Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nandi szerda, 22:23
Előzmény: #40335  Placi82
Egy TACO és minden megszépül. Kérdés, hogy a sokadik bemondott TACO-t az IRGC erősödése mellett elhiszi e bárki is.
keeper szerda, 22:11
Előzmény: #40334  Placi82

Tudod mi lesz ijesztő?
.
Amikor Európába nem jön olaj az araboktól, meg majd az amerikaiak sem adnak, hanem azt mondják, mint pár hónappal ezelőtt... ott van az, vegyétek el... az irániaktól, az oroszoktól... a napokban már elkezdték lajstromolni a német fiatalokat, az észteknél a nőket is lajstromozzák...minden pénzt a hadiiparba - mint termelő ágazatba - nyomnak, ami pontosan tudjuk, mikor fogja visszahozni a hasznot, ráadásul a 90 milliárdot is akkor kell visszafizetniuk keleti szomszédainknak, ha majd az ő keleti szomszédjuk fizetett és szerintem te is én is pontosan tudjuk, hogy ez milyen esetben fog bekövetkezni...
.
De Kína érdekes:
https://www.portfolio.hu/global/20260602/valora-valik-a-sci-fi-elkepeszto-urvadaszgepeket-es-gigantikus-hordozokat-tervez-a-keleti-szuperhatalom-840796
.
Szerintem Rubio megnézte a videókat és szólt a FED-nek, hogy kell még pár nyomólemez fiúk. :D
Ki tudja? Talán a 4iG is beszállhat majd a projektbe. :D MaSat1->LOFSZ-1 (low orbit firing s(z)tation)
https://youtu.be/YDKHX5ScLLQ
-
Tehát akkor, hogy legyen benne egy kis fém is, ha béke -szele- van, akkor az arany elindul felfelé, ha háború, akkor meg lefelé. Jól értelmezem a helyzetet?
keeper szerda, 21:46
Előzmény: #40336  Bpali2
Hát lehet, hogy a végén az lesz. :D Egyébként a depizve siránkozás magyar hungarikum. :D
.
https://youtu.be/SGqmtAID02A
"I'm not trying to tell you anything
You didn't know when you woke up today"
.
Írom ezt Laci kommentjeire-> már mindeki tudja, de igazi tragédia akkor lesz belőle, amikor megvalósul...
Bpali2 szerda, 20:30
Mit össze sírtok a semmin …
Placi82 szerda, 20:08
Előzmény: #40333  Bpali2
Elég szar a kép. Ezen nincs mit szépíteni. Racionálisan persze szép is  lehetne. . De értelmezd a lenti írásomat...... 
Placi82 szerda, 20:06
Előzmény: #40331  Bpali2
Repedezik a rendszer. De ezek inkabb kiírt 90 millii síitt , de a "rendszert nem hagyjak" veszni a deep state.
Trumpot is bedaraltak 5perc alatt ,  csikasuk lett!!!!! 
mindenkiről tudbak mindent is. És eloveszik ha kell....
Nincs demokrácia.. Sehol se már szinte. Nem tudok oly fontos   vezetőt mondani a nyugati világban  aki ne lenne fogható. 
Keleten legalább nincs leontve  a szar liberalizmus cukormazaval. 
Azt hittem hogy iráni háború 1 hónap oszt jonapot..... 
De mondom már úgy látom, inkább atomot kap Teheran. Minthogy elengedjek "egyesek" a globális gazdasági uralmat. 
Ijesztő. 
Bpali2 szerda, 19:59
Egyenlőre még nem vészes az arany helyzete . Bár kétségtelen hogy nem szép látvány  mikor esik ..
Nandi szerda, 19:50
Előzmény: #40324  Bpali2
Vagyis náluk sem a 4340 elérése volt az alja? Akkor rövidtávon kb ugyanaz, a mélység a kérdés.
Bpali2 szerda, 19:40
Az arany lett a világ legnagyobb tartalékrszköze .. nincs visszaút ..
Bpali2 szerda, 19:37
Előzmény: #40328  Placi82
Gyorsabban lecsengett az olaj mint sokan hiszik ezt tartom .. Nehogy 70 legyen a wti évvégére .. 👀
Bpali2 szerda, 19:35
Mit tud csinálni ?? Semmit kb . Legrosszabb esetben Ázsia nagy része biciklire ül azt csókolom.. Máris nem kell USD meg olaj se . Gőzerővel megy az elektromos átállás . Emelik a termelést  ahol csak olaj van .. Kína Japán szórja az USA kötvényeket , Ázsia zabálja az aranyat ..  az EU a mérleg  nyelve
Placi82 szerda, 19:33
Előzmény: #40326  Bpali2
Fenekét. Azért nincsennek nyakig a szarban mert Kína 3 évvel előre bespqjzolt és abból hasznal fel. Nézz utána. Ha nincs Kína előre látása akkor 200$az olaj.
Tudod mennyi egy mező fwltatada engedélyek, logisztika csohalozatban kiépozese kb 3 év egy komoly olajmező, 100%kitermelese ....
Szoval köszönjük ég Kínának a bocs előre látásat  Orosz olaj spajzolas ügyében.... 
E nélkül szarban lenne a világ 
Placi82 szerda, 19:31
Előzmény: #40324  Bpali2
Moszkvában se tudtak Majdant szervezni. Teheranba is megprobaltak, de ott se jött össze a Teherani majdan szervezés se jött össze. USA nak kell meghatralni. De a cion tőkés lobbi nem engedi. Nem bonyolult ez. Csak szar  ügy. Vagy ez egy igazi  Saga lesz
Bpali2 szerda, 19:29
Előzmény: #40323  Placi82
Hagyjad már . Addig szórakozik trump amég a világ megoldja a kieső mennyiséget… 
Bpali2 szerda, 19:28
Most nézem a híreket igaz , hogy Trump újra kezdi a vámos faszságait július 1-től?
Bpali2 szerda, 19:25
Előzmény: #40316  Nandi
Képben vannak . Nyugi . Én bízom bennük . . Nálunk még nincs  meg a végleges szerkezet . .. 
Placi82 szerda, 18:34
2 probléma van
1) Irán vámot akar/fog szedni. Ez USA nyílt veresége lenne.... 
2)Juanba menne innentől az olaj kereskedés arrafelé is... És ez meg nagyobb vereség.... Ergo lehet szoba kerül az atombomba  csak nem  Iránnak hogy nem lehet, hanem pont ellenük lesz bevetve. 
Ami most ott van az sakk matt.... Ergo csak a saktabla felbiritasaval lehet megoldani... Nekem nem tetszik az egész ami ott folyik a háttérben... 
Placi82 szerda, 18:23
Előzmény: #40321  Placi82
És azért írtam háromszor hogy sajnos, mert tényleg sajnos, hogy a nemesfemnek a mozgásat eltéritik ezzel a a háborúval. Lassan orosz ukrán háború típusú sose lesz békemegallapodas lesz ebből...... Pedig szorít az idő. Nagyon. 
Placi82 szerda, 18:20
Előzmény: #40316  Nandi
Én azt látom hogy geopilitikatol függ. Sajnos. Trumptol meg az Iráni  forradalmi gardatol, sajnos. Mert Trump "" csodálatos megallapodasait "" sajnos a forradalmi gárda már 17 szer cafolta meg @az elmukt hónapokban, mindenkiből hülyét csinálva Szóval nehéz ügy és kenyér ez. 

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek