Gondolhatod, milyen jól esett.. 13.8xx volt, amikor vettem, gondoltam lesz még 14k mert mintha rés lett volna nyitótól..aztán lehet én néztem be..de szerintem 10 perc múlva már ki is volt ütve kb. de lehet 15 volt az mégis... 250 db-om volt
Mi az az extraprofit, hány százalék? Hány millió, milliárd? Ezt senki nem mondta még meg...A minisztériumi fizetésemelések az rendben van? Én ott látok teret extra adóra leginkább. Na meg a szerencsejátéknál. Ahelyett hogy azon lennének hogy hazahozzák a pénzt, inkább 400-as eurót csinálnak, mert a fideszen belül se beszélnek össze, lásd ma, lásd a napelemesekkel mit műveltek... Ennél dilettánsabb idiótákat nem hordott még hátán a föld.
Nem bagoly, madár vagy az idebüfögős jóslatoddal😅 tudom melyik kasztba tartozhatsz: pompi mester és társai varjuk a nyócezret... Kifosztani.. ilyen kóklerságot írni🤣🤣 aranyosan terhelik,de KocsiMáté szavai iranyadók, talan ma olvastad...ha nem ajánlom figyelmedbe Vard csak a 9et.. Ne felejtsd el mikkr egy éven belül 20000felett lesz h.mit irtam. Semmi mast nem ajánlok. Menni kell, mert a házastársi örömök jobbak a tényvakság olvasása helyett😉 Jó profitot(kell hozzá megvett részvény is..)!
OTP részvényesek ide!