Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A mai nagy száguldásból kimaradt. Z692. Ennek ma simán 700 fölött kellett volna zárnia ilyen pozitív piacon. Jelenleg annak kell örülni hogy annak ellenére hogy nincs céges vétel, nem szakadt be az ár.
A másik 4ig topicban úgy örülnek a 694nek mintha már 900 lenne. Még mindig nem értik hogy a 670-700 utat járja hetek óta ( néha még lejjebb is ment). Ha majd 700nál megint fordul akkor meg csodálkoznak. Ne legyen így de nagy az esély rá. Semmi nem változott , miért is menne 700 fölé, ne talán 750 fölé tartósan?
Nemrég még 680as 4ignél otp 7900 volt. Írtam hogy otp fog először rallyzni, nos 4ig 680 körül, otp 9500 körül van. Ez is bejött, ezért is le lettem hülyézve.
780ról indult, ment 910ig. Most 688, csak arra akartam kilyukadni hogy a vodafone bejelentéskor sok kisbüfi megint beragadt. Itt 700 körül szállnak ki gondolom mert itt vette eddig a cég, meg 700 alatt vannak vevők kevesen.
Jászai valóban azt nyilatkozta 2021 decemberében, hogy az eddigi elemzések már nem aktuálisak, mert sokat változott a helyzet. Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy ez negatív üzenet volt. Ha sokkal rosszabb lenne a helyzet a vártnál, azt nyilván nem így jelentette volna be. Nekem inkább az jött le belőle, hogy jobb is lehet az előrejelzettnél. Persze azóta történtek dolgok, háború, extra adó, rezsiköltség elszállás, ami befolyásolni fogja az eredményt, de amikor Jászai nyilatkozott ezekről még nem volt szó.
4 milliárd miért ne lenne? Tavaly 7 milliárd volt , úgy hogy még csak IT cég volt. Most már benne lesz az eredményben az albán és montenegrói távközlési cégek eredményei, egyéb itthon akvirált kisebb cégek eredményei, AH, tudtommal telenor 25%a is az övék. Lennie kell eredménynek csak nem a várt 40 milliárd.
Edison elemzes = fizetett PR Plusz maga a nagysagos cegvezir nyilatkozta, hogy az edison elemzest szabad oda tenni, ahova valo, a kukaba. Ugyanis valtozott a helyzet! Nemhogy 40 mrd, de meg 4 mrd profit se lesz.
"Az tuti,hogy nem lesz itt most 40milliárdos nyereség. Ez hülyeség,honnét vetted???" Nézz utána , az idei évre a várakozás: 400 milliárdos árbevétel, 100 milliárdos ebidta, 40 milliárdos eredmény. Ha jól emlékszem edison írta, ez a várakozás többször megjelent. Nem a kisujjamból szoptam. A többire nem reagálok, személyeskedni nem akarok. Nekem ez a véleményem a 4igről, akár tetszik akár nem. Ner papír, azt meg látjuk hova juttatta az országot a ner. Lehet ez simán opus 2.0, ha szerencséje lesz a kisbüfiknek akkor új masterplast de arra minimális esélyt látok. Nem véletlen hogy vodafone bejelentésnél 780 volt az árfolyam , most meg a 700 sem akar összejönni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...