Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mikor írtam még nem volt pluszban,de ezt te is tudod,ha megnézed a kötéslistát. Nem téma vagy,csak beírtam,hogy szándékosan hogyan próbáltál pánikot kelteni folyamatosan,lassan már 5 hónapja egyfolytában. 30X beírtad kb. az elmúlt 3-4 hónapban,hogy az OTP vagy a BUX plusz ez mínusz. (még ma is :D) 25X kb. ,hogy semmi pénzt nem kapunk az EUtól és erre tegnap sumákban elismerted,hogy kapunk. 15X,hogy a 4IG senkinek nem kell és mindenki csak eladni akar és ha a cég nem veszi 600,erre 700 felett vagyunk. Ami érdekes,hogy 12eft felett OTPét ajánlottad,majd 8eftnál meg nagy esést írtál,stb. Reál nélküli vicc vagy :D Szerintem sokat buktál és azért vagy ennyire elkeseredve. Ha tartottad volna a 4IGét még mindig nyerőben lennél,nem is kicsiben. Persze a bukást nem ismered be,inkább próbálsz pánikot kelteni,meg a sikeres befektetőt beállítani,hogy csalódott,meg sikertelen. Pedig az te vagy.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...