Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerinted már 1 éve sokan realizálnak. Közben meg az akkori árfolyam 25X vagyunk. Ébresztő! Ha emelkedik többen veszik az meg természetes,hogy múlt heti nagy emelkedés után (előtte te is 4000-en vártad a splitet) most 5500 felett adják a papírt. (ez +40%!!!) Mikor adják,ha most nem? Okosok (nagyok)gyűjtik és ülnek a kezükön. Rengeteg kicsi csökkentett még 4e-en és azóta folyamatosan. Ilyen mikor valakit elhagy a papír. Sokan kipontozódtak. Fórumon is több régi más fórumba már többet ír mint ide. ez azt jelenti,hogy sok lóvét rakott át oda,persze ott pangás itt meg rally. Nem érte meg,de utólag okos az ember. Nagy dolgok készülnek itt és még csak a felénél sem járunk. Azt a tyúkot ami pont nekiáll tojni nem szabad eladni. Tojatni kell tovább. 1,315milliárd forgalom és 1120ft-os árfolyam. SZÉP!!! Hatalmas forgalommal emelkedünk. Többen mondtuk,hogy 5000 után akár gyorsulhat a papír,de erre azért nem gondoltam.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...