Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
vsz az Opust jelenleg hosszabb időtávon nézve gyűjtögetik a leszorítással, a 4iG-nél ahhoz az időtávhoz képest gyorsabban jönnek az akvik, ezért itt csak egy rövidebb megálló lesz.
nekem úgy tűnik hogy most itt is kap mindenki aki akar venni, úgy mint az Opus 200-nál, a folytatás meg majd kiderül de hogy Opusban mindig csak tartás van egy szinten, szinte hihetetlen
vagy ha meg akarod állítani az emelkedést, kvázi szabályozni akarod a piacot, arra jó egy ilyen. Hogy beugrált elé 5-6 árszint (nem tudom pontosan, hogy hány tétel).
Ugyan már! Ha van 160 k papírod, csak nem egyszerre rakod be a könyvbe, hogy mindenki egyértelműen lássa, hogy el akarsz adni, aztán meg lejjebb csalogatnak, mert tudják, hogy nagyon gyorsan el akarod adni...Inkább 5-10 tételre szétszedve, egymás után berakva, iceberg-gel vagy végső esetben piaci áron borogatva.
Skacok, Opusra térve egy picit, azért egy két gratulációt, vagy az aki egyből eladta- hálás köszönömöt szerintem megérdemelnék, h percre pontosan beírtam nekik a maximumot és a célárat is.(432). Validalva.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...