Én nagyon bíztam benne,hogy idén jön még akvi és jött. (madrid itt kijelentette,hogy nem lesz akvi idén,mert neki bennfentes infója van :D (Mellesleg megjegyzem,hogy a bróker tanácsa a MOL-OTP vétel sem lett jobb mint a 4IG jelenleg) Én még talán augusztusban írtam,hogy szerintem 2020 végére megközelítjük létszámban az 1000főt,hát lassan ott tartunk,mert szerintem 900fő felett van a 4IG létszáma most. Ez ahhoz képest,hogy 2019-ben a 3Q záró létszáma 548fő volt,+80%-os növekedés!!! +138fő ez megint nem kis akvi,mert a 4IG tele tudja nyomni megrendelésekkel és növelni tudja a cég nyereségességét. Ha jól értelmezem ez megint 1 új üzletágat is nyit a 4IG számára. Lehet idén jön még másik akvi is???? Csak így tovább! Továbbra is abban bízom,hogy jó lesz a jelentés és utána megyünk 700 fölé.
OTT1 tavaly szeptember óta esik, ott még igazi felkör sem volt. Delta - állandó probléma a management körül nutex - nemár. Egyedül a 4IG itt a kérdés, de az észrevétel jogos. Kint most a hagyományos üzletek kezdtek menni: utazás, olaj, autógyártók, talán kicsit a bank. DE! Azért ne feledjük, hogy amíg a BÉT-en nyáron ezek a hagyományos papírok estek, a teki papír(ok) sem ment semmit. Nem rántották meg a 4IG-t 1000-ig. Pedig ha megnézed egy APP, Amazon, FB, Google, vagy a kicsit között a Zoom, Teladoc, Shopify óóóóóriásit mentek. Nálunk még az OTT1, aki elvileg online oltatási megoldással rendelkezik is VESZTESÉGRE hozta ki a H1-et, hogy ellopja a nyerőt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.