Topiknyitó: forest_30 2007. 04. 03. 10:24

Mtelekom  

Ujra motiváció van a paperban
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SBob csütörtök, 17:28
Előzmény: #262599  qw12qw
:) érdekes ötlet. Nagyjából 4,4 másodpercenként kellene ezzel a módszerrel vásárolni 100 db-okat folyamatosan napi 8 órán és 31 napon keresztül. Amennyiben nagyjából 20 millió darab vétele a cél. 
qw12qw csütörtök, 17:14
SRV: azért, ha nagyon rosszindulatú akarok lenne, minden évben ugyanazt látjuk. Felhúzzák kis darabszámmal magasra piacin, majd fix kötéssekkel a felpumpált áron rásózzák a telekomra, aztán hagyják visszaesni. Ez több szempontból is szomorú: nem egyenletes a kereslet; a kicsik nem tudják, hol a teteje, így nem tudnak jól kiszállni; a telekom és így a bent maradó részvényesek a nagy pakkokat a piaci árnál lényegesen magasabb áron veszik meg. Nem igazán értem, hogy ez miért jó és leginkább mennyire felel meg az EU-s szabályoknak. Ennél sokkal korrektebb lenne, ha egy robot venne mondjuk minden x percben 100 db-t piacin.
fezo21
fezo21 csütörtök, 17:05
Záró : 2 662,00 / 38650
apocca
apocca csütörtök, 15:17
Előzmény: #262593  Carloska
Az aktív tőzsdézés a legjobb önismereti tréning.
JokerWizard
JokerWizard csütörtök, 14:31
Előzmény: #262592  SBob
Igy van. Magyar részvényekkel és a BUX-al  a választások után kezdtem el foglalkozni érdemen. Ezért nincsenek sem előítéleteim. Még egyelőre az információkat, forrásokat szedem össze robottal. Az anomáliákat keresem és a fórumokat nézem, hogy képben legyek kik kereskednek az adott részvénnyel.  Még tanulok és tanítom a robotot is. 
player1 csütörtök, 14:03
Üzenet az utókornak, tőzsdei közhelyek, amik nekem is beváltak:
-Trade what you know
-Keep it simple
-Let the winners run
-Time in the market beats timing the market
Carloska csütörtök, 13:53
Előzmény: #262591  SBob
Én eddig csak Wizzairrel vok "nagy bukóban". De vhogy annyira hiszek benne... mindig bővítgetem. 
De am Mtel, Nyomda a két top. 
Tavaly 4iG volt a top. Rohadt jól jártam vele. Eladtam. Iden év elejen olcsóbbam visszavettem. Na ott lett egy szép bukóm. De nem izéltam rajta, mert így is kb dupláztam (nyerőm-bukóm) egy év alatt. De azota óvatosabb vok. Valahol olvastam h a "Tőzsde alazatra tanít" és am tök igaz. Amikor naponta havi fizum bejött (nyilvan egy-két nap. Meg nem szószerint bejött csak portfóliom nőt igy), akkor kb ugy voltam h na én ebből fogok élni stb. Aztan amikor egy nap virtualisan buktam havi fizum, na akkor meg offrotty... 
Szal ez is tetszik az egész, h személyiségem is sokat fejlődik. 
Am mindenkinek sok nyerőt🙂
SBob csütörtök, 13:35
Előzmény: #262580  JokerWizard
akkor ezek szerint még semmit sem tudsz a telekomról, mert 300Ft-nál is a "legfontosabb magyar technológiai részvény" volt, de akkor ezt senki sem mondta. Egyébként ez mára már így nem is igaz. Ha infokommunikációs szolgáltatót akartál írni, akkor igaz.
SBob csütörtök, 13:32
Előzmény: #262589  Carloska
én is 700-800 Ft körül kezdtem venni, de utána lement 272-ig is. :)
Carloska csütörtök, 13:26
Ja még annyi h én (előtte probanak vettek mast is) de én ezzel kezdtem aktivan tőzsdét (előtte bef alapoztam 2 évet, aztán akkor olvasgattam sokat. Mondom "ha már igy érdekel, miert ne csinaljam magamnak?"
Y gen második fele vok. Szal ezért sem csinálom régóta. De őszintén már bánom, hogy korábban nem kezdtem el.
Carloska csütörtök, 13:24
Én 700 körül kezdtem. De még 2400 felett is vettem. Pedig akkor full ugy voltam h jó, akkor az oszti ebből bejön azt kész. Erre még ezen is tök jó a hozamom. 
player1 csütörtök, 13:09
Előzmény: #262587  Lothian
Én csak 600-nál kezdtem el beszállni, a tervek szerint a következő 1 évben havi 1000 USD-t hozok még ide...
Lothian csütörtök, 12:56
Amikor elkezdtem venni belőle, akkor mindenki azt mondta osztalékpapír, nekem meg jobb lett volna a növekedés. Így csak kicsit csipegettem; ez volt 380-as árfolyamon, nem is olyan rég.
player1 csütörtök, 12:55
https://dasszisztens.telekom.hu/
Azt nem tudta megmondani, hogy egy év múlva mennyi lesz az árfolyam, de ezeket tudja :)
KKV-naptár — tudom, hogy éppen melyik héten milyen adóhatáridők, üzleti ritmusok és digitális lehetőségek vannak aktuálisan
Friss hírek — naprakész vállalkozói hírek (finanszírozás, kiberbiztonság, piaci trendek)
Telekom-kontextus — ismerem a Telekom kisvállalkozói eszközeit, és tudom mikor érdemes Vandához irányítani
Digitalizációs kategória-fa — strukturáltan tudom kezelni a KKV-k tipikus digitális problémáit (láthatóság, bevétel, hatékonyság, biztonság, eszközök)
Iparági szegmensek — fodrász, étterem, webshop stb. — nem általánosan, hanem iparág-specifikusan gondolkodom
Csapat a háttérben — négy különböző szemléletű asszisztens (elemző, gyakorlatias, kreatív, aktualitás-fókuszú) dolgozik velem együtt komplex kérdéseknél
Stílusválasztás — türelmes tanár, komoly asszisztens vagy laza haver módban tudok működniBeszélgetés-mentés — emailben elküldhető és visszanyitható a teljes chat
Magyar KKV-fókusz — kifejezetten a magyar kis- és középvállalkozói valóságra hangoltŐszinte korlátok — tudom mikor kell szakértőt, Vandát vagy más forrást ajánlani
Carloska csütörtök, 12:07
Sztem itt a többség nem is vár a második félévre 50%ot.
Én elégedett lennék 2900-3000 közt évvégén. De az sem baj, ha alacsonyabb. Tavaly sem paráztam h lekorrigált csúcsról. (Legalább olcsóbban bővítettem)
apocca
apocca csütörtök, 12:05
Előzmény: #262577  lukskypoker
ott a pötty:):)
apocca
apocca csütörtök, 12:02
Tudom, ma is megnéztem a részvényt, meg húsz éve nézem (na azért kereskedek is vele):). Megnyugodhatsz, teljesen rendben van a dolog, teljesen normálisan megy az srv, teljesen normálisan emelkedik és árazódik a helyére a részvény. (megj. volt 10-15 éve mikor minden volt a menete csak nem normális és bődületesen alulértékelt volt.)
Uhura csütörtök, 11:54
Előzmény: #262575  player1
Oke részemről megvettem az elképzelt, hol lehet a pénztárhoz fáradni ?
JokerWizard
JokerWizard csütörtök, 11:46
Előzmény: #262579  SBob
https://www.erstemarket.hu/files/mtel-20260601.png
Ezt dobta még ki a gép: az utolsó technikai elemzés (hétfői)... Az RSI értéke 67 volt ( túlvettség) 2650 körüli árfolyamnál . Amiben kb az (is) benne van hogy a Telekom vette nagy volumenben saját magát (organikus vevők hiányában).. 

Topik gazda

forest_30
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek