Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Utolsó ponthoz: másik lehetőség, hogy a jól meghúzott árfolyamon hirtelen eladnak részvényeket, de pl. 40 milliárd HUF-hoz most kb 38 millió részvényt kéne eladni....
A cikkben több figyelemre méltó mondat is szerepel: - piacvezető akar lenni még idén: tudtuk, várjuk; - nem integrátorként: azaz nem alvállalkozók és konzorcium révén - a T-Sys+4IG konzorcium nem játszik; - saját munkatársakkal: olyan céget vesznek, amelyik már most a TOP3-ban van (lehet más cég is, mint a T-Sys, de ha így van, nagyon jól működik a hírzárlat), és nagy saját munkatársi állománnyal bír - erről már írtam korábban, hogy nem csak az új megrendelések lesznek, hanem a meglévő állomány üzemeltetése, ami folyamatos bevétel, de folyamatos munka is, amihez annyi ember kell, amennyi jelenleg nincs a 4IG-nek; - közel járnak, konkrétumok várhatók: tudtuk, ennyit a felvásárlási "pletykákról", kipukkadt "lufikról", amikkel opusos reménykedők biztatják magukat (fele pénzem most ott van...elkúrtam, na, nem kicsit, nagyon - ott is van potenciál, elképesztő megrendelés növekedést mutat a cég, de most a 4IG a sláger); - A vállalat további növekedéséhez külső tőke kell, amihez cégnövekedésre van szükség: na ez az igazán izgalmas, mert most érdekelt a cég az árfolyam és a kapitalizáció növelésében, mindaddig, míg az akvizíciók le nem zárulnak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...