Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
én annak örülök, ha az OPUS és a Konzum emelkedik. Mert az szokott lenni, hogy amikor az emelkedést követően egy kicsit elkezd csökkeni a duó, akkor kezd el ömleni a lóvé a 4IG-be... Persze, hogy ez miért lehet, arra van teóriám... Úgyhogy amikor a duó emelkedik és mi nem esünk , az azt jelenti, hogy ML nélkül is van elég vevő. Vagy legalábbis ML odafigyel erre is és épp az MNB-s pénzekből vásárolnak mindent. Tehát egy OPUS +KONZUM növekedés megalapozza a 4IG jövőbeni növekedését is.
Nem spekulálok még arra, hogy az mostanában (kb. 3 hónap) hír lenne, hogy jön a T-system ide. Sokkal jobban játszottam arra, hogy sok-sok milliárdos tenderek jönnek áprilistól bár az úgy néz ki csúszik. Meg itt a KGY bejelentés is, megnyugvást, kicsi lecsúszást várok és akkor tudok szépen pozit építeni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...