Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem hiszem hogy lesz 1000es buli. Ahhoz 40 milliárdos , az előzetesen várt eredménynek kellene lennie és még akkor sem biztos hogy lenne 1000 mert ez ner papír. Ner papírokat már nemigen veszik.
A cég a q3 miatt nem veheti ezért elképzelhető hogy akár 600ig esik de onnan a cég visszateszi 700 közelébe. Végül is ha 600ról megy 800ig év végén az is komoly rally, 33% emelkedés.
Ezekbe ilyenkor nem számolnak inflációt…. Nem lessz ez sajnos 800… ott az opus példa.. Az azért nem esik mert már így se ér többet egy doboz gyufánál… Kicsinálnak mindenkit..
itt vannak (4iG Nyrt reszvenyesek) "Csakegyolvaso 2021. 07. 23. 13:53Előzmény: #23700 Mortal_Wombat#23701Pontosan ahogy irod az Allam ad es ha nem lesz meg az a 2/3 akkor az allam nem ad majd , sajnos az ilyen papirokkal pont ez a problema ami kcsak a kozbeszerzesekbol elnek meg nincs fix bevetele.Ezert lesz itt a digi ami kb fentartja majd nekik a 300-as arfoylamot. Csakegyolvaso 2021. 07. 23. 12:40#23696Nyugi en itt vagyok minek jartassam a szamat, egyszer elmondtam 26-an eldol merre az arra.Jah es amugy eddig nem is figyeltem de 300-on es 400-on is van res tehat hosszu tavon valoszinusitem hoyg a valasztasi idoszakba ez a papir ott lesz sztem ok mar tudjak hogy nem lesz me ga 2/3 vagy esetleg veszitenek es pontosan ezek a jelzesek azert maradtak ott szepen a grafikonon."
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...