Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Update 1.: Rákérdeztünk arra, hogy a tranzakciót miből finanszírozzák és hogyan tervez fizetni a 4iG, a frissen befutott válasz a következő:Az akvizíció finanszírozásában (a saját forrás mellett) hitel, várhatóan kötvény, illetve intézményi befektető bevonása is szóba jöhet. Azonban nagyon korai a tranzakció jelen fázisában ebben a kérdésben tűpontos és végleges választ adni. Az ügylet zárásakor tőzsdei társaságként a 4iG tájékoztatja majd a részvényeseket, illetve a nyilvánosságot többek között ebben a kérdésben is.
"Innen már nehéz lesz szintet lépni" Te tényleg sose adod fel??? Elhiszed, hogy a döglött kutyát nem érdekli itt a mindennapi pánikolásod?? Add már el és keress valami jövedelmezőbb befektetést magadnak, ami sokkal kevesebb izgalommal jár. Ez rohadtul nem neked való... Tanács volt :)
A DT nem akarta eladni a Telekomot, ezért tárgyaltak a T-Systemsről, amennyire tudom. Szóval a nemzeti mobilhoz mást kell keresni. Vodafone nem játszik, szerintem egészben a Telenor sem, max kisebbségi részesedés, mondjuk 20-30%. A Digi nem piaci, hanem Teszári alapon működik, tehát nehéz felmérni, mi is kellene ahhoz, hogy eladja a mobil üzletágát. Jelenleg nem életképes, ha nyer az 5G pályázaton elég frekvenciát, akkor az lehet. Ha életképes, nem fogja eladni, ha viszont nincs elég frekvenciája, minek vennék meg? Egyelőre érdemes a realitások talaján maradni: itt van az ország legnagyobb IT cége, a megrendelés-állomány pedig egyre nőni fog: BKK fejlesztések, MÁV fejlesztések, Paks, egészségügyi digitalizáció, hogy csak a legnagyobb falatokat említsem. Mint cég, tuti jó üzlet. Mint részvény? Fogósabb kérdés, de egyelőre az.
Legyen igazad, de ennyi eladónál nehéz lesz. 1182 nél szépen visszapattant, mint splitnél 1184ről. Ide árazták a Tsys-t ezek szerint. Innen már nehéz lesz szintet lépni, hiszen mi lehet nagyobb hír ennél idén?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...