Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon tavaly novemberi Appeninn forgatókönyv szagot érzek amikor 1173-ról lerántották s több napig limittel esett. Bárnem teljesen ugyan az a két sztori, mert az Appeninn már akkor is egy jó jövedelemtermelő cég volt. Ez meg...ígéretek nem termelnek cégértéket...
nyilván nem így akar realizálni, csak így tud, ez sajnos pszichológia, látja, hogy esik az árfolyam, hisz a papírban, nem akarja eladni... aztán tovább esik a papír, meginog, eladja a felét... aztán tovább esik, és úgy gondolja, még így is plusszban vagyok, és dobja a többit is... így lesz a sok hozamból kevés tényleg igaz, hogy sokkal nehezebb kiszállni egy papírból, mint be
De épp ezaz, ha egybe nem tudja eladni, akkor miért nem a 2000+os napokon adogatta volna el, és nem pedig 16-1800ért öntené vissza egybe az egészet. Azért az a 20%os különbözet neki se lehete mindegy. Itt valaki direkt le akarja húzni az árfolyamot, a kérdés sajnos csak az hogy mennyire, és hogy visszahúzzák-e.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...