Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én szurkolok hogy itt ne ismertlodjon a történelem, mert nálam ezek a minták már vesz harangot kongatnak. Túl sok a véletlen. Sok sikert mindenkinek, eufória viszont ne legyen mértéktelen, csak hideg fejjel! Pacsi
Régóta írom,ha a fele megvalósul mint amit elképzelünk akkor simán akár 2000 is lehet a papír árfolyama. Csak a vezérek még nagyobbat álmodnak,ami nekünk csak jó:"Nagy tervekben nincsen hiány, az egyik forrásunk szerint a 4iG, mint
hamarosan Mészárostól teljesen mentesített, de NER-közeli informatikai
cég több felvásárlást is bonyolít majd egy-két hónapon belül, és a
tervek szerint utána akár a Frankfurti Értéktőzsdén is megjelenhet.
Állítólag már erről is indultak puhatolózó beszélgetések." Tuti van még 1-2 patron Jászai tarsolyába. Hol lesz az árfolyam 1-2 év múlva? Hát,lehet ma még nem tudjuk elképzelni :D Sok kicsi más fórumban írogatja,hogy belevett,meg kiszállt,de jó,mert "nyerő a zsebbe." Pedig csak futtatni kellett volna a táltost tovább.
Ugyanaz az eufória van most, mint az opusban, konzumban, appenninben, estben, stb.-ben. Meglátjuk, ez működési számokban utol tudja-e érni az árfolyamot.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...