Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
verto szombat, 09:27

"Coobra lehet, hogy itt többen nem értik ki az a tulajdonos. Egyébként a választásokig eladhatja"
Az első felével nem, de a másodikkal egyetértek.
Nem lenne nehéz neki, kb. egy új építésű budapesti lakás ára.
Törölt felhasználó szombat, 08:25
Heti Záró Elemzés (Május 12-16.)A múlt hét a RIG árfolyamában jelentős volatilitást hozott, amelyet egyértelműen a május 13-án bekövetkezett éles esés dominált.
  • A Hét Eleje (Május 12.): A hét elején az árfolyam a 1800 forint körüli támaszszint felett stabilizálódott. Láthatóak kisebb felpattanások, de ezek nem voltak elég erősek ahhoz, hogy tartósan a 1820 forintos ellenállás (4h(R)) fölé emeljék az árat. Ez a gyengeség a vevői oldal bizonytalanságára utalhatott.
  • A Nagy Esés (Május 13.): A hét közepén egy hirtelen és erőteljes lefelé irányuló mozgás következett be, amely áttörte az 1800 forintos támaszt és egészen az 1760 forintos szintig (1h(S)) zuhant. Ez a masszív esés jelentős eladói nyomásra utal, amelyet valamilyen fundamentális hír vagy általános piaci hangulatváltozás válthatott ki (bár a charton ez nem látható). Az esést követően egy kisebb visszapattanás volt megfigyelhető, de az árfolyam nem tudott visszatérni a korábbi támaszszint fölé.
  • Stabilizálódás a Hét Végén (Május 14-16.): A hét hátralévő részében az árfolyam az 1760 forintos támasz és a körülbelül 1790-1800 forintos ellenállási zóna között oldalazott. A visszapattanások során a 1790-1800 forintos zóna többször is ellenállásként funkcionált, ami azt jelzi, hogy az eladói erő továbbra is jelen van. A hét végi zárás a 1790 forint környékén történt, közvetlenül az említett ellenállási zóna alatt.
  • Technikai Indikátorok a Hét Végén: A Relative Strength Index (RSI) a hét közepén bekövetkezett esés során jelentősen lecsökkent, túladott állapotot jelezve. A hét végére az RSI visszakorrigált a 70-es szint környékére, ami azt mutatja, hogy a túladott állapot megszűnt, de a lendület továbbra is inkább a vevők oldalán van a korrekciós mozgásnak köszönhetően.
http://betnapi.hu/4ig-technikai-elemzes/
Törölt felhasználó péntek, 22:56
Előzmény: #63848  Worthington
Ja persze semmi baj. Én figyelgetem mostanában ezt az oldalt egy kettő gondolat tetszik benne, de persze nem egy több oldalas mély analízis. Remélem pár embernek legalább valamilyen kiindulási alapot ad aztán ennyi. Szép hétvégét mindenkinek
Miki71 péntek, 17:06
Záró: 1810
Worthington
Worthington péntek, 16:51
Nyújtogatjuk felfelé a nyakunkat... R 1816
feel
feel péntek, 16:17
Előzmény: #63867  Worthington
👍
Worthington
Worthington péntek, 16:16
R 1812
rice2 péntek, 14:42
Előzmény: #63864  orbitalis

Nagyon igazad van Pont én is így gondolom.
Aki akar azért csak NERezzen és várja az általa óhajtott sok cég tönkretételét.
Egyébként nem sok minden maradna utána.
A hazai nagyobb informatikai cégek min.80%-a függ az állami megrendelésektől.
1802ft és 49milla
orbitalis péntek, 13:14
Ebben a nerezés tematikában mindig felteszem a kérdést:
- Bojár Úr és a Graphisoft ki van véreztetve a béten?
- Az Autowallis Bajnaival keresztre lett fesztíve a béten?
- Az Enefi Soós-sal mit keres a béten a ner van?
- A DH sem ner-es cég, még is jókat ment az elmúlt években mint ahogy az MTEL is.
És másik szempontból:
- ha nyer az ellenzék, akkor bukik a nyiltan kormányközeli MOL?
- felgyújtják az OTP-t is?
Lesznek bukó cégek, de első sorban azok, amik mesterségesen vannak életben tartva.
El tudom képzelni, hogy Marika bif-je kap egy pofont, vagy hogy Lölö Opusa csinál egy hajtűkanyart.
De a 4IG egy Német-Magyar és hamarosan sztem amerikai vegyes vállalat lesz.
rice2 péntek, 13:08
Előzmény: #63862  rice2
Június elejét akartam írni :D
rice2 péntek, 13:06

Azon kell elgondolkodni, hogy az ország egyik legnagyobb cégét, miért lenne jó tönkretenni?
Hát szerintem erre nincs válasz.
Miért lenne jó 1 új kormánynak több munkanélküli és a sajtóban megjelent hírek, hogy tönkretették az USA és a német Rheinmetall által támogatott hazai 4IGét?
Ez öngyilkosság lenne és az emelkedésből kimaradtak írogatják, hogy az lesz.
Jászai átad majd 10% részvényt és minden megy tovább. 
Mire választások lesznek a 4IG hatalmas adókat fog fizetni, mert a következő évben is folyamatosan fog növekedni a bevétele és a 2 veszteséges év után nyereségbe fordul. Természetesen eddig is fizetett, csak növekedni fog a befizetés.
.Coobra lehet, hogy itt többen nem értik ki az a tulajdonos. Egyébként a választásokig eladhatja.
a lényeg, hogy nyilatkozta is talán bő 1 hónapja, hogy jelenleg csak 4IG részvénnyel rendelkezik :D
és ez a lényeg, még ő is bízik a cégben. Persze sok híve, másban bízik, hogy majd az ország egyik legnagyobb cégét tönkreteszi. Hát szerintem várhatják :D
A mostani mozgás nagyon jó, mert minden emelkedés után volt 1 korrekció és pihenés. most pihen és erőt gyűjt a következő emelkedéshez.
Ha a jelentés jó (kb.0 ás) akkor akár 1900ra mehet május elejére.
1792ft és 46milla
Coobra péntek, 12:41
Előzmény: #63859  Counter
Nyilván nem, de a 4ig még inkább tabu téma lesz a tulajdonosa miatt...
spartacus85 péntek, 12:38
Előzmény: #63859  Counter
Szerintem van akkora hatalmuk (és legfőképp pénzük), hogy ezt megakadályozzák. A választások előtt lehet fűt-fát ígérni az ellenzéknek, aztán ha meg is nyerik, már egyből másképp fognak hozzáállni.
Counter péntek, 12:32
Előzmény: #63857  Coobra
És ha netán váltás lesz 2026-ban, akkor vajon a többi NER-es cég 'el lesz számoltatva' vagy nem?
sztiv péntek, 12:21
Előzmény: #63855  Yoakedvem
"A tranzakciók lezárását követően a 4iG Távközlési Holding vállalati értéke meghaladja majd az 1500 milliárd forintot" - ehhez képest "csak" 540 milliárd a kapitalizációnk....
Coobra péntek, 12:03
Előzmény: #63854  BellaVita
Ne keseredj el, türelem, mondom én, aki 3 évig mínuszban csücsültem, mert nem tudtam, hogy mikor fog robbanni az árfolyam, és ez most is igaz. 
Sajnos a mai Vodafone maradék adásvételével kapcsolatban még mindig úgy látja a nagy többség tőzsdéző, hogy jön 2026 és minden vissza lesz csinálva, ezért nem szabad ide beszállni. 
Ezért kell minél többször leírni, hogy a publikus részvénykönyvben, amit a közgyűlés után megmutattak, benne szerepel az új "messiás" neve, lakcímmel és nem kevés darabszámmal, csak hogy egyértelmű legyen, bármit hoz 2026, ez a cég nem lesz "elszámoltatva", hiszen egy részvényesnek nem érdeke a saját cégét tönkre tenni. 
BellaVita péntek, 11:03
Előzmény: #63853  rice2
Látod... erről beszéltem 
20 mió a forgalom 
ez az elkeserédem tárgya 
rice2 péntek, 10:13
Előzmény: #63852  BellaVita

Az idei évben talán a legtöbbet emelkedett a BÉTen. Természetes, hogy ilyenkor sokan nem merik venni, az pedig jó, hogy ekkora emelkedés után kevés eladó van. Ha majd konkrét hírek jönnek és nyereséges negyedévek, újra lesz 1-2 nagyobb ugrás a papírban és sokkal nagyobb forgalmak lesznek.
.
Én pl. a mai hírre vártam már régóta. (Igaz azt hittem megveszik) Régi nevek szerint a Vodafon teljesen a cégé lett, viszont a cégben (régi AH) növekedett az állam. 
Kb. minden maradt a régiben, de 1 csomó adminisztrációs költség megmarad majd a cégnek.
Szerintem hamarosan jöhet a hálózat kisebbségi eladása.
Kíváncsian várom, hogy ki veszi meg és mennyiért. Jászai több 100milliárdos üzletről beszélt régebben.
Szerintem 200milliárdot kaphat a cég ha pl. 45%át eladja.
Én azon sem lepődnék meg, ha előtte még vennének 1 telekommunikációs céget külföldön.
1800ft és 20milla
BellaVita péntek, 09:53
mélységesen elkesítő az a totális érdektelenség, ami a papír körül leng!
félreértés ne essék, nem azt várom el, hogy minden nap 5-10%-ot emelkedjen a papír... egyáltalán nem erről van szó!
Arról van szó, hogy a forgalom rendkívül elszomorító... ezt a nihillt elég nehéz mivel magyarázni
feel
feel péntek, 09:24
Előzmény: #63850  hekki
A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása a One Magyarország Zrt. és a V-Hálózat Távközlési Zrt. 29,4982%-os tulajdonrészének megszerzésére irányuló adásvételi szerződés aláírásáról, valamint a követeléssel történő tőkeemelés következtében bekövetkező részesedés csökkenésről a 4iG Távközlési Holding Zrt. -ben A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG leányvállalata a 4iG Távközlési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.; cégjegyzékszáma: 01-10-042190) („4iG Távközlési Holding”) és a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1024 Budapest, Fény utca 16 2. emelet; cégjegyzékszáma: 01-10-043547) („Corvinus”) 2025. május 15. napján részvény adásvételi szerződést írtak alá a Corvinus tulajdonában álló One Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1112 Budapest, Boldizsár utca 2.; cégjegyzékszáma: 01-10-044159) („One”) és a V-Hálózat Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1112 Budapest, Boldizsár utca 2.; cégjegyzékszáma: 01-10-143060) („V-Hálózat”) (külön-külön) 29,4982%-os részvénycsomagjának 4iG Távközlési Holding általi megvásárlására. A részvény adásvételi szerződés aláírásával egyidejűleg a Corvinus követelések apportálása útján tőkeemelést hajt végre a 4iG Távközlési Holdingban. A többlépéses tranzakció eredményeként a Corvinus tulajdonrésze a 4iG Távközlési Holding-ban 37,90%-ra fog nőni (a jelenlegi 23,22%-ról), míg a 4iG részesedése 62,10%-ra csökken (a jelenlegi 76,78%-ról). A részvény adásvételi szerződés zárását követően a 4iG Távközlési Holding egyedüli, közvetlen tulajdonosa lesz a One-nak és a V-Hálózat-nak, míg a közvetett tulajdonosok, a 4iG Távközlési Holdingon keresztül, 37,90%-os arányban a Corvinus, 62,10%-os arányban a 4iG lesznek. A tranzakció kereteinek előkészítésében és kidolgozásában olyan nemzetközi tanácsadók vettek részt, mint Deloitte és az EY Magyarország. A tranzakcióban érintett vállalati részesedések értékelését a DLA Piper Business Advisory végezte. Budapest, 2025. május 16.
Tony_Stark
Tony_Stark csütörtök, 19:34
Előzmény: #63848  Worthington
Hát igen, kb. a chatgpt kvalitibbet rak össze neked egy napi kötéslista alapján :D
Worthington
Worthington csütörtök, 18:48
Előzmény: #63845  Törölt felhasználó
Köszi, hogy beteszed ezeket az elemzéseket és nem feléd kritika, de nem túl nagy szaktudást igényel egy ilyen elemzés megírása...
Newbie23 csütörtök, 18:44
Előzmény: #63846  Newbie23
Persze az is benne lehet, hogy nem vagyok teljesen objektív :D
Newbie23 csütörtök, 18:43
Számomra már inkább az lenne a meglepő ha 1 hónapon belül nem érkezne valami konkrét szerződés, megállapodás. Nagyon jönnek a hírek, és a cég kommunikációjából is az érződik, hogy ez igen hamar meg fog valósulni.
Törölt felhasználó csütörtök, 18:40
Lehetséges forgatókönyvek a holnapi napra:
  • Oldalazás folytatódik: A semleges RSI és a mai nap szűk sávban való mozgása alapján valószínűsíthető, hogy az árfolyam holnap is a 1790 Ft és a 1810 Ft közötti tartományban maradhat.
  • Kitörés az ellenállásról: Ha holnap a vételi nyomás megerősödik, az árfolyam áttörheti a 1810 Ft-os ellenállást, és a 1820 Ft, esetleg a 1840 Ft felé veheti az irányt. Az RSI emelkedése az 55-ös szint fölé erősítheti ezt a forgatókönyvet.
  • Letörés a támaszról: Ha holnap az eladói nyomás kerül túlsúlyba, az árfolyam letörheti a 1790 Ft-os támaszt, ami további esést okozhat a 1780 Ft, majd a 1760 Ft felé. Az RSI 45-ös szint alá esése erősítheti ezt a forgatókönyvet.
  • http://betnapi.hu/4ig-technikai-elemzes/
    Istvan1975 csütörtök, 18:10
    ronaldinyo
    ronaldinyo csütörtök, 16:40
    Előzmény: #63841  Atti67
    várom öket nagyváradra is
    Atti67 csütörtök, 16:05
    Előzmény: #63840  feel
    Jöhetnének gyorsabban.
    feel
    feel csütörtök, 15:42
    Lassan jonnek szerzodesek es irany 2k-2.2k-
    Boab csütörtök, 15:26
    István Sárhegyi (4iG) Facebook bejelentkezéseit az USA- ból érdemes megnézni.
    feel
    feel csütörtök, 15:24
    Előzmény: #63835  Haya76
    Szentmihályi-Tóth Máté, az FCCA és Csernak András társaságában részt vettem egy izgalmas részvény- és adósságpiaci non-deal roadshow-n New Yorkban és Bostonban. Lehetőségünk volt találkozni a világ számos vezető magas hozamú és feltörekvő piaci befektetővel, és megvitattuk a 4iG Nyrt. növekedési történetét és stratégiai irányát. Inspiráló látni a 4iG iránti ilyen élénk befektetői érdeklődést. Milyen kifizetődő élmény – és milyen jó újra ellátogatni a keleti partra!
    Haya76 csütörtök, 15:00
    Előzmény: #63836  spartacus85
    Ez mindenképpen pozitív! Reméljük hamarosan érkeznek is a befektetők!
    spartacus85 csütörtök, 14:34
    Előzmény: #63835  Haya76
    Az első posztból: "It’s inspiring to witness such robust investor interest in 4iG."
    Törölt felhasználó csütörtök, 08:32
    Kulcsszintek a mai napra:
    • Azonnali támasz: A legközelebbi támasz a 1780 Ft környékén található (jelölve: 1h(S)). Ennek letörése esetén a következő támasz a 1760 Ft környékén (jelölve: 1h(S)) található. Mélyebben egy erősebb támasz zóna húzódik a 1738 – 1746 Ft között (jelölve: 4h(S)).
    • Azonnali ellenállás: Az elsődleges ellenállás a 1820 Ft környékén található (jelölve: 1h(R)). Ennek áttörése esetén a következő ellenállás a 1840 Ft környékén látható (jelölve: 1h(R)).

Shortelek csütörtök, 07:05
    Nagy emelkedés után nagy zuhi jõhet.
    raus szerda, 23:32
    Előzmény: #63828  Researcher
    Így is lesz! Nem fog cserben hagyni se itt se a Teslaban dupla meglehet itt ott.
    Meg küld 30-40 ezer katonát, lehet Taszárra ami újra élni fog. Anno magasabb felszereltségű volt mint a Ferihegy!
    sprint53 szerda, 22:53
    Előzmény: #63829  Researcher
    Jól tetted... hogy betetted !  :)
    Researcher
    Researcher szerda, 22:25
    előbb - utóbb ( pár év ) az eladósodottsága is jelentősen csökkenni fog a cégnek. Engem meggyőztek már korábban is, és most is. Újra bekerült a portfóliómba. 
    Researcher
    Researcher szerda, 22:07
    Előzmény: #63827  Tony_Stark
    Trump megmondta: " Szövetségeseinket támogatjuk , akik jól fognak járni " Ámen! 
    Tony_Stark
    Tony_Stark szerda, 21:52
    Pentagon nyitni akar a kisebb cégek felé, csökkenteni akarja a költségeket. Gyakran a megszokott nagy beszállítók késnek és túlcsúsznak a keretösszegen. Ezzel kapcsolatban olvastam egy cikket, de sajnos nem találom a linket :/
    Researcher
    Researcher szerda, 21:49
    Előzmény: #63825  sprint53
    valószínűleg csak úgy véletlenül ráért a Pentagonnál a fővezér, Jászai Gellért meg pont arra járt és beugrott egy kávéra hozzá?! Ez nem véletlen....szerintem nagy dolog van a háttérben. 
    sprint53 szerda, 21:46
    Előzmény: #63824  verto
    Szerinted, mi az oka, hogy a Pentegon, a Jászaival egyeztet ?  Valamit tudhat a cég, vagy nem? Itthon is van elég sok kiváló szakember, mérnök, stb. Pl.: miért nem ott találták fel a Rubik kockát?
    verto szerda, 20:32

"Jászai Gellért, a 4iG elnöke a Pentagonban tárgyalt az amerikai védelmi vezetéssel, ahol a magyar delegáció bemutatta a cég űripari és dróntechnológiai fejlesztéseit, és a felek stratégiai együttműködési lehetőségekről egyeztettek".
    Eza a két név nem egy súlycsoport, hogy mégis hogyan kerültek kapcsolatba, és ki mit vár a másiktól (mit tud a 4Ig amit a Pentagon nem) hát kiváncsi vagyok.
    Haya76 szerda, 19:43
    Jászai Gellért
     Külön megtiszteltetés volt találkozni Mike Haridopolos képviselővel, a Ház Űr- és Repülésügyi Albizottságának elnökével, valamint Takács Szabolccsal, Magyarország egyesült államokbeli nagykövetével, hogy megvitassák a magyar és az egyesült államokbeli székhelyű űrvállalatok várható partnerségeit és együttműködési lehetőségeit az üzleti és technológiai területeken. Jelentős együttműködési lehetőség rejlik egy kialakult és egy feltörekvő űrnemzet között, és elkötelezettek vagyunk e törekvés további folytatása mellett.
    https://www.linkedin.com/posts/gell%C3%A9rt-j%C3%A1szai-585123100_it-was-a-distinct-privilege-to-meet-representative-ugcPost-7328447131696910336-_dcG?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAAFCJEvIBFCYWfwTbH9Gqr2Z7GUp3vJt4q6A&utm_campaign=messenger
    Haya76 szerda, 19:39
    4iG Space and Defense Technologies 
     Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy részt vehettünk a magyar–svéd üzleti találkozó ebédjén, amelyet Magyarország stockholmi nagykövetségén tartottak. ❗ A 4iG Space and Defense Technologies-t Réti Kristóf stratégiai menedzser képviselte ezen a kiváló rendezvényen, amely számos innovatív magyar céget hozott össze. A résztvevőknek lehetőségük volt bemutatni portfóliójukat és ötleteket cserélni olyan kulcsfontosságú területeken, mint az IT, a digitális technológiák, az AI, a big data, a telekommunikáció, a kiberbiztonság és a felhőmegoldások. 💡 Ez egy rendkívül értékes alkalom volt Magyarország és Svédország közötti kapcsolatok ápolására és a jövőbeli együttműködés feltárására az élvonalbeli technológiák terén. 🤝 Köszönjük Magyarország stockholmi nagykövetségének, hogy befogadta ezt a tartalmas kezdeményezést! 🚀
    https://www.linkedin.com/posts/4ig-space-and-technology_wedoit-activity-7328376146457214976-Z2r8?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAAFCJEvIBFCYWfwTbH9Gqr2Z7GUp3vJt4q6A&utm_campaign=messenger
    OTP-TOP
    OTP-TOP szerda, 18:45
    Senkit ne lepjen meg, ha idővep ide jön pl. a Yettel is..!! 
    Hitel, hitel után vagy kp..? Sok a kérdés..
    OTP-TOP
    OTP-TOP szerda, 18:30
    Itt a pletykára venni, hírre adni esete alakul..
    Igaz írtam, hogy a tárgyalás & a szerződés 2 külön téma..
    Tárgyalni a saját céged megfizetett FB tagjával más,mint piacról üzletet szerezni.. igaz itt most semmi üzlet nincs.
    De idővel tuti lesz!
    Smile62 szerda, 17:57
    Előzmény: #63813  Bigkt
    Ezt nem így kell kezelni. Hogy másodpercenként nézni , bármely papírt. Nézzél rá egy hét múlva. Amúgy meg fel őrlöd magad.Ez a részvény nem napi adásra, és vételre szól. Véleményem szerint, lesz még sokkal jobb. Bár tévedhetek. Minden más részvény a csúcson. Ennél jobb kilátással most más részvényt nem látok. Szerényen írom.
    Miki71 szerda, 17:05
    Záró: 1800
    Törölt felhasználó szerda, 17:04
    Rövid távú kép:
    • Az árfolyam jelentős emelkedést mutat a tegnapi naphoz képest, áttörve a korábbi konszolidációs sáv felső határát (1800.0). Ez bikás momentumot jelez.
    • sárga színű zóna (körülbelül 1810.0 – 1820.0) most egy támaszszintként funkcionálhat, miután az árfolyam áttörte azt.
    • piros színű zóna (körülbelül 1850.0) egy potenciális ellenállási szintet jelenthet a további emelkedés során.
    • Az RSI (Relative Strength Index) indikátor a grafikon alsó részén jelenleg a 77.4 körüli értéken tartózkodik, ami közel a túlvett állapotba. Ez arra figyelmeztethet, hogy az emelkedés hamarosan lassulhat vagy korrekció következhet.
    Bigkt szerda, 16:50
    Előzmény: #63815  orbitalis
    Venném, ha tudnám, de tele vagyok,lejjebb bővítettem már 
    orbitalis szerda, 16:44
    Előzmény: #63813  Bigkt
    meg kell venni tole es kesz
    Bigkt szerda, 16:40
    Előzmény: #63810  Bigkt
    A 3 mínuszt gondolom olyanok adták, akiknek nincs real, és nem látják a tényeket...
    Bigkt szerda, 16:39
    Előzmény: #63812  Smile62
    Ezzel nincs is baj...de pl most is, fél órával a vége előtt napi minimumra beáll 10k-s eladó...a végén még pirosban zárunk a tegnap esti hírek, és a mai jó hangulatú, szép zöld (nem nekünk) nap után...
    Smile62 szerda, 16:03
    Csak nyugalom. Amikor majd esik az OTP, akkor meg ez emelkedik. Volt már ilyenre példa. Ha van valakinek jövőképe ebben a részvényben, az tartani fogja, és nem adja el. Ez a legígéretesebb papír a tőzsdén, szerintem. Mindenki saját maga dönt. És így van rendben.
    Bigkt szerda, 15:23
    1820-1850 között kellene pihenni legalább...
    Bigkt szerda, 15:21
    Előzmény: #63809  bub
    Jaja, csak az 4% pluszban van, opus is majdnem, OTP történelmi csúcson, 27580, kicsik is nagy részben 1-3% pluszban ,delta 13%...mi meg...tartjuk a nullát, miután 3 hét alatt mentünk lefelé 7%-ot...mialatt szinte minden felfelé ment akkor is...
    bub szerda, 15:12
    Előzmény: #63808  Bigkt
    Bevárjuk a Telekomot, utána megyünk tovább. ;)
    Bigkt szerda, 14:35
    Előzmény: #63806  rice2
    Azért az elmúlt 1 hét elég szánalmas...amikor minden zöldben, ez pirosban...amikor 1-3% az emelkedés mindenhol, ez épphogy nullában...
    rice2 szerda, 13:25
    Előzmény: #63805  feel

Szerintem alsó hangon.
    Azért van 1 olyen pletyka is, hogy lesznek cégek amik könnyítést kapnak az USAtól és kevesebb adót kell fizetniük. Na ha lesz ilyen, akkor a 4IG tuti az lesz. Ez sok milliárdot hozhat majd és ezért írtam, hogy valaki majd USAból akár a 4IGben tulajdonos is lehet.
    1790ft és 207milla
    feel
    feel szerda, 13:19
    Előzmény: #63804  rice2
    Jonnek szerzodesek akkor 2.2.5k kozott leszunk.
    rice2 szerda, 13:17
    Előzmény: #63803  Haya76

Lassú víz, partot mos. Ráérünk.
    Egyébként lesz majd "brutális" emelkedés, ha konkrét szerződéseket írnak alá.
    Amíg csak tárgyalnak, addig akik bíznak a cégben veszik. 
    Konkrét szerződéseknél, veszik azok akik szerint jó üzletet kötöttek. 
    Szerintem ez majd ősz körül lesz és akkor jön 1 újabb átárazódás a papírban.
    Addigra nyereséges is lesz a cég szvsz.
    Itt most sokan félnek, hogy a 2000et nem tudja majd átvinni és nyárra lejjebb jön.
    Azért januárban még bőven 1000 alatt volt, aki 900nál vett bele, duplázott 6 hónap alatt.
    Akik spekire vették nem várnak hosszabb időszakot, próbálkoznak máshol.
    Úgy gondolom továbbra is a kezeken kell ülni, mert bármikor jöhetnek nagyon pozitív hírek a cégtől.
    Hazai informatikát is szerintem idén megveszik, mert a kormánynak égetően szüksége van pénzre.
    Azért több mint 1000milliárd a költségvetésnek választások előtt nagyon jól jöhet.
    Talán a Vodafon 205-át is megveszik. Nálam az is nagyon pozitív lenne.
    1806ft és 204milla
    Haya76 szerda, 12:50
    Előzmény: #63801  rice2
    A bevételekre, konkrétumokra, szerződésekre most már szükség is lenne, mert hiába a jobbnál jobb hírek, azok már csak arra elegek, hogy minimálisan emelkedjünk vagy stagnáljunk! Ilyen hírekre: ifj. Tramp,  pentagon találkozók, befektetési alap Kezelő pályázat elnyerése stb. igazából brutálisan kellene emelkednie.
    ronaldinyo
    ronaldinyo szerda, 12:49
    Előzmény: #63801  rice2
    2. világháboru is igy kezdődött
    rice2 szerda, 12:15
    Előzmény: #63800  Start83

Több mint 40 pozícióba keresnek a Rheinmetallnak munkaerőt. Valószínű több pozícióban több embert is.
    Idén már tuti lesz a hadiipari informatikából a cégnek bevétele. 
    Jövőre meg jöhet onnét is a komoly nyereség. 
    Lehet meggyorsítják a felvételt és még idén vesznek 1 kisebb informatikai céget.
    Ez lehet itthoni, de akár külföldi cég is.
    1808ft
    Start83 szerda, 11:56
    rice2 szerda, 10:28
    Előzmény: #63796  BellaVita

Igen és nagyon érdekes. 
    Hétfőn beejtették 1800 alá. Egész nap 60eb forgalom sem volt, tegnap pedig 50edb alatt maradt a forgalom.
    Mintha azért dobták volna le, hogy 1800nál újra legyenek eladók.
    1 hete még 1842ft volt a záró.
    Most több pozitív hír után pedig éppen, hogy 1800 felett van :D
    Mivel idén sokat emelkedett, ezért szerintem a kicsik többsége most nem is piszkálja és akiknek van ott a többség csökkent. ezért most a nagyok könnyen irányítják a kereskedést.
    Szerintem jelentésig felkúszunk 1900ig, kisebb hullámzással.
    2000nél lenne majd érdekes a kereskedés, mert ha 2000 fölé menne az árfolyam, akkor újra jönnének a spekik, mint 1000nél és növekedne a forgalom is és lehetne 1-2 nagyobb ugrás is szvsz.
    1808ft és 181milla A lényeg, hogy a hullámzások is erősítik az 1800 feletti szintet.
    Bikuci szerda, 10:11
    Előzmény: #63796  BellaVita
    én se értem ezt, miért nem veszik akár 1900 felett is, ha ez ennyire jó lesz, mit szarakodnak itt a nagyok, érthetetlen. Mondjuk ők tudják h lesz 2500 (csak írtam valamit) akkor még a 2000 vétel is csodás, ehelyett mit látunk....
    BellaVita szerda, 10:02
    Előzmény: #63794  rice2
    Nekem az az érdekes, hogy 2 nappal ezelőtt pár ezer darabbal 1818-ról leejtették 1760ig a papírt
    Most meg az elmúlt napok / hetek gyér forgalmát messze meghaladó kereskedés mellett sem tud emelkedni az árfolyam.
    Na ez az, ami nekem szemet szúrt
    rice2 szerda, 09:53

Rés nincs. Feljött 1800 fölé, de igazából kivárás van.
    Nálam nem az USA tárgyalás a nagy hír, hanem ez:
    https://nth.hu/documents/vima_palyazati_eredmeny.pdf
    Ez alapján valószínű igazak lesznek a pletykák, hogy a cég megszerzi a hazai hadiipart, még idén, 
    ami 1000milliárdot is érhet. Így a Rábában is többségi tulaj lehet.
    Szerintem ha ez megvalósul, hozhat majd nagyobb rallyt.
    Érdekes, hogy ezt a tegnapi hírt, a sajtóban teljesen figyelmen kívül hagyják.
    1808ft és 178milla napi átlag 1809ft
    Haya76 szerda, 09:40
    Előzmény: #63791  Menyus9
    Vétel darab Eladás Darab
    1 802 1 897 1 806 481
    1 800 7 127 1 808 2 023
    1 798 4 320 1 810 1 000
    1 796 5 000 1 812 2 436
    Törölt felhasználó szerda, 09:26
    Várakozások a mai napra:A mai kereskedési napon a következőkre lehet számítani:
    • További emelkedés lehetősége: A friss bikás momentum és a pozitív piaci visszhang hatására az árfolyam tovább emelkedhet a 1850.0 ellenállási szint felé.
    • Korrekció veszélye: A közelgő túlvett RSI állapot és az emelkedés üteme miatt nem zárható ki egy rövid távú korrekció a 1810.0 – 1820.0 támaszszint felé. Ennek a szintnek a megtartása esetén a további emelkedés valószínűbb.
    Figyelendő szintek:
    • Ellenállás: 1830.0, 1850.0
    • Támasz: 1810.0 – 1820.0, 1790.0
    Menyus9 szerda, 09:24
    Sziasztok! Egy könyvet tudna vki köszi!
    ronaldinyo
    ronaldinyo szerda, 09:15
    Előzmény: #63788  Start83
    hajrá-de minnél hamarább-távozzanak
    ronaldinyo
    ronaldinyo szerda, 09:14
    Előzmény: #63787  Start83
    megyünk az ürbe -mert elpusztul a föld -előre küldjük ezeket-nézzék meg mi van kinn -de sosem jöjjenek vissza uff
    Start83 szerda, 09:12
    Worthington
    Worthington szerda, 09:10
    Utolsó kötésár1.824
    Utolsó kötés160
    Kötés ideje9:10:15
    Napi változás38
    Napi változás %2,13
    Forgalom m Ft133,92
    Worthington
    Worthington szerda, 09:02
    R 1820