Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Megtettem a heti benézésemet, úgy látom minden a régi, nincs vételi erő. Talán majd jövő héten. Addig is kitartást mindenkinek ! Velem többet nem fogsz kibabrálni Ricsi, addig várok míg legalább 11700 ig megy.
Ha mondanom kellene egy papírt, hogy oké, akkor most 6 hónapig nem nézhetsz rá az árfolyamra egyszer sem (és nem is adhatod el) akkor a Richtert nyugodt szívvel bevállalnám..
Nagyjából az van, hogy lefelé védett az árfolyam, 10e alá ilyen eredménytermeléssel és 5%-os osztival nem tud menni, felfelé viszont van esély a (nem is túl nagy, de 20-25%-os) emelkedésre. Szóval risk-return alapon nekem ez egy jó papír, de nagy csodákat meg 10-15%-os heti rally-kat szerintem felesleges várni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.