Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
T longra 3x ennyit vehetsz,ha tutinak veszed az infót érdemes eljátszani a gondolattal.Kis árréssel viszonylag sokat lehet szakítani,de mindenki a maga keretein belül üzleteljen!Nekem eddíg bejöttek a tlongok,bár voltak necces bizniszek! Hideg fej,jó idegrendszer és pár K biztonsági tartalék kell hozzá.Sok sikert bármit döntesz.Tegnap én folytattam amit elkezdtem,ma mehlátjuk mi lesz belőle. HS!!!
szerintem az opus is jó lesz, jó osztalékot fog adni a türelmeseknek itt meg a foreverben (nem az én véleményem) azért, hogy radar alatt legyen. állítólag külföldi nagyok 10 eur alatt nem nyúlnak semmihez. még pár split, aztán ha elég nagyra hízott, lehet engedni 10 eur fölé, kitömni a külföldet. viszont egy osztalékos cég szerintem többet ér, mint egy flash and crash
Amúgy miért volt szükség splitelni?Egy lehetőséget látok nőni fog még tovább a cég.valoszinuleg a Konzum Opus osszeolvadaskor is azok tovább fognak emelkedni
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...