Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"Nehéz évre számít a Richter, veszélyben az osztalékemelésA csúcstermék Vraylar értékesítésének felfutása lassulhat, miközben az ellátási lánc zavarai is kihívásokat állíthatnak a magyar gyógyszergyártó elé 2025-ben. A Richter az osztalék 20 százalékos emelésének ütemét sem tartja fenntarthatónak."
Ez olyan mint a vegtelenben osszeero vonatsinek.ha ott vagy akkor megint arrebb van?. :) sztori nelkul nincs emelkedes, az osztalekhoz meg pont a helyen van, soőt. Menedzser ur azt mondta nem az osztalek az elsodleges, sokeves tavlatot tervezik. Azert mondja mert az nem most van. Bizonytalan a vilag.
Letöltöttem egy alkalmazást, ami olyan mint egy szerencsekerék.Beleírtam pár Rv-t. Mivel a R-t részben elengedtem.. holnap belepörgetek. Szerintem random tudom azt hozni ott is amit a Buxhúzonak előrevetitett R-el.😃 https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/02/bux-vg-poll VG-poll: elérheti a 100 ezer pontot a BUX az idén, a Richter lehet a rali motorja
Én a Richterre mint állampapír helyettesítő gondolok. 5%-os osztihozam a következő 2 évre, és közben azért menni fog pár százalékot fel, amivel az állampapírt már veri. Ha hozza, amit látok benne a következő 12-18 hónapra (20-25% upside) akkor pedig boldog vagyok. De ott azért óriási tépésekre szerintem nem kell számítani.
https://www.tradingview.com/x/PbplBrso Ha megnezitek a narancsot akkor lathato hogy a napi aljalat osszehuzzuk egy szep vonal jon ki , ami jovohetre vetitene elore a 11 feletti szinteket. Tovabba ricsi szeret a noli aljrol a tetoig menni . Ez most 10950 korul van , de akár nyilhatna is a boli . Azt is eszre lehet venni hogy szeret kiszurni belole . Eddig legalabbis ezt csinalta. Ezek alapjan a mai adatokbol minimum 11 ig menni kene is fole szurni. Ha megjonne a forgalom akkor ha megindul es ott marad johet a magasabb szint , ha nem akkor irany boli alj. Egy biztos en eladnam a pakkom felet hogy lentebb visszavegyem
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.