Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A 4iG-nek és a Rheinmetallnak nem ez lesz az első közös vállalata, idén májusban jelentették be, hogy a Rheinmetall (51%), a 4iG (39%) és a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő (HM EI) (10%) képviselői közös vállalat alapításáról írtak alá előzetes megállapodást. Az alapítók célja, hogy a közös vállalat részt vállaljon a Magyar Honvédség digitalizációjában, valamint a közép-kelet-európai NATO tagállamok számára digitális eszközöket fejlesszen és forgalmazzon annak érdekében, hogy megfeleljenek a mai és jövőbeni harctéri követelményeknek. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Szépen összefonódik a 4ig és a rheinmetall de az árfolyamban ez sem jelentkezik.
Napról napra egyre lejebb. Ismét minusz. Múlthéten valaki emlegette hogy biztos nem hiszek a szememnek mert elérte a 700at az árfolyam. Nos korai volt az öröm. Cég nem veheti, így nincs ami felhúzza.
volt 2. negyedev az volt es az elso is az lett volna ha nincs az egyzseri tetel.Kerdes az hoyg a 3. az lesz-e de valoszinu igen ennyi veszteseges ceg felvasarlasa utan nem lepodnek meg.
Micsoda lelkesítő beszéd.. Mennyit hallgattam az opus és app topicba… Emlékszem az évszázad vétele volt az app 600 forint esés után 400 forintért!! Bomba vétel volt mert a cég így úgy amúgy…. Most meg egy tojás is többe kerül…
Micsoda lelkesítő beszéd.. Mennyit hallgattam az opus és app topicba… Emlékszem az évszázad vétele volt az app 600 forint esés után 400 forintért!! Bomba vétel volt mert a cég így úgy amúgy…. Most meg egy tojás is többe kerül…
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...