Igazabol fél százalékot emeltek összesen. Kedden a kamatfolyosó felső szélét huztak fel 1 %-al az nem volt effektív kamatemeles, csak megadta a lehetőséget a kamatemelesre. Ez az effektív emeles, ami 50 bp.
Dehogynem,főleg a pandèmia òta amikor is a pènzünk 40% "tünt el" àtmenetileg.Na azòta sajnos mègòvatosabb vagyok,nem is akkora a nyerő,mint elötte. Teljesen àtlagos ember vagyok ès mivel mèg 3 ember függ tőlem ezèrt plàne nincs helye a "hősködèsnek"! (Molba mèg ìgy is sikerült beleragadni.)
Max akkor lenne megegyezés, ha Putyin úgy számolna, hogy győzelemként el tudná adni Ukrajna semlegességét plusz a Donbasz autonómiáját. De ez neki nem elegendő (pláne mivel már elismerték a szakadár bábállamokat), az ukránok pedig nem fogják deklarálni, hogy egyszer és mindenkorra lemondanak a területeikről (még akkor sem, ha nemzetközi jogász vélemények szerint az agresszióval elért eredmények lényegében semmisek).
12200 azért tuti kemény dió, mivel mentünk tovább, és betöltöttük a rést, most már befejezhetné ezt a hullámot, és megbökhetné a 12700-as zónát ma, vagy megint belelóg a kezem a bilibe? :)
Szerintem nem lesz megegyezés, bár a felvázolt orosz követelések elfogadása elvileg egy reális kompromisszum lehetne. Én azonban nem hiszek Putyinnak, 100-ból egyszer, ha igazat mond. Miért most tennné?
Kiváncsi leszek, ha ma sem lesz sikeres az egyezkedés ukrán kérdésben, mit reagál majd a piac... Én azt már megvárom, ha eddig nem nyomtam rá a vétel gombra...
12200- rés betöltve.Szépen adta magát,hogy rés töltésre meglépni a short-ot . és tovább esik 12150-12130 shortokat be is zártam,mert gyors volt az esés.konszolidálás jöhet.Legalábbis most kivárok.
OTP részvényesek ide!