Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
De ez már az én problémám, ez pedig a tőzsde, sokféle emberrel. Mindenki nyerni akar, van aki így van aki úgy. Van aki így kezeli a kudarcot, van aki úgy.
Tisztában vagyok, hogy nem mozgatják. Nem is azért írtam. Csak kérdem, mégis mi kell ehhez a szinthez. :DDD El nem tudnám képzelni, hogy egy papírt pocskondiáznék, mert nem az elvárásaimnak megfelelően alakultak a dolgok. Elismerném, hogy tévedtem, és az élet pedig menne tovább.
nyugodj meg MUSKétás, semmit se számítanak a fórumok, nem mozgatják az árfolyamot. viszont ma valaki bekommentelte, hogy lehet az MNB csapott oda, hogy most már cáfoljon, vagy erősítsen meg a 4iG, hogy mi lesz ezzel a Tsys deallel. Nekem volt a troll topicban (brühühü) egy eléggé vad kommentem pont ebben a témában, lehet olvassák :))))
Kell ahhoz egy rosszmájúság, hogy bizonyos nevén nem nevezett topikokban arról beszélgetnek, hogy igazából a 4iG nem is veszi meg a T-Systems-et. Csak az a kérdésem, mennyire kell ehhez kötődni az adott topik papírjához, illetve mennyire kell besavanyodottnak lenni? Komolyan itt tartunk?
Ezzel én is egyetértek. A mai műsor arra volt jó, hogy az átlag kisbüfiket megtizedelte, és visszatette a részvényt a surranópályára. Az igaz, hogy rövid távon nem valószínű az emelkedés, de valamivel hosszabb távon ez egyáltalán nem jelent rosszat.
A Tsys megvétele egyértelműen pozitív! Ezzel lefektették az alapokat a következő időszakra nézve...ezt kell látni, megérteni! Aki akarja adja, szálljon ki, de tudni kell hogy mától új fejezet kezdődik a cég életében, innentől máshogy tekintenek rá a nagyobbak is. Az árfolyamnak kell pár nap, hogy lenyugodjon, addig csapkodás jöhet, de utána szépen irányba állhat mint ahogyan eddig is mindig tette! További hírek pedig jönni fognak..!
Az egyértelmű hogy itt valami nagy épül. A cég közép európa meghatározó it cége akar lenni. De az árfolyam az egy más kérdés. Addig amíg nincs részvény kibocsátás, nincs higítás addig jó lehet.
Be is épült az árba. Szokásos történet, nyitásban felhúzás majd esés. Ez történt ML vásárlásakor, ez történt amikor előszőr volt Tsys pletyka, ez történt több milliárdos üzlet bejelentésekor. Emelkedés mindig váratlanul jött, hír nélkül.
a mai piros gyertya testének felső része magasabban volt, mint a split után, vagyis (talán) ebből már nem lesz dupla csúcs... hogy most oldalazik, 1060-as támasz körül nyöszörög, az benne van. még mindig sehol a nagy alapok, sehol a marinénik. saját ismerősi körben feltérképztem, hogy ki tartotta meg. 1 valaki! mindenki más eladta, zsebben a nyerő. most jön majd az új kör, sokaknak most esik le a tantusz, lesz megint 10-20 rendszeresen író új nick, indul a következő fejezet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...