Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Holnap papírforma szerint mínuszos napnak kellene jönni." Köszönjük emese a jóslatodat, de most már feküdj le, mert sokat szerepeltél, biztos elfáradtál. Holnap várunk vissza " szerintem " véleményeiddel :) Ja, lehet, hogy nem..
Amúgy megint a HVG ír érdekes dolgokat.Megkerdezte az ellenzékki Lyukas zoknis Hadházi Akos a miniszter tényleg a Magyar állam tulajdonában fog kerülni a telekom.Nem válaszolt a kérdésre... olvassátok el
Jól van, igen írtad amire én meg írtam h világ legnagyobb faszsága sztem ez a dolog, de ez van, ilyen a tőzsde. De tényleg hagyjuk, te 1500-nél is aggódtál, 2000-nél is aggódtál, aztán csak 5500 a szitu most.
Ha jól emlékszem én voltam aki délelőtt azt írta pletykára venni, hírre adni. Féltem is hogy pofára esés lesz a vége. Majdnem mínuszban zárt, nem kell nekem magyarázni semmit. Innen még van feljebb csak az időtáv nem mindegy.
Fuu néha tényleg kiakasztó ami itt megy :) jön a tsys nem jön a tsys, itt a tsys emelkedik visszaadja, nem emelkedik jajistenem tömés...:)) fárasztó basszus. Mit akarnak még? ÖV álljon ki és mondja h fasza lesz a sztori? Egyesek azt se hinnék el mert itt minden IS gyanús! :) Metis pappínyó megyek is emelkedek egyet! :D
Azért az is jó pénzt hozott a konyhára. De itt a lényeg szerintem az, hogy most már van 2000 jól képzett informatikusa a 4IG-nek, akikkel már bele tudnak vágni új, nagy hasznot hozó projektekbe.
Ide már teljesen felesleges bármit is írni, Madridnak nem lehet megmagyarázni, a többi meg megy pelust cserélni. Csak mondom, hogy én vettem délben 1170-en és az a szitu, hogy nem aggódok. Kisbüfik nem ennyire átgondoltak mint ahogy ma az eladói oldal kinézett. Vagy feltételezzük, hogy az 1000-1080 közötti vételeket ma kiszórták és örülnek a pár Ft nyerőnek. Sokszor írom, hogy tudatos leszorítás/lenttartás megy h ne szakadjon el. Ez ma megint egy ilyen nap volt. Ti is tudjátok ha megindul ez limiteket csinál. Aztán megint adhatna el a vezérkar h hűtse a kedélyeket. Tényleg azt gondoljátok, hogy klasszikkisbüfi azt gondolja, hogy na basszus, itt egy ilyen hír, inkább eladom....?! Nemár. Ha nem napiztok minek aggódni hogy hol zárt? 2-4-5k-ban se hittek sokan, mégis itt vagyunk ahol vagyunk egy t-sys bejelentéssel. Most indul a móka. Aki szerint meg opi2 meg a faszsetudjami az menjen máshova remegni. Ha fosik vki minek veszi? Ja mert a 10-20-30x az tetszik, mi? Ilyenkor kell keménypöcsűnek lenni, nem akkor amikor 2nap limitfel van.
Igaz. Tavaly amikor bejelentették hogy ML megvette akkor is nagy plusszal indult aztán mínuszban zárt. Hetekkel később kezdett száguldani , hír nélkül.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...