Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A "túlárazott" otp évente 1000 mrd profitot termel. Naponta 3 mrd majdnem. Ricsi nem termel ennyit. Továbbá vesz egy bankot , az hoz neki nem kevés profitot pluszban. Ricsi bejelentése ez a gyógyszer izé, amiből még nem fog pénzt látni (attól még jó hír) Ricsi nem likvid papír..... illetve sajnos azért jól állnak a számok, de sokakanak nem tiszta hogy mi lesz a jövőbeli profittal. Szerintem Q1 es számokat meg kéne nyomni, és ha jók lesznek akkor jöhet egy jó emelkedés. Oszti is hajthatja esetleg. De alapjáraton forgalom nélkül nem fog emelkedni.
https://www.tradingview.com/x/oxlgiC6s Kezd kibontakozni egy haromszog. Az also szarahoz erunk hamarosan , illetve rsinel el is ertuk . Ha letori a minimum a 250 es szont jon ha azt is tori akkor 100 azt meg ne torje …. Masreszt viszont 250 nel ha nem torne dupla alj lehetne .
napok óta adják szerintem is most is....nem kérdés áprilisban a 99xx, az oszti esetleg fog majd rajta.....de ez az én tippem hónapok óta, szóval mondhatjátok eddig nem jött be.....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.