Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak annyit,hogy 705ft és 36milla. Jó lenne reált látnod. Ha sokat is buktál azért kéne költeni rá,mert így nem is tudsz kereskedni :D Megint jókor szólaltál meg a dugókról. Lehet benézted,mint a 600as szintet.
Akkor amikor ezt írtam igaz is volt. A cég vételei mentették meg a zuhanástól, a napi forgalmak 70-80%-át a cég vételei adták. Bevédték a 670et. Nézd meg a pompi által felrakott chartot. 14 hónapja esik, az hogy most 700 nem jelent semmit, a trend a lényeg. Az meg egyértelmű 14 hónapja.
Ezt a beírásod valószínű elfelejtetted,mert pont azt írtad,ha a cég nem veszi már rég 600 alatt lenne!!! Többet nem reagálok rád,mert 1 sértődött,megkeseredett ember vagy. valószínű nagyot buktál és azért szurkolsz,hogy másnak is rossz legyen. Tessék a beírásod: realmadrid
2022. 10. 25. 12:09
Adják szépen. Egyre több az eladó. Bevédik a 670et ismét vagy most már elengedik? A cég vételei nélkül már rég 600 alatt lenne. A másik topicban akárhogy megy a felbeszélés, kénytelenek belátni, az irány adott , lefele. . Most 700 és az nem lefele van :D
Ez a 600ra, meg 700ra vártad szövegedből látszik hogy nem tudsz szöveget értelmezni. Nem vártam sem 600ra, sem 700ra. Azt fejtegettem hogy céges vételek nélkül beeshet 600ra , feltételes módban de utána a cég megmenti mert védik a 670et. A 700ról meg azt írtam hogy ilyen plusszos piacon el kellett volna érnie a 700at, ha ez komoly emelkedés lenne. De várni nem vártam egyiket sem. Opus meg ezt eljátszotta 400nál, 300nál, 200nál aztán mindig újabb mélypont következett.
Békén vagy hagyva. Olvasd vissza miket írogattál 1 hete és tegnap. Talán így majd megérted,mert nehezen emlékszel. Csak emlékeztetlek,hogy szerdán még 600ra vártad,tegnap már 700 fölé kellett volna mennie szerinted. Szerinted noórmáális??? Meg mindenki eladni akar,senki nem veszi :D nem veszik? :D Több hónapja írogatod,hogy a NER papírok csak esnek nem tudnak emelkedni. OPUS most 3. napja emelkedik.
Szerintem inkább egyeseknek van madrid fóbiájuk. Kitiltattak a másik topicból, utána meg rólam irogatnak ott. Ráadásul még ebbe a topicba sem hagynak békén, ide is átjönnek sértegetni. Akkor most ki a beteg? Ráadásul még szöveget sem tudnak értelmezni, kiragadnak egy félmondatot a szövegkörnyezetből és hazudnak összevissza. Mint a neresek. Nem véletlenül védik ennyire ezt a papírt, ner papír.
Na másik topicban rice megint velem foglalkozik mert emelkedett 2 nap alatt pár forintot a 4ig. Az nem tűnik fel neki hogy hetek hónapok óta a 670-700 sávban mozog, néha egy kicsit feljebb vagy lejebb megy. Ez a nagy emelkedés? Írtam, előbb lesz otp 18000 mint 4ig 1000, ezt a véleményem tartom. Az egyelőre nem jött be hogy bezuhan ha a cég nem veszi de nem csodálkoznék ha a jg megbízásából vennék és amint lehet a cég átveszi.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...