Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem ez akkor fog visszamenni ha itt ugyanúgy 30-40 milliós vételeket látunk. Héten kétséges hogy pluszban lesz, talán péntek este felkötik, de azon kívül ezek a 30-40ft-os felhúzások nem jelentenek semmit, legfőképp hogy szinte egyből leöntik 20-30 millióval...
Tisztelt Közösség! Hosszú ideje olvasótok vagyok, jelenleg részvényes is, de ez az első hozzászólásom. Warren Buffet mesélte egyszer egy vásárlása kapcsán: "Ha emelkedni fog, shortoljuk be előtte." Szóval kéretik megnyugodni! Ősrégi héber mondás: A gyorsaság csak bolhafogásnál jó. Gondoljátok át a helyzetet és lássatok a dolgok mögé! SZVSZ.
Nagyon érdekes, hogy pont aznap van ekkora esés, amikor megjelenik az index cikk arról, hogy ML miatt mennyire megy fel az árfolyam és már tízszerezés volt és . Biztos csak véletlen egybeesés :))))))
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...