Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Megfordult most a fejemben egy olyan verzió, hogy split után durva rallik, és akkor viszont már ott lesz 188m jóáras részvény...remélem nem opus2 lesz belőle...:/ na mindegy nem tudhatjuk mik a tervek, azért továbbra is pozitív részemről a jövőkép
Kozel van ez a 2. split idopont az elsohoz, nem feltetlen lehet jo, föleg ugy hogy JG nagy csaszar lett. Fokozott kockazatot jelent, hogy megy ez is opiba, még idén amig a 4ig szami nem olyan jok. Az első akvit lezavarjak a 4ig 2.split idejere es utana lehet elkezdenek a 4ig akvijan dolgozni. Nem hurrogas képpen irom de ez is lehet egy forgató konyv.
Így van. Egyszer se biztos, hogy emelkedés lesz a hatása. Szerintem túlszaladt most az árfolyam, de nyilván az újabb splitig itt lesz valahol 3-4 ezer között.
A split nem mindenhol sült el jol, sőt.. Eleg korulnezni a kozelmult ilyen akcióin. Szemely szerint mar nagyon megedzodtem es sokkal objektivabb, marmar pesszimista kozelitest javaslok, az sokkal kifizetodobb a pozi felvetelenel mtc.
Valószínűleg ezért volt erőszakos a letörés, hogy minél több papír megszerezhető legyen split előtt. Akinél a papír split-kor, annál keletkeztetik meg az új részvényeket. Stratégiai kérdés, hogy aznap ki birtokol. gyors rallyt várok addig. Az árfolyam visszatartása, letörése "drága" részvényekbe kerülhet. Azt mindenki tudja, hogy split után szoktak lenni rallyk. Lehet most split-ig is lesz rally.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...