Szerintem nincs igazad. Készítsék elő az akvikat és nyárig növekedjen a cég. Nem szabad kapkodni. 2-3 céget kéne hozni. Akvik után más árfolyamok lesznek. Olcsón addig lehet venni,amíg a meghiúsult akvi rányomja a bélyegét az árfolyamra. Ezt ki kell használni gyűjtésre a cégnek is. Csipkedjék az olcsó részvényeket,mert később tudnak fizetni vele akvikor és így nyeresége keletkezik a cégnek. Nem is 1 féle nyereség: 1,Kiszívják a piacról a "forró" pénzeket, (közkéz csökken)később gyorsabb emelkedés. 2,Nem kell annyi új részvényt kibocsátani akvikkor 3,Hosszú távon bizalom növelő 4,Tudatják a befektetőkkel,hogy szerintük 670-en az árfolyam olcsó és ez később akár már nagyobb támasznak számít,többen bátrabban belevesznek. 5,Magának osztalékot nem fizet,így osztalék is több lehet majd Nem lenne jó,ha a cég érdeke csak az árfolyam felhajtás lenne. Én hosszú távban gondolkodom és azt szeretném ha a cég is így gondolkodna. Ráérünk és ezért gondolom,hogy 1 év múlva,már lehet örülünk a T-Sys akvi elmaradásának,mert szerintem több kisebb,de sokkal olcsóbb és nagyobb nyereséggel dolgozó céget veszünk.
Az a meglepő, hogy Hokuszpok szerint minden megy tovább, ahogy el volt tervezve. A nagyok nem adták el. Rogán patkány nélkül is valahol itt lennénk szerintem, innen lehet reménykedni, hogy nem kúrják el jobban
Nagyon helyes.Ennyi bolondos ember,mit művelnek ezzel a papírral!! Pompit ne nagyon hagyd hogy sok marhaságot irjon ide de látom mások is vannak.Mit akarnak opit követni,a rosszat követni?? A legnagyobb átvágás a világon!!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.