Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A kulcsszó az indoklás. Akkor már kicsit nehezebb eldönteni, ha van indoklás, de éppenséggel hamis. Madrid szokott ilyet elengedni, ilyenkor vitatkozni lehet, ellensúlyt képezve. A felfelé beszéléssel szemben is lehet ellensúlyt képezni, természetesen.
Nem így van, mindenki tudja mi a különbség. Ma például Metwolf tőle szokatlan módon indok nélkül csak úgy lefelé szólamlott párat, jól elhelyezve az időben. Amúgy én értékelem az ő tudását.
jó, de ennyi erővel senki nem mondhat semmit, mert aki lefelé látja, az riogat, aki meg felfele, az meg kecsegtet. Aki meg azt mondja, hogy itt sávozik, azt meg a lebeszélők és a felbeszélők is utálják...:-)
Mellébeszélés. Ha lefelé beszélsz, riogatsz és hasonlók és emiatt megy le az árfolyam, nemcsak annak ártasz, aki a te hsz-ed alapján tőzsdézik, hanem azoknak is, akik csak tulajok és tartják. Pánik keletkezik (láttunk sokat az elmúlt héten) és lassabban megy felfelé az ár.
Mindig más a hibás, látod. :-) Úgy érzem én pártatlan szoktam lenni, a papírral vagy a céggel foglalkozok, nem a fórumozókkal. Nincs bajom senkivel, még Simeonéval sem! :D Örülök ha nyertél, nyerjen más is. Ma doji lehet 4ig, érdekes lesz így holnap!
miről beszéltek itt, Mi miatt magyarázkodsz Met? Arról, hogy sokan fórumhsz-ek alapján teszik kockára a pénzüket és ha nem jön be, még szóvá is merik tenni? :DD van pár eszement, aki így áll hozzá, nekem is volt szerencsém ilyen figurákhoz. Legalja szint.. de te jól nyomod ;) egy tipped komolyan hozott anno, nem ismétlem meg újra, csak virtuális pacsi :DD
Amiket írok csak egy vélemény, nem ajánlás pláne nem tuti tipp. Mindenki a saját kútfője alapján kereskedjen, az a legtisztább. Én is elolvasom más véleményét, ha bejön, jó, de ha nem, nem fogok ráolvasást tartani neki. :-) Pláne ha rossz pozit veszek fel, mert ilyen is van ám bőven. De a lényeg az szerintem, hogy a felelősség mindeni sajátja itt a tőzsdén, senki másé.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...