A=C esetén 10.500. De ez nem szentírás, csak erre ne vegyen senki! Ha János csatornája fog működni akkor tényleg erős esés jöhet, de néha a hírek, hangulat, adatok mellett az árfolyam pont nem a többség által logikusnak gondolt irányba megy...
Mindenképp vettem volna ott, ha a gépnél vagyok akkor is. Pár hónapos longban gondolkozok most, nem daytrade-ben. Ha esik tovább, akkor szép kis szeletekben veszem.
Természetesen. Az érdekes inkább az, hogy miért nem enged az Rc short pozíciót nyitni. Eddig még ilyet nem tapasztaltam ezért érdeklődtem a gyakorlottabb fórumtársaknál, hogy mi lehet ennek az oka.
Nagy szerencsém volt ma, hogy beállítottam tegnap a progit, hogy vegyen 8600-on és 8575-n. Most tudtam csak belépni és látom mekkora eséssel indult a nap.
A pingit elértük a víz alatt!!! A számított érték megvan, de a fordulás nem mindig azonnali, mivel egy többszereplős piac és sokan új pozit vesznek fel, ehhez idő kell! Azt szoktam mondani, hogy ezen a szinten, mivel ez alsó pingi, a trend alján van és nem a tetején, ilyenkor nem kellene eladni a beragadt pozit, mivel pattanás, fordulás várható! Persze a fordulás, a sáv alján is lehet, mert mindig van aki itt dobálja el! Jelen esetben a problémát abban látom, hogy ez egy órás cshart/pingi, ami hiába igen túladott helyre került, ez órák alatt változhat is! Úgy hogy csak a rutinos trédelők tudják kihasználni a mozgást! Szóval a veszély abban van, hogy a napos charton, ami a lényeges, ott még nem egyértelmű a pattanás lehetősége. Itt messze nem túladott, de boli alj és MA50 elsőre megfoghatja! Úgy hogy csak óvatosan...! Közben már szépen pattan is óráson..👍
OTP részvényesek ide!