Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az tuti,hogy nem lesz itt most 40milliárdos nyereség. Ez hülyeség,honnét vetted??? . Azért ma is hihetetlen dolgokat művelsz,pedig nincs részvényed. Reggel ezzel kezdted: "Még a vodafone hír kell és minden összeáll egy újabb jelentős eséshez." Utána jöttek a szokásos írások: "Pakolják szépen az eladói oldalt,semmi változás,mindenki eladni akar,mintha nem tudnák,hogy a cég most egy darabig nem veheti" és a gyöngyszem "Bux ma is plusz, ez meg nulla. Októberben bux plusz, ez meg nulla." és megint a szokásos Totális érdektelenség." és amit nem hagysz ki soha "NER papír opusnál,appnél látjuk mit jelent" :D :D :D Van még valami mára a tarsolyodba? mert eddig eredménytelenül próbálod lebeszélni a papírt. Hihetetlen vagy. Ma is eddig ide a fórumra 9 beírás. Nagyon ráérsz így papír nélkül,vagy valamiért küzdesz??? Miért fáj,hogy az árfolyam tartja magát?
Ebben igazad van. Fundásan nekem nincs bajom a céggel, ill. annyi hogy az elvárt 40 milliárdos eredmény és 100 milliárdos ebidta szerintem messze nem lesz meg. Terjeszkedik, meglátjuk a rheinmetallos sztori hova fut ki( 2 közös cég megalapítása). Az árfolyam az más kérdés. Ner papír, opusnál, appnél látjuk ez mit jelent.
Elszálló energiaárak, infláció és alapkamat az egekben, a vállalati hitelek megdrágultak, a részvényektől elvárt hozam is sokkal nagyobb, emiatt a magyar részvények 80%-a vaskos mínuszban, ezek nyilván szót se érdemelnek; de ha a Rheinmetall vesz 25%-ért részvényt, biztos amiatt esett ennyit...
670-ért vettek 25%ot (részvény kibocsátás). A beszállásuk előtt magasabban volt az árfolyam , tehát valóban befolyásolta az árat (lefele). 10% a közkéz, ennek a közkéznek a mozgása befolyásolja az árfolyamot. A többi biztos kézben van. Ez a 10% a kicsik kezében van, ők meg már 700 felett nem veszik. Látható a kereskedésben , beállt a vétel 670-700 közé, feljebb már nem veszik. Amikor a cég vételei 700 fölé vitték, azonnal jött az esés, egyszerűen 700 felett nincs rá kereslet, viszont eladó rengeteg van.
Az eddigi gyakorlat szerint, jó számokat fognak közölni, jönnek a "fórum szakértői" célárak, tényleges emelkedés, "na ugye megmondtuk" időszak, majd a sokadik kijózanodás. Ner.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...