Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valószínüleg a cég vett pár darabot és felhúzta 690re. Amint a cég befejezte a vételt ismét 673. A következő hónapban a cég nem veheti, így várható ismét hogy 600 közelébe esik.
Nem, pedig bőven kellene szárnyalnia. Mesterségesen tartják lenn, meg a bizalom teljes hiánya a befektetők részéről. 6-700 akkor volt, amikor alapon volt 1,5 éve, most, hogy van jövőkép, meg folyamatos akvizíciók, bővül mint a kisgömböc, esik esik, már kb 30-40%-ot. A hóóóócipőm tele ezzel a neres sz@rral. Ha ez amerikai részvény lenne, már kb. a 10x-ét érné!
Segítsen már valaki valami "pozitívummal", hogy miért esik folyamatosan ez a csodálatos állami részvény. Pedig olyan szép kilátásai voltak, annyi szuper portfóliót és szakembert toboroztak. De esik mint a kő.
Az éjszakai részvényesek általában nem olvasnak előzményt ahogy nem értik a szarkazmust sem. Dehát valljuk be mit is várhatnánk ilyen nickkel Bundesztán hercegség.
meglasd, az allam elengedi a 4ig hiteleit es allami tamogatast fog kapni fejlesztesekre, illetve kotelezo lesz minden allami alkalmazottnak es intezmenynek tularazott vodafone/digi elofizeteseket kotni. Dolni fog a le!
nagyon aktiv lett ez a topik ugy nez ki hamarosan be fog szakadni az arfolyam.Nem is ertem miert nem a masik topikba irkaltok eddig jo volt ott most mi valtozott hogy ide irtok? xD
A kapitalizmus lényege a hitel jelenléte MINDEN cégben. Ja, hogy Kovács Béla ev. nem vesz fel hitelt, mert NULLA fedezete van, meg a szerszámosládája. Ezért nem jár csak egy szakadt Opellal! El vagy tévedve.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...