Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valaki az eladói oldalon úgy garázdálkodik 8000 darabbal, mint elefánt a porcelánboltban. Gondolom, hogy innen a fórumról valaki, aki 4000 fölött nem volt hajlandó eladni, mert ő majd csak tizezer fölött adja el... Most a támaszon bezzeg adni akarja, hátha leszakad a támasz.
Nem tudom más mit csinál, de az egész biztos, hogy egyik fórumtárs sem tehet az árfolyam ilyen-olyan alakulásáról, amikor milliárdos forgalmak vannak. Sosem értettem, miért mindig xy a bűnbak, vagy kinek van ennyi ideje a másikkal foglalkozni.
hehe, az tényleg jó volt. :) na mindegy is, lehet, hogy csak én húzom fel a szemöldököm, ha a képzettebb elvtársak ilyentén számolnak be a napi fogásról.
Lehet, hogy most ugyan az lesz tényleg, min 1600-2000 környékén, itt kicsit elidőzünk, aztán megint egyel feljebb. Meg kéne Pompit kérdezni, ez lehetséges verzió-e??
A forgalom valóban alacsony az elmúlt napokhoz képest. Megszűntek a pánik eladások és pánik vételek. Ma meg lett volna a 3900-4000 ha nincs az öntögető.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...