Olyan moderált a kereskedés, hogy az elképesztő. Valamiért ez a 700-as szint irgalmatlanul fontos nekik... 695-ön 12.170 db vevő, 700-on meg 12.859 eladó. Ide lett ragasztva. Madrid pedzegette ezt régebben, s igaza volt.
Minden héten betehetitek 1 újságíró reklámját. Most megy már 3X. Hát csak hallgassátok és okosodjatok :D Egyébként most boldog lettél? vagy csak jobb lett a kedved? Ha hallgatod akkor hallod,hogy az ellenzék is szerepel,pedig a hatalom most már pár éve a Fideszé. Nem érdekes? 2-3 hónap és lecseng, csak az újságíró könyvét (amit reklámozni szeretne) nem veszi senki :D Miért nem írja meg a neten? (már több mint 1 éve ezzel foglalkozik!) (Most a Vodafon után majd kiad 1 új könyvet :D Azt is írja meg,hogy 1 cég ellen,hogy lehet védekezni,ha a te 2. vagy a 3. alvállalkozód és számlázgat??? Nem te állítod ki a számlát!!! "forrásaik erre hivatkoznak" hihetetlen!!! és 1 éve foglalkozik ezzel és a forrásai mondták neki,hogy a "drogkereskedők át álltak számlagyártásba" na ezt gondoljátok meg okosan. Ilyen állítások!!! Pont most álltak át??? amikor a NAV gyakorlatilag sokkal sikeresebb mint régebben? Hihetelen! és csak mondja,hogy "sittes arcok,tényleg sittes arcok" Na erről többet nem írok,mert nevetségesnek tartom. A jó reklám az amiről írnak és ez az újságírónak sikerült,de kíváncsi leszek,hogy a könyvét veszi-e valaki??? Linkelőknek üzenem,hogy vegyétek!!! van még benn jó olvasnivaló:D .
Szerintem ezt már ígérték 2X,de lehet 3X is. (Írtam többször, hogy a cég kevés infót közöl, szerintem szándékosan és így az elemző cégek nem is tudják elemezni) Eddig azt mondták a Vodafon megvétele után,majd a hitelek bejelentése után mondanak célárat. Mai ár: 703ft forg:30milla Az én céláram jóval 1000 felett. Eddig 1000 felett mindig adtam,de most valószínű megvárom az újabb csúcsokat,ami lehet "csak" 2024-ben jön.de utána nyílnak a magaslatok :D
"Ilyennel próbálnak forgalmat és árfolyam emelkedést generálni" Hát én pont fordítva látom. Ha azt akarnák,akkor jönnének a nyilatkozatok,hogy 1-2-3 éven belül mennyi megrendelés lesz és még mit hozhatnak hazai gyártásba stb. Ez a cikk csak 1 kis füles és semmi konkrét. ez miatt senki nem vesz bele :D Én úgy látom,hogy a cég hivatalosan kijelölte az irányt,(régebbi nyilatkozatok alapján)de várakozásokról,még nem akarnak nyilatkozni. Eddig valószínű tudták,hogy a portugál 1 nagyobb pakkot akar eladni,ezért a cég érdeke az volt,hogy minél olcsóbban vegye át. (és persze a baráti kezek is átvettek 2milliódbot. Most az a kérdés,hogy akarnak-e még átadni,vagy ennyi volt. Kicsik adják a részvényeket folyamatosan,de most a 700 körüli eladások-vételek szerintem nem a kicsiktől van. Ha majd emelkedést akarnak akkor jönnek komolyabb vételek,majd nyilatkozatok,várakozások. Most altatás megy. Türelem játék van,mert sokaknál fogy a türelem,persze a cég a háttérben teszi a dolgát és előkészítik a következő akvit. Szerintem legkésőbb ősszel már újabb bejelentés lesz.(Véleményem szerint ezért vettek fel ennyi hitelt.) Most még nem cél 1 nagyobb célárfolyam bejelentése,ezért tologatják az elemzővel. Lehet itt veszegetik tovább,majd feljebb tolják jelentésre és utána jöhet az új árfolyam várakozás is. Aki most itt felbeszélést lát a cégtől,hát az ... Csak hivatalosan azt közlik amit muszáj, mintha minél jobban a háttérben szeretnének maradni. 703ft és 27milla
Amikor OPUS/KONZUM árfolyamot pumpálgatták fel, azt is elemezte már az útszéli jóska is, nagyon büdös ez már...nincs érdeklődés és ilyennel próbálnak forgalmat és árfolyamemelkedést generálni...
Sajnos ebből látszik,hogy nem nagyon tájékozódtok. Vodafon 660milliárba kerül. Az AH kapott az MFBtől 170milliárdot és a mai bejelentés szerint a 4IG kapott az Eximbanktól 292milliárdot. Az összesen 462milliárd!!! A Vodafon 51% pedig 336,6milliárd,de még az is lehet,hogy hitelt is vállaltak át a Vodafontól,akkor meg sokkal kevesebb!!!,mert azt Jászai nyilatkozta,hogy az árból a meglévő hiteleket le kell vonni. Volt még a cégnek 80milliárd szabad pénzeszköze. Tehát ha 51%át fizették,akkor még van több mint 200milliárd szabad pénzeszköze!!! Én régebben is többször írtam,hogy szerintem még idén lesz 1 nagyobb akvi a Vodán kívül is. (Tavaly írtam,hogy én a cég helyében EURós hitelt vennék fel,mert sokkal olcsóbba kamat. sokan röhögtek,de jött az EUR-ós hitel!) Decemberben kb.23milliárdot kellett fizetnie a régi hitelekre,ha azt levonjuk még mindig marad bőven. egyébként akár a cég a Vodafonban is növekedhet,mert Jászai régebben ilyen opcióról is beszélt. . Szerintem,ha az infókat jól értelmeztem, most van a cégben több mint 200milliárd szabad lóvé!!! Érdekes,de vannak itt a fórumokon "hozzáértők" akik csődöt vizionálnak 2023ra. Hát elég nevetséges :D
Ne szarjál,Jászai is 880-on vett!vigasztaljon hogy ő is mekkora bukóban van!Mondjuk ő lehet még tudja a gázszámlát fizetni,akkor is ha te már nem,de minden nem jöhet össze!Ha nincs egy vasad se már, akkor gondolja arra,hogy legalább a házadat nem lövette szét a kormány mint az ukránoknak!Gondolkozz pozitívan mindig!
Ez jó kérdés! Kié lett 2 millió darab részvény a portugáltól? Lehet lassan megtudjuk... Lehet, hogy a Vodafone ügylet január végi pénzügyi teljesítése miatt van?
Ne dühöngj!!!úgy jársz mint én,kapsz egy agytrottyot,azt nem az árfolyam fog érdekelni,hanem hogy úgy tudjál a kórházi ágyba durizni,hogy ne pisilj be!Siker lesz ha kikullogsz a klotyóig az is!Utána meg hordhatod a milliókat a dokiknak!Ha akarod még látni a bocsaidat!
Azért azt megkérdezném tőled,hogy szerinted hova akarom felbeszélni? Azt hiszed én annyira hülye vagyok,hogy azt gondolom,ha ide valaki írogat,az mondjuk 10%ban elmozdítja az árfolyamot??? Nem most kezdtem a tőzsdézést. Tudom,hogy ekkora elmozdulásokat sokszor még a cég vezéreinek a nyilatkozata és a jelentések sem okoznak. (Jó példa az OPUS,ha valaki a fórumot megnézi a sok hívő mit írogatott 600-700nál és a Deltánál is 150nél. Mind a 2 helyről jöttek a 4IG fórumra is írogatni,hogy most kell átcserélni a papírokat. Na ők itt térítették a fórumon a híveket és próbáltak új részvényeseket találni :D)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.