Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem kicsavarás volt, a nagyok adták , öntötték szépen és a kis büfik meg mindent megvettek. Ez inkább tömés volt. Akik ma vették, holnap adják ha elindul le, nem akarnak beragadni. Szerintem.
Ha holnap visszamenne 1800 környére nyugodtabb lennék. Ma kis híján alsó limitre küldték a papírt, azért egy korrekciónál nem szokványos. Valamint nem ártana valami bejelentés, hír a pánikolók megnyugtatása céljából.
Ez már szerintem nem korrekció, nem kicsavarás. Miután a közkéz 36 % és lényegében az elmúlt hetekben ez a mennyiség megfordult itt, a csúcson lévők elkezdtek realizálni , ez elindított egy reakciót, jött az index cikk, ez rátett egy lapáttal. Öngerjesztő folyamat, ami pánikba csapott át. Aztán 1500 környékén elkezdték venni a bátrak, napizók ez megint beindított egy folyamatot. A végén meg a napizók megint adták.Ha ez egy sima korrekció lenne akkor holnap már emelkedne de piros a világ, esnek a tőzsdék. Így újabb esés várható.
“A CIG Pannónia 1,1 százalékos esése mellett az Appeninn 1,3 százalékkal került lejjebb, a 4iG árfolyama is gyengélkedik, a részvény 6,5 százalékkal került lejjebb, míg az árfolyam decemberben 18 százalékot esett, a 4iG idei teljesítménye azonban így is kiemelkedő, a részvény idén 739 százalékkal került feljebb.” Ennyit írt a portfolió ma
38,2-es Fiboig korrigalta a 400-tol indulo rallyt. Ez technikailag eleg
megerosites, emelkedhet tovabb. Szep lenne ujra a trendvonal fole
kerulni, de alatta egy parhuzamossal se lenne semmi bajom. https://invst.ly/9fyhl
Törölt felhasználó2018. 12. 06. 17:26
Az also limit kozelebol is szepen felallt, ha akartak volna most lehetett volna also limit es ott is hagyjak, de valamiert nem akartak... a mai veteleim jelenleg mind minuszosak, de tobbet szedtem vissza, mint elotte volt es hosszabb tavon plusszos lesz majd az is.
Én úgy gondolom, hogy a mai tőzsdei kereskedés szélesebb spektrumon mozgott, mint pár héttel ezelőtt, "kicsik" , "nagyok" , nyerőre és veszteségre fogadók, napizók mind hozzátettek a forgalomhoz. A sajnálatos lejtmenet ellenére is pozitívum, hogy a papír él és aktív, napi szinten kereskedhető.
Akkora volt a menet felfelé,hogy lehetett volna 2-3 korrekció is. Itt most egyszerre lezavarta a papír a korrekciót. Napi átlag 1677ft és 1milliárd feletti forgalommal. Holnapi nap még érdekes lesz. Erre az esésre azért a véleményem szerint kicsit rásegítettek. Én nem adtam,inkább vettem hozzá. Majd kiderül jól tettem-e. Sokan ma kipontozódtak. Kellenek az idegek,de ezt eddig is tudtuk. Könnyű volt úgy tartani a papírt,hogy közben ment a porszívó és mindig feljebb került az árfolyam. Most a kézből való kicsavarást láttuk.
Hát megnondta hogy savosan adja és veszi. Nyilván nem csak ő adta de 250rol nem csodálkoznék ha nem ment volna ki sok sok db már. De igazából ez mindegy. Nem ő dönti el az irányt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...