Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem furcsa inkabb ti foglalkoztok velem sokat?Foleg ennyi kulonbozo nick.Kinek a tortajaba szarok epp bele? Ti vagytok a legjobb bizonyitek arra hogy jo nyomon jarok es itt bizony eleg nagy szopoag lesz.
Es ezzel mit kell kezdeni?Nehez volt rekord evet zsrnis ugy hogy minden szart elnyert xD ellenzeki iranyitas alatt megmezzuk milyen rekordeveket fog zarni xD Tudod ezt a spk penzt kiveszik a cegbol mert ugy eri meg nekik ahogy az opuszba is tettek.
Akkor csak psr pelda.Delta csutka felbeszeles 150nel az ar jelenleg 50.mennyire hstott pozitivan az arfolyamra?Semennyire.Opus 600-800 csutka felbeszeles.Jelenlegi arfolyam 230 mennyire hatott ra semennyire.Apennin 800as felbeszeles mennyi most?Ahogy elnezem hiaba van pozitiv hatad a forumokon valahogy akkor jon a gebasz.De szolj ha rosszul latom.
Egyszerűen nem értik meg hogy fundásan kiváló a cég de itt az árfolyam és a funda elkülönül. Ner papír, nagy diszkonttal. Talán megindul ha a fidesz nyer de akkor sem biztos mert óriási az adósság és a befektetők megvárják a q1, q2-őt vagy akár a q3at hogy bejön e JG számítása.
Miért rám hallgatnak a kisbüfik és nem a felbeszélőkre? Talán azért mert én eltalálom az árfolyamot , ők meg szeptember óta írják az 1500at és csak nem akar elmozdulni a 800 közeléből.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...