:) érdekes ötlet. Nagyjából 4,4 másodpercenként kellene ezzel a módszerrel vásárolni 100 db-okat folyamatosan napi 8 órán és 31 napon keresztül. Amennyiben nagyjából 20 millió darab vétele a cél.
SRV: azért, ha nagyon rosszindulatú akarok lenne, minden évben ugyanazt látjuk. Felhúzzák kis darabszámmal magasra piacin, majd fix kötéssekkel a felpumpált áron rásózzák a telekomra, aztán hagyják visszaesni. Ez több szempontból is szomorú: nem egyenletes a kereslet; a kicsik nem tudják, hol a teteje, így nem tudnak jól kiszállni; a telekom és így a bent maradó részvényesek a nagy pakkokat a piaci árnál lényegesen magasabb áron veszik meg. Nem igazán értem, hogy ez miért jó és leginkább mennyire felel meg az EU-s szabályoknak. Ennél sokkal korrektebb lenne, ha egy robot venne mondjuk minden x percben 100 db-t piacin.
Igy van. Magyar részvényekkel és a BUX-al a választások után kezdtem el foglalkozni érdemen. Ezért nincsenek sem előítéleteim. Még egyelőre az információkat, forrásokat szedem össze robottal. Az anomáliákat keresem és a fórumokat nézem, hogy képben legyek kik kereskednek az adott részvénnyel. Még tanulok és tanítom a robotot is.
Üzenet az utókornak, tőzsdei közhelyek, amik nekem is beváltak: -Trade what you know -Keep it simple -Let the winners run -Time in the market beats timing the market
Én eddig csak Wizzairrel vok "nagy bukóban". De vhogy annyira hiszek benne... mindig bővítgetem. De am Mtel, Nyomda a két top. Tavaly 4iG volt a top. Rohadt jól jártam vele. Eladtam. Iden év elejen olcsóbbam visszavettem. Na ott lett egy szép bukóm. De nem izéltam rajta, mert így is kb dupláztam (nyerőm-bukóm) egy év alatt. De azota óvatosabb vok. Valahol olvastam h a "Tőzsde alazatra tanít" és am tök igaz. Amikor naponta havi fizum bejött (nyilvan egy-két nap. Meg nem szószerint bejött csak portfóliom nőt igy), akkor kb ugy voltam h na én ebből fogok élni stb. Aztan amikor egy nap virtualisan buktam havi fizum, na akkor meg offrotty... Szal ez is tetszik az egész, h személyiségem is sokat fejlődik. Am mindenkinek sok nyerőt🙂
akkor ezek szerint még semmit sem tudsz a telekomról, mert 300Ft-nál is a "legfontosabb magyar technológiai részvény" volt, de akkor ezt senki sem mondta. Egyébként ez mára már így nem is igaz. Ha infokommunikációs szolgáltatót akartál írni, akkor igaz.
Ja még annyi h én (előtte probanak vettek mast is) de én ezzel kezdtem aktivan tőzsdét (előtte bef alapoztam 2 évet, aztán akkor olvasgattam sokat. Mondom "ha már igy érdekel, miert ne csinaljam magamnak?" Y gen második fele vok. Szal ezért sem csinálom régóta. De őszintén már bánom, hogy korábban nem kezdtem el.
Én 700 körül kezdtem. De még 2400 felett is vettem. Pedig akkor full ugy voltam h jó, akkor az oszti ebből bejön azt kész. Erre még ezen is tök jó a hozamom.
Amikor elkezdtem venni belőle, akkor mindenki azt mondta osztalékpapír, nekem meg jobb lett volna a növekedés. Így csak kicsit csipegettem; ez volt 380-as árfolyamon, nem is olyan rég.
https://dasszisztens.telekom.hu/ Azt nem tudta megmondani, hogy egy év múlva mennyi lesz az árfolyam, de ezeket tudja :) KKV-naptár — tudom, hogy éppen melyik héten milyen adóhatáridők, üzleti ritmusok és digitális lehetőségek vannak aktuálisan Friss hírek — naprakész vállalkozói hírek (finanszírozás, kiberbiztonság, piaci trendek) Telekom-kontextus — ismerem a Telekom kisvállalkozói eszközeit, és tudom mikor érdemes Vandához irányítani Digitalizációs kategória-fa — strukturáltan tudom kezelni a KKV-k tipikus digitális problémáit (láthatóság, bevétel, hatékonyság, biztonság, eszközök) Iparági szegmensek — fodrász, étterem, webshop stb. — nem általánosan, hanem iparág-specifikusan gondolkodom Csapat a háttérben — négy különböző szemléletű asszisztens (elemző, gyakorlatias, kreatív, aktualitás-fókuszú) dolgozik velem együtt komplex kérdéseknél Stílusválasztás — türelmes tanár, komoly asszisztens vagy laza haver módban tudok működniBeszélgetés-mentés — emailben elküldhető és visszanyitható a teljes chat Magyar KKV-fókusz — kifejezetten a magyar kis- és középvállalkozói valóságra hangoltŐszinte korlátok — tudom mikor kell szakértőt, Vandát vagy más forrást ajánlani
Sztem itt a többség nem is vár a második félévre 50%ot. Én elégedett lennék 2900-3000 közt évvégén. De az sem baj, ha alacsonyabb. Tavaly sem paráztam h lekorrigált csúcsról. (Legalább olcsóbban bővítettem)
Tudom, ma is megnéztem a részvényt, meg húsz éve nézem (na azért kereskedek is vele):). Megnyugodhatsz, teljesen rendben van a dolog, teljesen normálisan megy az srv, teljesen normálisan emelkedik és árazódik a helyére a részvény. (megj. volt 10-15 éve mikor minden volt a menete csak nem normális és bődületesen alulértékelt volt.)
https://www.erstemarket.hu/files/mtel-20260601.png Ezt dobta még ki a gép: az utolsó technikai elemzés (hétfői)... Az RSI értéke 67 volt ( túlvettség) 2650 körüli árfolyamnál . Amiben kb az (is) benne van hogy a Telekom vette nagy volumenben saját magát (organikus vevők hiányában)..
Mtelekom