Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 ma, 11:07
Köszönöm a képet a céges záróbuliról,szuper lehetett!!Monumentális egy rendezvény volt azt láttam!Hiába,világcég a 4IG már,és ezt promózzák is,meg hozzák a szinvonalat minden fronton,úgy ahogy kell!!
Kawaszabi77 ma, 11:00
Előzmény: #79524  Szabi38
Druszám!Magadnak köszönhetsz mindent,99%-ba!Te nyomkodod otthon a gombokat,nem rice,meg a többiek!De azért jó hogy az ő tanácsaikat fogadtad meg eddig,az biztos!Ha meg már szép nyerőd is van,annyira nem kell izgulnod se,boldogan énekelheted a csendes éjt is nemsokára!Én meg elmegyek veszek egy mosógépet,mert tegnap meghalt a régi!13 évig nem volt semmi baja eddig!🎄Egy új tipp játékot is  inditok,ki milyen záróárat vár a Karifa alá?Részleteket később mondom,a győztes tippelőnek a következő bulin én állom a kajáját majd!Még ne tippeljetek,csak mindenki gondolkozzon addig,mire számit!És olyan tippeljen csak,aki rendelkezik 4IG részvénnyel!Ellendrukkerek ne irjanak be,hogy 600ft,mert ha nincs részvényük,nem szavazhatnak ide most!Neveket nem irok,tudják kikről van szó remélem!Pénteken most úgyis kielégültek,nekik legyen elég most 1x a jóból,a csütörtök-pénteki esés volt az ajándékuk,osszák be!Mi meg megyünk előre majd jövőre is,vannak tervek,célok,cégnél is,meg aki itt van azoknak is 2026-ra is!!Az élet nem habostorta,vannak szar napok is sokszor!
Worthington
Worthington szombat, 21:40
Előzmény: #79516  feel
Elengedtem! :) 
Szabi38 szombat, 21:29
Sziasztok!
Új regisztráló vagyok de szeptember óta vagyok a papírban.
Fontosnak tartom hogy legyen pozitív visszajelzés.
Szóval....
ÓRIÁSI KÖSZÖNET:
Feel,Rice,Worthington,Kawaszabinak,!
Az itteni munkásságotok fantasztikus!
Sokat adok a szavatokra, tapasztalataitokra!
De azt mondom hogy NEKTEK köszönhetem azt hogy 15! évnyi hitelt vettetek ki a nyakamból családom nyakából!
Szerettem volna hogy legyen valami visszajelzés számotokra, hogy a beírásaitokat olyanok is olvassák és adnak rá mint Én is, és szerintem vannak még így egy páran, hogy nem szólalnak meg csak olvasnak!
A sok negatívumot ki kell zárni!
Én erre azt tudom mondani a rosszalóknak:
Szar a 4ig? Igen! Szar akinek nincs!!!
Ennyit szerettem volna.
Mindenkinek sok nyerőt kívánok!
A negatívoknak pedig: Legyetek jó fejek, ingyen van!
Ahham szombat, 20:59
Előzmény: #79522  feel
Nyilván ez egyéni preferenciák is nyomnak a latba, többek között emiatt ugralok ki be, de érdeklődéssel (és befogadással) olvasom q hozzáértő(bbe)k álláspontját.  :)
feel
feel szombat, 18:15
Előzmény: #79519  Ahham
Mindig sajat megerzeseidre hallgass pl en meg mindig nem adtam el.Jol tettem vagy sem azt nem tudom.Lekereskedni a mozgasokat en nem szoktam pedig kovetem a kereskedest.Lehet ez hiba es nem jo strategia.Sokszor megszivtam mar egyebkent mas reszvenyekben is.
feel
feel szombat, 18:11
feel
feel szombat, 18:06
Előzmény: #79519  Ahham
Tudod milyen gunyolodas volt es karorvendes mikor fejemhez vagtak mikor 1k-n is vettem es utana leesett.Nekem legalacsonyabb vetelem 452ft-ert volt de volt ez 300ft korul is eses utan.Akkor 200ft-ra vartak meg csod stb.
Elveztek ugyanez a duma ment mint most.Szoval ismeros ez a lemez amit osszehangoltan jatszanak.
Ahham szombat, 17:30
Feel, Rice, Worthington. Abban igaza van egy-két hozzászólónak, h nem mindegy, h az ember hol szállt be.
De azt gondolom, h nagyon sokan, köztük én is, sokat köszönhet Nektek, mert informáltok, és sokszor azért tartotta az ember a papírt, mert Ti is tartottátok, és a kezdő úgy van vele, h ha Ti így látjátok, akik indulás óta követitek és birtokoljátok is a papírt, akkor azt érdemes komolyan venni. Én sokszor hamarabb dobtam volna, vékonyabb is lenne a bankszámlám jóval. 
Úh én köszönöm Nektek, én személy szerint hálás vagyok, h jelen vagytok a fórumon. 
feel
feel szombat, 17:23
Előzmény: #79517  rice2
Ez pontasan igy van es te is emlekszel miert is lett anno letrehozva ez a topik.Milyen mocskolodasok voltak 300ft korul is.
Senkit nem hivtam ide vannak masik topikok is ott lehet frocsogni es egymasra talalhatnak.
Persze mi vagyunk a gonosz felbeszelok.Foleg mikor tobbszor elmondtam en is mindenki sajat belatasa szerint kereskedjen.Igen 5k ra vartam Q3-ra egyelore nem jott ossze.Majd meglatjuk.
rice2 szombat, 16:28
Előzmény: #79516  feel

Igazad van és ha utólag azt nézzük, hogy miket írtak...
Persze ilyenkor már nem emlékeznek rá. 
A nagy emelkedések után jönnek mindig (persze mert várható a korrekció, de, hogy lesz és mekkora, azt senki nem tudja 100%-osan) és amikor esik akkor verik a mellüket, hogy el kellett volna adni és ők megmondták. Azt soha nem mondják, hogy mikor kell venni és ha majd feljebb megy, akkor megint csendben lesznek. a lényeg, hogy a többség papír nélkül nézte végig a nagy emelkedést és valószínű így is fogja nézni tovább. Tehát kimaradnak! Akik feltankoltak és a papírban ülnek, közben gazdagodnak.
Persze jó lett volna 4800 felett adni és 4000 venni mindenkinek, de ez nem így működik. 
Ha azt nézzük, hogy kb. 10% alatti a közkéz, akkor a záró árfolyamon kb. 130milliárd van közkézen. 
Tegnap 2,3milliárdos volt a forgalom. Ez a közkéz kevesebb mint 2%-a és sokan napiznak is, amikor ekkora elmozdulás van. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy kb. a közkéz 1,5% fordulhatott meg tegnap, mert a napizás (napon belüli eladás-vétel) is sok lehetett benn. Itt pedis sokan úgy beszélnek, mintha el kellett volna adni, mert mindenki adta. 
Tőlük kérdem, hogy mikor felfelé megy akkor mindenkinek venni kell??? Az miért nem ekkora baj, hogy kimaradtak több 100ft-os, vagy több 1000ft-os emelkedésből??? Vagy ezért kárognak valójában?
Az most miért fáj nekik, hogy a 4900ról, 4300ra jött, de mi többen felfelé várjuk és az első akadály az 5000es árfolyam? Lesz majd akadály 6000nél is :D
1000ftnál írtam, hogy sokan majd 1500 és 2000 felett veszik észre. Úgy látszik sokan 4000 felett vették észre és lesznek akik majd 6000nél. Erről mi nem tehetünk.
A lényeg, hogy még komoly emelkedések vannak az árfolyam előtt szerintem és türelmesen várom, hogy egyre feljebb kerüljön, persze hullámok mindig is voltak és lesznek is.
3 hónapja léptük át a 2000es szintet, 2 hónapja 2800ft- volt az árfolyam 1 hónapja meg kb. itt volt mint most, de 6 hónapja 1750ft-on tengődött az árfolyam.
Itt nem borús a kép, hanem nagyon is pozitív, persze ez a lemaradóknak nem tetszik :D
Csak jelzem, hogy további hírek és emelkedések várhatók. 
A nagy kérdés, hogy mikor???
feel
feel szombat, 15:09
Előzmény: #79485  Worthington
Jo tanacs ne foglalkozz a mentalisan serult megmondokkal👌
Nem kell etetni egyiket sem.Mit lemuveltek anno pl 1000ft utan mikor esett a reszveny.Elvezkedtek rohogtek rajtunk kulon topikokat hoztak letre frocsogesre.
Hol vannak mar😀sehol mondjuk egy kitarto meg van😀de tarsara is akadt mint lathato.
Nem kell veluk foglalkozni sajat magukat mergezik meg.
nyereg
nyereg szombat, 12:27
Előzmény: #79514  Unforgiven73
így igen, bocs én az egészet néztem
Unforgiven73 szombat, 12:25
Előzmény: #79512  nyereg
2023 : 100->450 -> 240 
kreta
kreta szombat, 12:21
Előzmény: #79510  Unforgiven73
Ha valamelyik részvény nagyon magasan van olyankor a felét el szoktam adni ha lejjebb megy akkor visszaveszem olcsóbban…
Ha nem megy lejjebb akkor megszivtam de a fele csomagom még mindig megy előre
nyereg
nyereg szombat, 12:15
450-ről? (opus) 810-ről nem 450-ről, igaz hosszabb idő alatt és 102-ig, ha jól rémlik.
nyereg
nyereg szombat, 12:14
450-ről? (opus) 810-ről nem 450-ről, igaz hosszabb idő alatt
Unforgiven73 szombat, 11:29
Azt lehet látni,hogy itt töretlen az optimizmus. Talán 1-2 negatív hozzászólót látni hébe-hóba.
Lásd : "4500-nál a nagyi járókeretét is dobom fel a vaterára"....
Az tény,hogy hatszorozott a papír egy év alatt.
Az is tény,hogy igazán komoly korrekció eddig nem volt.
Bennem mély nyomot hagyott,amikor a 150-en vett opuszom 450-ről lement 240-ig.
Lehet-e ilyen itt is? Simán.
Lehet viszont rakéta is? Simán.
Készen kell állni mindkét verzióra.
Megbizhatoacs szombat, 11:22
Egy kis érdekesség az új műholdas drónokról (régebbi hírekből). Ha már hadakozás és műholdakat állítunk pályára.  Nekem új és érdekes, ha volt már téma, elnézést.:
 "Ha már a kezelőknél tartunk, a nagyobb hatótávolsághoz párosulnia kell annak a képességnek is, hogy nagyobb távolságban is irányítani lehessen a drónokat. A kis drónokat általában rádióhullámokkal irányítják, csakhogy a kezelő és a drón közötti távolság növelésével ezek egyre kevésbé működnek megbízhatóan, különösen akkor, ha az eszköz a nehezebb észlelhetőség érdekében alacsony magasságon repül. Ilyenkor egyre több tereptárgy kerülhet a kezelő és drón közé, egy bizonyos távolság felett pedig már a föld görbülete is elkezdhet gondokat okozni. Tekintve, hogy egy öngyilkos drón a támadás utolsó szakaszában mindenképpen alacsony magasságra kerül, az szinte garantálható, hogy a hagyományos módszerekkel a találat szempontjából kritikus utolsó másodpercekben elveszik a kapcsolat a drón és a kezelő között.
A problémát meg lehet például oldani jelismétlők használatával, amelyek láncként továbbítják a jeleket mindkét irányba – ezek maguk is leginkább drónok lehetnek. Az is egy megoldás, ha egy nagyobb magasságban repülő „királynő” drónon keresztül történik az irányítás. Így akár annak is lehet realitása, hogy a többször használatos „királynő” olyan technológiával legyen felszerelve, ami nem lenne gazdaságos egy „egyirányú” drón esetében – például egy több ezer dolláros műholdas internetterminállal, amelyen keresztül akár a világ bármely pontjáról irányíthatóvá válik az összes, a királynőnek alárendelt drón."
"Az ukrán drónipar fejlődése folytán egyre mélyebben hatolnak be Oroszország légterébe az ukrán pilóta nélküli „öngyilkos” (egyszer használatos) repülő szerkezetek. Az új generációs ukrán drón azonban amerikai műholdas támogatás nélkül nem sokat ér. "
BigD21 szombat, 11:00
Szép szombatot kívánok mindenkinek!
Remélem mindenkinél járt a Mikulás és senki nem kapott virgácsot!
Szerencsés vagyok, mert jó időben vettem 4IG részvényeket, így nem aggódok, mikor 4.800- ról esik a papír 4.300-ra.
Olvasva a fórumot, sokszor olyan érzésem van, mintha olyanok is írnának, akik máshonnan nem tájékozódnak, informálódnak vagy csak a grafikonok elemzését veszik figyelembe.
Megnyugtatok mindenkit, hogy hosszútávon érdemes a 4IGvel tervezni, de rövidtávon ne várjatok “biztosat”!
Igen, ez egy új “magasság”, amit szokni kell, de idővel újabb és újabb rekordokat fogunk elérni.
Idő kell, a cég sokat tesz azért, hogy minőséget, megrendeléseket,  bizalmat építsen ki.
A világ minden táján keresik a lehetőségeket, itthon építik ki a “birodalmat” (szinergia, akvizíció stb.).
Minden rendben van, terv szerint haladunk!
Megbizhatoacs szombat, 10:32
Előzmény: #79483  feel
Ezek iszonyat jó hírek! Nagy köszönet nektek Riceal, hogy ezeket lelkiismeretesen hozzátok nekünk folyton. Összegzitek stb. Tartjátok a reményt! Pont erre írtam azt, hogy nem értem a papírt (vagy a nagy büfik agya járását), hogy ilyen, lassan 1000 milliárdos számokra meg fordítottan reagál a papír, mint eddig az évben. Persze, simán benne van, hogy szívatnak csak, mert meg van rá az eszközük, lehetőségük (még). Egy Otp nagyságnál már talán kevesek lesznek hozzá. (17,4 milliárd Euró=6 643 172 100 000,00 Ft, csak szólok nekik, ha esetleg olvassák, nézik. Bár tudják ők ezt nagyon jól.  :) )
Falevel szombat, 09:30
Előzmény: #79505  Zno
Bízzunk benne, hogy ez egy következő emelkedés előtti akció volt
Zno szombat, 09:28
Előzmény: #79504  nyereg
Ez a jó ebben a részvényben a kiszámíthatóság, így tudjuk mi következik ezután. Nem akarok konteókat gyártani, szerintem most is mint legutóbb kitárazott egy nagy befektető lehet akár ugyanaz és persze vitte magával a beparázókat. Amikor magával a céggel nincs baj nem szabad beijdni. Látszott van aki megveszi!
nyereg
nyereg szombat, 09:17
Előzmény: #79501  Elon
Mindkétszer szinte ugyanannyit esett, érdekes, most 975 pontot, elsőre pedig ha jó 4590,nekem 4580 rémlik, 990 pontot, de ha a 4580 a jó, akkor szinte fillérre ugyanannyit. 
Zno szombat, 09:08
Előzmény: #79502  Elon
Februárban újoncként az utolsó emelkedő napon vásároltam be 20 000db-ot 1860-as átlaggal. Gondolhatod hogy éreztem utána magam. :) Mint tudjuk utána fél évig az árfolyam vissza lett tartva. Azóta más már a helyzet. Figyelem a mozgásokat és én is arra a megállapításra jutottam egy kis részét érdemes eladni mikor már nem tud emelkedni és abból a pénzből lehet vásárolni az ilyen esésnél. Nagyon akartam volna most venni, de így nincs miből pedig szépen lehetne keresni vele, ráadásul eséskor nem kell pszihésen ezt megszenvedni mert ilyenkor is van minek örülni.
Elon szombat, 08:31
Hadd jöjjek egy közhellyel: 
Befektetés: Ma lemondunk valamiért, hogy később 1 hónap, 1 év múlva nagyobb vásárlóértékkel kapjuk vissza. Azért fektettünk, fektettem ebbe a részvénybe mert arra spekuláltam, hogy itt van a legjobb helyen, itt térül meg a legjobban... :)
Célok: azért nincs értelme egymást szapulni, mert nem tudjuk ki, hol szállt be, kinek mi a célja? lakás, asszonynak BMW, nyaralás..... Aki ezt elérte amiért idejött az legyen boldog, nem kell bántani, de azt se aki még nem érte el és szeretne utazni a nagyok farvizén.... :)
Nemolyan rég itt a forumon, sokan sajnálták aki egy korábbi akkori csúcson 1940 vett!!! Nem írtam el, akkor ott tartott a papír.... ma már másképp tekintünk rá.... hasonló lehet aki 4900 fölött vett.... az idő elrendezi ezt is..... 
De a TISZTELET a másik Forumozó felé nem függ attól hogy valaki, elad vagy vesz, tart vagy realizál. 
Elon szombat, 07:47
Sziasztok! 
Gyakori dilemma hogy a tartani, vagy kereskedni éri meg a papírral? 
Érdemes ha kicsit távolabbról nézzük megnézni a Tulajdonost JG mit csinál, Ő hisz a cégben és tartja, nem kereskedik vele inkább bővít, porszívózik. (persze lehet mondani h az alapok stb mást csinálnak, de mivel van beszámolási kötewlezettség, Ő nem ad el...., tudja hogy mennyit, és mennyit fog érni, más síkon tervez, épít....
Az elmúlt egy évben természetesen jobban járt, talán kevesebb kockázatot vállalt aki "ült a kezén, mozizott", 500 % fölött  volt idén az éves "virtuális profit"  az elmúlt időszakban volt 2 nagy visszanézés a korábbi ATH 4590 ről 3600 ig, és most 4960 ról 4000 ig. Itt jól járhatott, aki meg tudta játszani, eladni és jól visszaszállni.... Korábbi tapasztalat után fordulni kéne és új csúcs felé venni az írányt... 
Egyébként itt igaz lett "pletykára venni, hírre eladni"
Én a pakk nagyobbik részét tartottam!!!!, szörfölök a farvízen...(lesz 5000 fölött a papír)., harmadrészével eladok és veszek, eladok és veszek. mostani öntésből 4000nél tudtam venni, majd magasabban eladva realizálni a hasznot, úgymond lefelé is keresni, ha a piac egyenlőre felfelé nem engedi még a papírt. 
A haszon itt is haszon nem csak amikor felfelé megy a papír....
Minden tisztelem azoké aki mindentől függetlenül tartják, és nem remeg a keze.... :)
Másik fórum társ tisztelete nagyon fontos. Ne bántsuk egymást. Mindenki a saját tetteiért felelős. 
Nemtommilesz péntek, 23:27
Előzmény: #79498  nyereg
Igen, keménynek kell maradni.
Mindig beírom, ne adják el! :)
 Én is láttam, hogy megy a realizálás ( ha nekem is sok lenne en is ezt tettem volna, ahogybírod, szepen okosan kis tetelekben naponta tobbszor, nem zsinórban, legalabb felét eladtam volna). 
De nem akartam valahogy elfogadni amit latok mint jelet, hogy most kellene realizalni, mert forduló van haver figyelj!  aztan varni, lentebb vissza es ujra megjatszani majd az emelkedest. 
Bevallom engem is elvakitott a q3 ba vetett hit es a vart amcsi szerzodesek. Mert  ha meg jonnek, buko lemaradni. Ja hát ez a tőzsde, jónapot.
Szerencsére még bőven jó a bekerülésim, de sajnálom azokat akik most magasan szálltak be, de fel a fejjel !

nyereg
nyereg péntek, 22:58
Előzmény: #79497  Nemtommilesz
nézd, én láttam h terítik, figyelem a kereskedést és láttam,  hogy ügyesen terítik a nagyok kifelé vagyis számomra egyértelművé vált, hogy nem megy ez a jelentésre 5000-ig, ezért is írtam. Látszott h 4410 és 4830 között forgatták, de közben terítettek, arra h ilyen gyorsan lemegy a résen túlra is én sem számítottam. Ezt csak gyakorlattal látod meg, sokat kell figyelni a kereskedést, én szeretem figyelni és kitalálni, hogy mi lesz, erre most 4ig kiváló terep, a lényeg h lehetett látni már 4700, 4800-nál visszafelé h terítenek kifelé a nagyok, okosan, ügyesen, ahogy kell, robottal v annélkül, ügyes brokikkal, azt h mi lesz nem tudom, hír függő, ha lesz hír nem tudom mi lesz, ha nem lesz lenyomhatják 4000 alá újra. 
Ezt most jól megláttam, de azt viszont benéztem h 2000-ről szinte csont nélkül dupláz, azt hittem a 2000 megakasztja, nehéz okosnak lenni, a tőzsde olyan kemény dolog, mint régen a bánya és ezt a legkomolyabban írom, nem igazán embernek való, mert ki kell zárni az érzelmeket, robotoknak való, pont úgy mint régen a bánya is csak a nagyon rátermetteknek, tagbaszakattaknak volt való.
Nemtommilesz péntek, 22:26
Előzmény: #79475  nyereg
Nov 28 jelentes,
Nov 29 jelentésből pdf a befektetőknek
Dec 1 -én három közzététel
De nem volt emelkedés.
Ez is valahol kapálódzásnak tűnik inkább, az infó zúdítás, ami nagyon nem jó.
Rányomta magát a kereskedésre rendesen a kivárás. Csurgás lett lefele.
Aztán jött a tegnap és ma.
Ez kinek volt ez erdeke? Ki / mi a technika mögöttese?
Ha a nov 28- dec 1 "infoözön" nem hozta meg a várt plusszt a "technikusnak" is, amit le lehet önteni, egy ezrest mint oktoberben es kaszalni, akkor jön a nesze nektek, majd odacsapunk mashogy, es kaszalunk rajtatok megint lejjebb akkor.  Hmmm. Nem tetszik. Ennek nem erről kellene szólnia. Ezt normal TA-val nem lehet lemodellezni szvsz. Ami felfele ellenállas volt, lefele lehet támasz, ha normál a dolog, ennyit tudnék mondani. De ha a támasz is a technikusnál van potméterezve akkor mi itt bármit okoskodhatunk, csak nézünk mint a moziba. Nem negatív vagyok, csak szeretem megérteni a miérteket. És ez most nem megy.
Worthington
Worthington péntek, 22:13
Előzmény: #79487  Kawaszabi77
Nem iszok annyit, hogy ne tudjak dolgozni! Valószínűleg ez a baj! :))) Majd a hétvégén odateszem magamat! :D Köszi Feel, Haya, Kfredd és Szabi! 
stefi82 péntek, 21:01
Előzmény: #79489  kfredd

Ismered a régi receptet, nincs elég forgalom, nem tudnak eleget venni, gyorsan gerjesztenek egy kis (nagy)
pánikot így sokkal több papírhoz jutnak, mint ha szépen nyugodtan nem feltűnően vesztegetnék. Ha jól emlékszem az App-nál is meg csinálták párszor.
Haya76 péntek, 20:59
Teljesen egyetértek veled! Ezt én is így láttam, kétszer el is kezdtem beírni, de aztán vissza töröltem, nem tudtam szépen megfogalmazni, hogy ne tünjön személyeskedésnek.
IF péntek, 20:58
A mai nap olyan volt, mintha a krampuszok orjongeset neztem volna. Tortek, zuztak, elvonultak... de majd hetfon meglatjuk. Amugy erosen kapaszkodott vissza.
feel
feel péntek, 20:51
Előzmény: #79491  mandoo
Szerintem most is megfordul majd de a keselyuk addig oromkodhetnek legalabb.
Legalabb egymasra talalnak😀persze nem ebben a topikban.
mandoo péntek, 20:47
Ugyanez volt  október 22en, ha jól emlékszem. Kedd délután, hajrá után bezúzták, erővel, 4500 körülröl le 3600ig, pár óra alatt. Aztán azóta új csúcsot is ütött. Tervezett volt, Stop kiütés, paráztatás, és spekak kirázása és nagyon jó gyűjtési lehetőség valakinek. Most ugyanaz a mozi, mielőtt még feljebb tennék, szvsz. Mellesleg legutóbb jól működött, felpörgette a papírt, szóval én is megjátszottam volna ismét. 
feel
feel péntek, 20:44
Előzmény: #79489  kfredd
Pontosan👍
kfredd péntek, 20:40
Én sem adtam, nagyon egyet értek. De ilyen nincs, hogy valamit minden hír nélkül egyik pillanatról a másikra így beborítanak. Értem én, hogy sokat emelkedett és konkrétumok kellenek a további emelkedéshez, ezzel nincs is semmi baj. Azzal sem, hogy ekkora emelkedés után, amit ez a papír produkált, muszáj korrekciónak lenni. De az nem így történik. Ez egy megszervezett valami volt, ami sosem fog kiderülni, hogy kik csinálták. Biztos ütöttek ki stoppokat, biztos voltak benne pánikolók, de hogy ez tudatos borítás volt előre megtervezve, abban szinte biztos vagyok. De részemről semmi gond, bízok a részvényben...menni fog felfele, szerintem nem itt van a vége... a pénzre meg jelenleg nincs szükségem, így nyugodt vagyok. ( legalább a károgók is kaptak ma némi örömet, még ha a számlájuk nem is emelkedett ezzel :))
Kawaszabi77 péntek, 20:28
Előzmény: #79470  Nemtommilesz
Nem tudom,én nem vagyok bennfentes!Én a  konditerembe ettem most 2 szaloncukrot,volt kitéve,meg hoztam egyet a gyereknek is haza,mert ott vagyok bennfentes!De lehet 24-böl maradt,ahogy a tulajt ismerem!Vagy valakitől ő is kapta,mert hogy nem ment el nekünk szaloncukrot venni,az olyan biztos,mint hogy ma nem aludtam ebéd után!Mai napot meg inkább hagyjuk!Lófasz tudja mi van a háttérbe,de én őszintén nem is akarok már tudni semmit!Ebéd után tudjak ledőlni,a többi meg majd alakul,idegeskedni semmin nem akarok már..
Kawaszabi77 péntek, 20:04
Te munkaalkoholista!!!Kerülj elő többször azért!👍
feel
feel péntek, 19:54
Pontosan jol lattad👌tiltas utan pedig egyertelmuen igazolodott is amirol beszelsz.Nem hianyoznak innen.
Worthington
Worthington péntek, 19:43
Ritkán tudok mostanában beköszönni, már leírtam az okát... Az ilyen napokon megmutatkozik, hogy kinek való és kinek kevésbé való a tőzsde! Amikor szárnyalásban volt a részvény sokan csak az élvezetes részébe kóstolhattak bele. Vannak ilyen időszakok is, melyeket valaki kihasznál, valaki túl él, és persze vannak akik eldobják! Ezekre pedig megvannak a spekuláló hiénák Nekem feltűnt pár tudományos köntösbe bújt lebeszélő, amit meg is jegyeztem itt a fórumon! Volt aki védelmébe vette Őket, nekem addig mindegy is amíg nem okoznak szándékosan anyagi kárt másoknak.Nem zárom ki, hogy most ez történt!Összeálltak páran, mint a gec.s bugyi és gerjesztették a folyamatot.Kellett hozzá pár pánikoló is, ami ilyenkor természetes, hogy van  mert sokan eddig csak a szép oldalát látták itt a részvénykereskedésnek.Továbbá a részvénykönyvek hiánya is rásegített erre, mert sokan "vakok" lettek az átalakított platformok miatt. A cég előtt további szép jövő áll, én kitartok egy darabot sem adtam el. (szvsz)
feel
feel péntek, 18:47
Előzmény: #79483  feel
Lehet matekozni👌ja es a szamok miatt raktam be a politikai resze nem erdekel.
Az IISS szerint ezeknek a képességeknek a másolása 1 ezermilliárd dollárba kerül.A kiadások már most is robbanásszerűen nőnek.Az európai védelmi költségvetések 50%-kal magasabbak, mint 2022-ben, és öt éven belül elérik az évi 500–700 milliárd eurót
feel
feel péntek, 18:43
Európa évtizedek óta nem látott sebességgel fegyverkezik újra - írja a The Economist.https://www.economist.com/europe/2025/12/01/europe-is-going-on-a-huge-military-spending-spree 
A SAFE, az új, 150 milliárd eurós EU védelmi alap már betelt: 19 állam pályázott, Lengyelország egyedül 43,7 milliárd eurót kér,.A SAFE és a Nemzeti Mentességi Záradék (NEC) hatalmas kiadási csatornát nyit meg.https://www.penzcentrum.hu/vilag/20250708/oriasi-fegyverkezesi-dontest-hozott-az-eu-vegleg-minden-egy-iranyba-mutat-1181871
A NEC lehetővé teszi az államok számára, hogy négy év alatt GDP-jük 1,5%-át védelemre fordítsák, ami nagyjából 650 milliárd eurót szabadít fel.
Ez a „Felkészültség 2030” gerince.
A NATO európai tagállamai most elkötelezték magukat amellett, hogy 2035-re GDP-jük 3,5%-át fordítják alapvető védelemre, plusz további 1,5%-ot infrastruktúrára.Miért ez az ugrás?Mert Amerika kivonul.A Pentagon globális helyzetfelmérése Ázsiába helyezi át az erőket, és arra kéri Európát, hogy fizessen az Ukrajnának küldött összes fegyverért.Trump gyors „békemegállapodást” szorgalmaz Ukrajnában.Európa ezt közvetlen biztonsági fenyegetésnek tekinti.
Ugyanakkor Oroszország teljes háborús gazdaságot működtet. Az IISS figyelmeztet, hogy Moszkva 2027-re fenyegetést jelenthet Európára.PPP-ben kifejezve Oroszország idén annyit fog költeni védelemre, mint az összes európai NATO-tagország.
Európának le kell váltania az amerikai tűzerőt:
— ISR (Hírszerzés, megfigyelés és felderítés) és légi megfigyelés
— stratégiai légi szállítás
— nagy hatótávolságú precíziós csapásmérő rendszer
— hiperskálájú felhő a parancsnoksághoz és irányításhoz
Az IISS szerint ezeknek a képességeknek a másolása 1 ezermilliárd dollárba kerül.A kiadások már most is robbanásszerűen nőnek.Az európai védelmi költségvetések 50%-kal magasabbak, mint 2022-ben, és öt éven belül elérik az évi 500–700 milliárd eurót. 30% jut beszerzésre.Lengyelországban ez jövőre a GDP 4,8%-át fogja kitenni. Az északi országok 3,5%-ra törekszenek. Németország 2029-re 3,5%-ot céloz meg (195 milliárd dollár). Spanyolország és Olaszország a sor végén marad.
A szűk keresztmetszetek továbbra is brutálisak.Németországnak minden 25 millió euró feletti szerződéshez Bundestag-jóváhagyásra van szüksége.A hét országot felölelő ELSA rakétaprogram 18 hónapig nem rendelkezett egyértelmű követelménnyel az MBDA-ra.https://en.wikipedia.org/wiki/MBDA 
A védelmi minisztériumok most spirális fejlesztésre váltanak: a fegyvereket gyorsan hadrendbe állítani, folyamatosan fejleszteni, abbahagyni a „tökéletesre” való várakozást.Németország a diszruptív technológiák beszerzési költségvetésének 10%-ról 30%-ra való emelését tervezi 2030-ra.Nagy-Britannia 400 millió fontot különített el egy háborús ütemű innovációs egységre.
Még akkor is, amikor Európa ma aláírja a megrendeléseket, a szállítás 2-3 évig tart.Európának megvan a pénze, a gyárai, a mérnökei és a technológiája.
De politikai akaratra van szüksége egy olyan pillanatban, amikor az oroszbarát szélsőjobboldali pártok elszaporodnak szerte a kontinensen. Ukrajna időt nyert Európának. Európának ezt ki kell használnia – írja a hetilap.
keeper péntek, 18:37
Előzmény: #79477  Grandma
Na jó, de azt is vegyük figyelembe, hogy ennek az emelkedésnek az oroszlánrészét az elmúlt 3-4 hónapban produkálta a papír, egyrészt szerencse is kellett hozzá, meg hát a jenga itt már erősen inog, de a  leglátványosabb, hogy az utóbbi időben tényleg komoly felvásárlásokra már egy döglött macska is jobban reagált volna, mint amit a 4iG árfolyama leművelt és ez azért erős figyelmeztetés ( bármennyire is komálom a papírt). De legyen szerencsénk! Legyen nyerőnk! Nekem már többször is az volt itt! :) Csak óvatosan!
feel
feel péntek, 18:13
Este ítéletet mond a Fitch
A három nagy hitelminősítő közül most a Fitch Ratings veszi górcső alá Magyarországot, miután előző héten a Moody’s-nál elkerültük a leminősítést. A ma este tétje, hogy a Fitch negatívra rontja-e hazánk kilátását, a besorolásunk ugyanis jelenleg az utolsó még befektetésre ajánlott kategóriában, a BBB-ben helyezkedik el, stabil kilátással
feel
feel péntek, 18:11

feel
feel péntek, 18:10
Előzmény: #79477  Grandma
👍
Grandma péntek, 18:06
2021-ben majdnem a csúcson, 1000 Ft-os árfolyamon vettem 4iG részvényt, mert jónak gondoltam a céget. Sajnos akkor kezdőként és laikusként későn szálltam be. Onnan aztán kb. 650 Ft-ig leesett. Azonban az akkor 1000 Ft-os részvényem ma 4.000 F-ot ér. Kiülem, így nyereségem lett. Igaz, hogy 4 év kellett hozzá. Azért az szerintem nem rossz. Aztán az idén még többször vásároltam különböző szinteken. Még mindig nem szeretném eladni, mivel még mindig bízom ebben a cégben, meg a magasabb árfolyamban az olvasottak alapján. Az esetemet csak azért írtam le, hogy akik most bukóban vannak, szerintem ne aggódják túl. Lehet, hogy nem máról holnapra, de lesz ez 5.000 felett is, de hát azt is ki kell ülni. Amúgy meg – szerintem – a várható eredmények, szerződések alapján – lehet, hogy nem rövid távon, de ennél jobb részvény nem hiszem, hogy van most a BÉT-en.
Nemtommilesz péntek, 18:01
Előzmény: #79475  nyereg
Ahogy mondják felszállt a köd...de még van hit....tehát 1ördög és 1angyal ül vállainkon. 
nyereg
nyereg péntek, 17:57
Előzmény: #79473  Nemtommilesz
mondok ehhez valamit még, ha már én írtam, ilyen dömping szerűen be sem kéne ezekről számolni, mert visszatetsző már, nem a bizalmat erősiti már, hanem erről pl nem feltétlen kéne tudni, hanem a konkrét tényről csak, pl senki nem tudta h megvennék a rábát mégis jött a KONKRÉT hír, ennyi. Tudjuk h pl Csányi kivel tárgyal? Nem. Csak jön a konkrétum amikor jön, nekem már nagyon nem tetszik h itt tárgyalunk, ott tárgyalunk és semmi konkrétum, ezért is írtam jelentés után h ez kevés lesz az ötezerhez, csak a jelentés.
Miki71 péntek, 17:51
Előzmény: #79473  Nemtommilesz
Ebben egyetértünk, én is konkrétumokat szeretnék már látni / olvasni.  
Nemtommilesz péntek, 17:48
Előzmény: #79472  Miki71
" konkrétum kell, a piac már nem fogadja el ezeket, ez van"   mai 15:59 hozzászólás
és nagy igazság van benne
Nemtommilesz péntek, 17:26
Előzmény: #79468  Kawaszabi77
Mikuláson kívül mit ünnepelhetnek? hogy jól porszívóztak es tudnak valamit? ;)
tomspice péntek, 17:24
Előzmény: #79464  Ahham
Meg lehet szokni. Én az opust néztem évekig, voltam 17 Misi bukoban is.. aztán feljött, appeninnel együtt. A 4ig meg befutott
Kawaszabi77 péntek, 17:21
Előzmény: #79463  IF
Igy még annyira nem mint 4000 körül lett volna!Jó hogy ma van a buli!
Marina5
Marina5 péntek, 17:07
Napi min3,990 HUF5 napos vált.-6.12%
Napi max4,485 HUF13 hetes vált.118.67%
Nyitó ár4,460 HUF26 hetes vált.154.00%
Utolsó kötés4,295 HUF52 hetes vált.454.17%
Utolsó kötés ideje2025.12.05. 17:06YTD árfolyam vált.381.60%
Napi változás (HUF)-165.0000052 heti min. záró802 HUF
Napi változás (%)-3.7%52 heti min. dátuma2024.12.06.
Előző záró4,460 HUF52 heti max. záró4,965 HUF
Forgalom (db)565,58152 heti max. dátuma2025.11.12.
Forgalom (HUF)2,387,094,67510 napos átl. forg.162 e db
Piaci kapitalizáció1,331 Mrd HUF3 havi átl. forg.8,858 M db
Miki71 péntek, 17:06
Záró: 4295
Marina5
Marina5 péntek, 16:59
Vételi DbV.      ÁrEladási ÁrE. Db
1204,2904,3004,250
2354,2804,30595
2274,2654,310383
1,3054,2604,325373
7814,2554,3302,800
1,0004,2404,340696
3364,2354,3452,110
9574,2304,3504,348
1,2354,2254,3601,093
1,0004,2204,3651,766
Ahham péntek, 16:57
Előzmény: #79463  IF
4.000ről egész tisztességesen visszajött. 4.000-nél nem szívesen néztem a bukómat...
IF péntek, 16:55
Randa lett a mai nap...
Marina5
Marina5 péntek, 16:49
9444,2504,290969
2234,2354,3003,843
7704,2304,30599
8354,2254,31038
2,0004,2204,32021
1,4754,2154,325518
3204,2104,3302,850
2104,2054,340710
7304,2004,3453,110
1244,1804,3504,348
Piaci információk
Utolsó kötés4,260 HUF52 hetes vált.454.17%
Utolsó kötés ideje2025.12.05. 16:47YTD árfolyam vált.381.60%
Napi változás (HUF)-200.0000052 heti min. záró802 HUF
Napi változás (%)-4.48%52 heti min. dátuma2024.12.06.
Forgalom (db)554,45052 heti max. dátuma2025.11.12.
Forgalom (HUF)2,339,345,08710 napos átl. forg.162 e db
B4NDI péntek, 16:32

Utolsó bekezdés...
"A meglévő együttműködési megállapodásokra támaszkodva immár konkrét üzleti lehetőségekről folynak az egyeztetések stratégiai partnereinkkel. Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek előtt jelentős, ígéretes gazdasági perspektívák nyílnak, és bízom abban, hogy a kétoldalú együttműködés a következő időszakban tovább erősödik majd."
ronaldinyo
ronaldinyo péntek, 16:29
Előzmény: #79459  ronaldinyo
jönnek az ufók.uj világrend droidok-robotok .emberiség nélkűl.szerencsénkre -ember tervez  és tudjuk kivégez
Bittertrue péntek, 16:20
keverjétek a csak a szart,,,,, még büdös, de már kenhető. Ilyen nincsen, ezt belülről nagy büfik manipulálják, hányadék,,,, ha ezt nem vizsgálja ki a tőzsdefelügyelet, akkor semmit. Hát persze, hogy nem fogja.....
feel
feel péntek, 16:19
Előzmény: #79456  jofej
4.400-et ha atviszi jovo heten akkor szerintem valahol 4.4-4.6 kozott lesz kereskedes.
jofej péntek, 16:17
Ideérhetne már a Mikulás, hogy helyre tegye az itt tobzódó Krampuszt.
feel
feel péntek, 16:15
Nasdaq +0.91%
Kawaszabi77 péntek, 16:13
Előzmény: #79443  Audax1
Nem tudtam én se 4000ig lemegy,vagy meddig,én 4300 köré tippeltem volna,látszott hogy emelkedni nem tud!De forgalom volt szépen szinte mindig!Lehet ide áll be 4300-4500 közé!Azt akkor mi lesz?Semmi!Folyamat rizikós volt jönni ekkora emelkedés után már,attól hogy ha lesz 6-7000,vagy bármennyi majd egyszer,az nem most lesz!Várni kell,ülni,lehet 1 év múlva lesz 5500!ki tudja?Álmokba nem kell belelovagolni egymást!Én akkor se leszek ideges,ha igy lesz!Jön az ikszelés lassan,meg a tőzsdekrakk is!ezeket is be kell matekozni!Mire is ment minden 2-3 éve fel folyamatosan??A nagy semmire kábé!Csak mondom aki itt rózsaszínbe lát mindent,nem úgy lesz!Én várom a zuttyot,jönni is fog,ha nem 26-ba,akkor 27-be,de szerintem már jövőre!
nyereg
nyereg péntek, 15:59
Előzmény: #79452  feel
konkrétum kell, a piac már nem fogadja el ezeket, ez van
feel
feel péntek, 15:51
Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnöke és Magyarország nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli meghatalmazott nagykövete Abu-Dzabiban folytatott magas szintű megbeszéléseket az Egyesült Arab Emírségek vezetőivel, illetve kiemelt üzleti partnereivel.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20251205/abu-dzabiban-targyalt-jaszai-gellert-804408
Realka péntek, 15:40
Szerintem csak annyi van, hogy míg látják hogy van benne profit megjáratni egy szintet addig megteszik, ha csak nagyon kevesen adnának be akkor nem csinálnák.
spieler péntek, 15:36
Az alja már meg volt!
jofej péntek, 15:29
Előzmény: #79448  Megbizhatoacs
Nem tudom, de tök mindegy, a lényeg hogy szemét módon csinálják. Ez nem egy kiszálló valaki, ez szándékos bedöntési kísérlet.
Megbizhatoacs péntek, 15:24
Előzmény: #79445  jofej
Csak kérdezem, hogy szerinted ez egy valaki műve, és nem egy szűk köré, egy 1300 milliárdos részvénynél, hogy két nap alatt lemegy 15%-ot? 
jofej péntek, 15:19
Nem is 100 hanem 150 forinttal verte le az árfolyamot egyetlen borítással.
nyereg
nyereg péntek, 15:19
jó cég a 4ig szó se róla, de a papír kereskedése most is és régebben is egy speka  kalap szar volt, ez az igazság, nem méltó a céghez
jofej péntek, 15:15
Előzmény: #79441  nyereg
Nem a papír a hibás azért, mert valaki ilyen galád módon próbálja bedönteni az árfolyamot. Az utolsó borításánál 100 forintot esett az árfolyam, de szerencsére azonnal visszarántották. 
Marina5
Marina5 péntek, 15:15
Vételi DbV.         ÁrEladási ÁrE. Db
5314,2604,285709
2,6764,2504,2951,871
4174,1704,300952
204,1554,305123
1,2004,1504,310105
5504,1454,315200
3,0454,1404,320321
7004,1304,33050
6224,1254,340523
2,5004,1104,345140
Audax1 péntek, 15:09
Előzmény: #79425  Kawaszabi77
Szabi! Nem akarlak megsérteni, de 4000 környékén hivatkozni arra, hogy 4800 környékén látszott, hogy mi készül és esni fog 4000-ig ezt, így most utólag leírni, hát hogy is mondjam - bárki leírhatná. Ütősebb lett volna, ha 4800 környékén írod azt le, hogy le fog menni 4000-ig hamarosan. 
felixx75 péntek, 15:09
R: 4260
nyereg
nyereg péntek, 15:09
öntözik rendesen, mondjuk szerintem ez se természetes illetve nem a bizalmat erősiti a papírban
jofej péntek, 15:07
4305
Kawaszabi77 péntek, 15:07
Előzmény: #79433  Kosto97
👍👍👍🥂🍾
felixx75 péntek, 15:05
R: 4145
Marina5
Marina5 péntek, 15:05
R: 4145ft
jofej péntek, 15:05
Visszatért öntő barátunk. 3 perces füge van.
Stayerke
Stayerke péntek, 15:05
Előzmény: #79434  Marina5
Nagyon köszi!
Marina5
Marina5 péntek, 15:03
5404,2804,300412
1,2414,2754,310705
1,1884,2704,3155
1304,2554,320304
2,3954,2504,325410
2,1504,2404,33050
844,2354,340100
404,2304,3503,916
1,0074,2254,3601,065
1004,2204,3651,766
Piaci információk
Utolsó kötés4,280 HUF52 hetes vált.454.17%
Utolsó kötés ideje2025.12.05. 15:00YTD árfolyam vált.381.60%
Napi változás (HUF)-180.0000052 heti min. záró802 HUF
Napi változás (%)-4.04%52 heti min. dátuma2024.12.06.
Forgalom (db)502,93252 heti max. dátuma2025.11.12.
Forgalom (HUF)2,120,771,35210 napos átl. forg.162 e db
Kosto97
Kosto97 péntek, 15:00
Előzmény: #79425  Kawaszabi77
Köszi Kawa!
Kyni péntek, 14:56
Tutidolog
Tutidolog péntek, 14:55
Előzmény: #79429  Bititi
4300
felixx75 péntek, 14:55
R: 4300
Bititi péntek, 14:54
 Ha valaki lát egy reál árfolyamot  legyen szíves írja le. Előre is köszönöm
Bititi péntek, 14:54
 Ha valaki lát egy reál árfolyamot  legyen szíves írja le. Előre is köszönöm
Stayerke
Stayerke péntek, 14:51
Előzmény: #79426  Tanulni_szeretnek
Ezt is kulisszatitoknak minősítem!😆
Tanulni_szeretnek péntek, 14:48
Előzmény: #79420  Stayerke
Jó, hogy írtad az ilyen "kulisszatitkokat", mert ezekből lehet tanulni. Mint pl. most ez a bezuhanás, amit le kellett kezelni. Én még 1 hónapja sem vagyok játékos. Sajnos a nagy menetelésről lemaradtam. De közben dolgozok egy kb. 100milliós műszaki ajánlaton, mert a közelben egy Zrt. nagyon szeretne gyárat építeni és beszállítani a fegyveriparnak...
Kawaszabi77 péntek, 14:46
Előzmény: #79411  rice2
Igy van rice!4000-nél is 5x öztem én is 1év alatt!Nem 6x-oztam akkor mint 4800-nál!Aki ma ugrott ki félelemböl az alján,tartok töle csak drágábban tud visszajönni!Következő:látszott 5000fölé nem akarták vinni,4800 alatt látszott hogy visszafelé megy folyamatosan,ott aki akarta eladhatta kábé 2 hétig,de az is látszott végig,hogy a forgalom nagy,és árfolyamtól függetlenül van aki megveszi a papirt,és gyűjti folyamatosan!A mai nap is tanulságos volt!Ma 4IG éves záróbuli lesz a cégnél,aki esetleg nem tudja,annak mondom!Szerintetek mi lett volna ha -450ft -10% a papir mai teljesítménye?Jó szórakozást annak aki ott lesz,érezze jól magát!
Audax1 péntek, 14:31
Előzmény: #79421  feel
Pont erre vártam, hogy valaki mutassa be grafikon a mai eseményeket. Kösz:-)
Audax1 péntek, 14:29
Előzmény: #79405  Ahham
Ugyanerre gondoltam én is. Valakik szándékosan húzták lefelé, hogy bevásároljanak olcsóbban. Ezután pedig jöhet az emelkedés, a hatás a csillagos ég. Lehet már ma pluszban zár, a jövő héten pedig jön néhány új hír konkrét szerződésről és emelkedhetünk tovább.
Stayerke
Stayerke péntek, 14:26
Előzmény: #79421  feel
Pillanatok alatt leküzdi, ha eljön az ideje. Na bumm, várunk rá pár hetet. 
feel
feel péntek, 14:19
4.4k most ellenallas lett.
https://ibb.co/F4yJNHK5

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek