Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
kellene de nem fog a hit hogy hű mi lesz, most lesz aztán a hipercsoda, az viszi fel az "új" papírokat, lásd Est, Futur, Set, anno az Opus és most 4ig amint kiderül a funda, korrigál ahova kell
tLongnál nem stop van hanem margin szint, ha valaki all-int nyomott. Akkor ki lehet úgymond csinálni mivel szorít a 30 napos határidő is ha viszont csak töredék tőkével vett, akkor mi értelme volt, lehetett volna normál részvényt venni kamat nélkül a tLong olyan hogy hoz X-t 3* majd utána bukik az ember vele 5*x-t, veszélyes játék
az Opus szerintem letudta a negatív időszakát a fúzióval, pláne hogy látszott direkt tartják 400/200-n a két részvényt és utaltak is erre a közleményükre, hogy kellett a stabilitás azonban azt gondolom hogy a 611-s apport szint lehet ott egy komolyabb megálló és nem lesz egyszerű módon 800 vagy akár 1000 de ez a másfél év lejtmenet azért sokakat kikészített
Pont ugyan ez a szitu volt par hete mikor 4200 kornyekerol 3900 ra ment nap vegere viazont visszament fel.Tenyleg igy latom en is hoh van osszefugges .
Meglehet de Szerintem ez még nem az a szint! Amúgy Te sem tudhatod.. Egyébként pedig az opust temetni kell már? Vagy csak egy olyan fázisban van ami az átalakulásáról szól, vagyis a fúzió...utána nem lehet akár 1200..? Csak kérdezem.
mostkezdődik2019 egyértelműen pompi alterego. Ugyanaz a stílus, ugyanaz az ékezet nélküliség és ugyanaz, hogy beír és utána önt a piacra. És amikor elkezd beírogatni, akkor megjelenik még kb. 5 másik vadiúj nick, akik ugyanazt a baromságot tolják. Várható volt, hogy a kötelező ajánlattétteli kötelezettséget még mindig sokan nem értik, hogy mit jelent és emiatt egy-ketten pánikszerűen dobják a papírt és ezekre a pánikokra szoktak pomperék ráerősíteni. Ezért én tegnap zártam a maradék tLongomat és várom, hogy mekkora hatása lesz pomperéknek, hol lehet majd újra nyitni őket.
Egy kis “trükkös” bemutatót láthatunk - élőben. Egy bróker, (aki látja a stopokat) mélyen ár alatti (-100) ajánlattal eladási pozit vett fel. Kiütött egy csomó ajánlattevőt és most olcsón bevásárol, a vevőkre meg alaposan ráijesztett.
azt még nem tudhatod hogy most ez a szint már nem-e felel meg az Opus 800-nak, mert sokak szerint igen de majd kiderül vagyis aki kilép és ott is kilépett 600 felett az jól járt. a többi reménykedik. Ez utóbbiból van sok
Mit tud? A tegnapi közleményben és a mai interjúban kábé félig meg lett erősítve a nagy akvi. "Piacvezető céggé válik", hát, tessék megnézni a piacon, melyik vállalat használja magára ezt a kifejezést az informatikában, nem nagy kirakós. Akinek van esze, az vesz-e? E.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...