Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha nem is most vagy idén, de 2019-ben lesz még ez bőven 2000 felett. Ne legyen senkinek kétsége, hogy nem fognak hatalmas lufit fújni....a recept nem változik. Addig is jó kereskedést mindenkinek.
Az eredmény egy dolog, a menedzsment keze biztosan benne volt, de az árbevétel is fontos. Az nem egy üres cég, amelyik semmit nem ér. Ha MOL mondjuk veszteségesbe menne át egy évben valamilyen oknál fogva, akkor az annyit érne, mint egy asztalos műhely?
Hát.. Amíg ralizott akkor sem változott semmi. Most aki bukoban van dobja aki félti a nyerőt az is. Nem viszi tovább a hype. Szerintem de minden rosszindulat nélkül. App tapasztalat inkább.
Én "agyatlan" árfolyam letolásnak hívnám. Elképzelhetőnek tartom, hogy a kölcsön kapott kb. 700 K papír repül most ki. Majd az okokat lehet látjuk később (persze nem biztos). Ja és jelezném a lenyomónak, hogy Én akkor fostikáznám magam össze, ha Lölö 400 ft-os árán lennénk, és ha van tököd nyomd le addig :), bár ott veszek még.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...