rá. Én nyugodt vagyok és tartom, mert tudom, hogy jó lesz, nem kicsit. A helyedben én is vennék, amíg ilyen olcsón tudsz. Gondolom te is ezt tervezed, csak még olcsóbban...és ennek köszönhetjük a lebeszélést. További szép napot!
Igazad van. De felbosszant ez a csoda várás. A jelek egyértelműek, akik felhúzták 700ról 2000ig, most öntik, nagy haszonnal adják itt. Az a szerencse hogy a kicsik mindent megvesznek, különben már -20% lenne.
Az említett Opi esésben még nagyobb öntések is voltak, tehát ez nem bizonyít semmit. Én nem állítottam, hogy ennyi lesz vagy annyi lesz jövő héten, kettőnk közül csak te teszel ilyet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...