Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha várják magasabb árfolyamra, ha beszállót csinálnak, mindenképpen vissza akarják húzni, különben nagyon nagy veszteségek érték őket. Szegény kicsiket sajnálom, akik adják bukóban a pánik miatt. A brókercég vagy ML visszahozza magának a pénzt, a kisbüfi nem valószínű.
Lehet itt hozzák majd a Takinfót? Alacsonyabb árfolyamon több részvényt kapnak érte. A gyűjtőnek megéri,ha több mint fele papírt ő veszi és kevesebb mint felét adja. Kéne még bővítenem.
ja az Opit is hogy felhúzták konfi előtt... ja nem... még hová húzzák fel az árfolyamot, még így is 4x-ezett 3 hónap alatt... lehet elméleteket gyártani, de itt kőkemény realizálás megy ezerrel és egymásra dobják a pakkokat a kisbüfik, és ezt egyelőre ezen a szinten nincs aki megvegye, legalábbis most ez látszik...
Mert 1, annyi van nekik hogyaz összeset nem tudták eladni, kettő a sok ember önti aki alulról van, meg persze sokan dobják mert nem akarnak úgyjárni mint az Appenninnel
Nekem az a gyanús az egészben, hogy amikor 2280-on állt a papír úgy vették az emberek mint a cukrot, miért nem ilyenkor adták volna el nagy nyereségben ha úgyis volt rá kereslet, ehelyett kicsit visszaöntötték és teljesen 2140-2080 közötti árfolyamra rögzítették. Akármikor a papír lejjebb vagy feljebb akart ugrani egyből vagy visszahúzták vagy leöntötték. 20-30ezres támaszok voltak 2060 és 2180 környékén. Egyszer csak érdekes mód egy szinte 0ft forgalmú napon leöntik mint az állat, ez kinek érné meg, ha a későbbiekben esetleg nem várnák magasabb árfolyamra, vagy másik opció hogy másoknak akarnak még szép beszállókat nyitni. Ezek a szép 100-120milliós leöntéseket vagy valami bróker cég csinálja, vagy szépen ML-ék, mert kisbüfiknek nincs ennyi pénze, és nem is érné meg nekik. A kérdés az hogy vissza akarják-e rántani ugyanúgy mint az opus/konzum esetén vagy hagyják egy ponttól a szabad forgalmat... De őszintén jelen pillanatban nem nyereséget realizálnak a több 10 milliós eladók, ha azt akarnák akkor miért nem időszakosan adnák el, és nem -10%al.
30 ezer vevő van alsó limiten ... tiszta lutri még ott is venni, mert lehet őket is kitömik, és holnap is -20% lesz... :( ki tudja... na lassan én is nézelődöm, ha eléri a céláram a részvény, mert jövőkép az van tényleg (mint az Opinál, és az is hol van most, Istenem, a béka segge alatt)
Ha valakinek 200 milliója van benne, nehezen tudja eladni. Ha egyben kirakja, akkor érthető okokból csökken az árfolyam. Ettől még a papír nem fog csődbe menni (max a cég, de az sem. :) ).
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...