Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ma akarták megcsinálni a továbbhúzom 7-10%-al majd beöntöm 25%-al sztorit. De mivel az Opusnál ezt már sokan beszopták ezért nyitóban sem tudják majd tartani.
Szerintem az a két fő különbség, hogy ha emlékeim nem csalnak az említett papírok fél év alatt tudták le a hatalmas rallyt és növekedtek nem is tudom 80 szorosra. Ez meg tavaly ilyenkor volt mai árfolyamhoz nézve 100-125.Nekem úgy tűnik, hogy itt figyelnek rá, hogy kvázi lassú emelkedés legyen, amit alátámasztani látszik egy régi hvg cikk mely szerint cél a frankfurti tőzsde, de óvatosabban mivel ott nem szeretik az olyan rakéta mód felemelkedett papírokat mint a konzum, mivel túl gyors az a fajta emelkedés és nem megalapozott.Remélem ez a helyzet itt 🙂
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...