Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A mai napos gyertya meg kuka szar lett! Nem egyszerű most a történet! Nem szépítem, nem vártam se limitet se 10%-ot, de az, hogy még mínuszban is jártunk kra nem szép! Kell egy pár nyugodt nap, hogy a piac átgondolja a történteket és irányba álljon! Hogy az mi lesz???? Bízom az új ATH-kban
rég volt zene küldés, ezt küldöm mindenkinek, aki szereti, meg aki részvényes itt a kacsanován. én szombaton ezt élőben fogom élvezni :D upvote = alkoholt igyak downvote = eki pusszantás! https://www.youtube.com/watch?v=a3sHkMGCAEk
Hát attól, hogy nem a közjóra fordítják, amire általában egy állam kölcsönt szokott felvenni. Ja, a kérdésem az volt, hogy miért éri meg az államnak? Nem éri meg. Azoknak éri meg, akik működtetik. Persze a kisrészvényesek nyerhetnek ezen, ha jókor szállnak be, ők nem politizálnak, hanem befektetnek. A 4iG részvény emelkedését azonban az összes magyar állampolgár fizeti, az összes magyar állampolgár kerül életveszélybe a magyar kórházakban, az összes magyar állampolgár gyereke marad hülye az alacsony színvonalú állami oktatásban stb... Még a kisrészvényeseké is. :)
Tetszenek már érteni, miért éri meg az államnak a "szuperkötvény"? Odaadod a pénzed az államnak 5% kamatra 5 évre, a pénz elveszti közpénz jellegét, odaadják a felcsúti polihisztornak, az pedig állami hátszéllel busásan kamatoztatja a NER lovagok részére. Ez a NER lényege.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...