Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
keeper kedd, 23:36
Előzmény: #40137  Bpali2
"Kiderült Trump egyik nagy támogatója egy cionista szervezet ."
.
Ebben csak az a meglepő, hogy te még erről nem tudtál:
https://seed307.bitchute.com/Qu0wX2eO7H7s/DMf6a12Ru268.mp4
Amúgy a képviselők és szenátorok jelentős része is a zsebükben van, szóval ott is tök mind1, hogy demokrata vagy repu, mindkét majomnak egy a gazdája. (by the way Trump is demokratából vedlett át)
Ajánlom figyelmedbe:
https://youtu.be/IhT7oyDlBIk
-
Pontosan úgy, ahogy az ICE vagy a No kings movement esetében. Nézd meg hol képzik ki őket vagy kik a vezetőik, vagy kik a vezetők pl. a tik-toknál stb.
https://seed307.bitchute.com/SCd9pKbjV1ED/T9JEBJkGuXxU.mp4
-
Egyébként Trumpnak minden üzleti vállakozása totális csőd volt és kettőt találhatsz, hogy ki húzta ki őt minden alkalommal a córeszből...
-
Ha követed a morzsákat, akkor egész uncsi a geopol, mert minden egy dologra fut ki sajnos (szvsz)... ne felejtsd el, hogy az ukrán háborút Bidé nyomatta, de Trampli sem akarja bejezni valamiért...jó az nekik, dől a lóvé, eladták még a vietnámi háborúból maradt hadfelszerelést is, ami a sivatagban rohadt valahol Arizónában már vagy 50 éve stb. Az olajat és a gázt is ő viszi dollárért, tojik az arabokra. Jó ez nekik vagyis az olajvállalatoknak nagyon jó.
-
És szerinted az olajvállalatok kinek a kezében vannak?
https://en.wikipedia.org/wiki/Standard_Oil
https://www.tekedia.com/the-biggest-business-cartel-in-the-world-is-still-the-7-sisters/
https://youtu.be/gh-E3q6tGEw
-
Ezért mondta Bibi azt egy beszédében, hogy Izrael bizonyos tekintetben szuperhatalomnak számít. Az egész nyugati pénzügyi szektort bankrendszert stb. ők uralják és irányítják, szerinted miért minősül még Izrael befektetésre ajánlott országnak, meg miért rallyzott a tőzsdéjük, miközben záporoztak rá a rakéták? 
.
Magyarországnál már akkor nem akarták befektetésre ajánlani az országot, amikor csak a szomszédban volt háború vagy a háborúnak esetleg a lehetősége felmerült...
azaz->
https://youtu.be/cOdfgVH7sd8
Nandi kedd, 22:09
XAU 4500 elesett. Hozamok tovább emelkednek. Ezüst még nem ért le a sáv aljára sem.
Most már csak egy igazi reccs hiányzik. Nagyon borúsan látom a közeljövőt.
Nem tudom mi fordíthatna itt 180 fokot. Max egy tényleges TACO, de az is csak átmenetileg.
randomly kedd, 19:36
Előzmény: #40135  Bpali2
Mikor a Taxisok és a Fodrászok is erről beszélnek újra :-)
Placi82 kedd, 19:27
Bpali egy jó tanács, ha elfogadsz tőlem kéretlenül. 
 A fizikai aranyáramlások!!!!! lease áta, Shanghai prémiumok, stb. sokszor előbb jeleznek rendszerstresszt, mint a headline Cpi vagy a részvénypiac.!!!!!!!!!!!!
Na erről ennyit!! Pá uraim, majd jövök még ide, ha kell egy kis nem mainstream narrativa az uraknak. 😉 
Placi82 kedd, 19:14
Előzmény: #40155  Placi82
Reszeli =reszli
Placi82 kedd, 19:14
Előzmény: #40153  Bpali2
Az emberek 95% reszeli. És ebben azb5%ban bene van az is akiben van akarat és vágy, szándék a tanuláshoz és a világ és globális gazdaság  mozgatorugoinak a megertesehez.!!! Mert az is becsülendő, de nagyon ám....!
Na pajtás így vagyunk 5%nyian és sokat mondtam. 
Placi82 kedd, 19:09
Előzmény: #40152  Bpali2
6%csak stagnálas, vagy  enyhe emelkedés. 10-15%!!! na az már kom9ly feszültség, komoly rendszerszintu stressz jele, az egy rakéta állvány acsolas, és indul a rakéta..... 😉, de sajna attól messze vagyunk. Per pillanat. Aztán váratlan  ha véletlen 30%feel kerül a silver leasing ráta akkor 30% felett: már efffektive „nincs szabad azonnal mozgósítható fizikai fém” csak a judeo bolsevik nagytőke már izzad, de akkor remélem abból szarból nem másznak ki. Bár akkor megszalljak Tajvant  vagy valami hasonló.... És ez nem vicc. Bár ott már Kína akkor odabassz, az egy Kína elv mentén és remélem betörio az orruk végleg...... Én tulajdonképpen mostani hitel pénzrendszer véget várom.Leírom becsületesen mit várok!!!!!! Így már lassan 5 év forumozas utan🤣🤣🤣🤣Nyersanyagokkal, és  energiával és újrafedezett új multipoláris rendszer, és pénzrendszert..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
De a judeo nagytőke ezt mindig megakadalyozza. /mrgakadalyozzta sajnos . Most is. Általában háborúval.! 
Bpali2 kedd, 19:01
Érdekes hogy sok ember nem fordít figyelmet az adott bánya  technológiájára pedig hosszabb távra akar befektetni . Ugyanúgy ahogy a geopolitikai tényezőkre sem.. hm..
Bpali2 kedd, 18:52
Előzmény: #40145  Placi82
6 % körül szólj..
Placi82 kedd, 18:40
Előzmény: #40150  Borisz
Ugye ezt most csak hangulat javitonak mondtad, hogy vidamabbak legyünk  ne ilyen letargikusak. Ez nem volt komoly, ugye? 
Borisz kedd, 18:29
Előzmény: #40144  Bpali2
Én ilyen szofisztikált megközelítésekhez nem értek. Elég, ha szép neve van, akkor az nekem már vétel. Belecsapok a lecsóba, oszt hadd fröcsögjön.
Én vagyok az eszményi tőzsdéző. Sokaknak adok ezzel kenyeret. Hát meg lecsót.
Komolyra fordítva a szót, én hozzáértés híján nagyon erősen támaszkodom AI információkra. Speciel a kitermelési technológiára egészen biztos, hogy nem kérdeztem rá. Többféle szempont szerint - amikre ma már nem is emlékszem - igyekeztem az AI segítségével sorba állítani a szóba jöhető ezüst bányászokat, és a végén ezek alapján döntöttem el, hogy melyikbe vásárolok bele.
Tudom, hogy ez nem valami tudományos megközelítés, és nem is garantálja a sikert, de jobb híján ilyenekkel próbálkozom.
Placi82 kedd, 18:14
Szóval Pali, a lényeg  az Iráni háború hatásait és következményeit akár az arany piacra és  akár más fontos dolgokra relativizalni nem szabad.... Ez van.
Ember néha ugrik, néha bukik.... Ez egy ilyen játék 
Placi82 kedd, 18:10
Előzmény: #40138  Bpali2
Lehet. De az eszem azt súgja, hogy csak bepaloztak. És mézet csepegtetek Trump fülébe. 
"" Irant megtamadni  nem kell félnetek jó lesz....!!! 🤣🤣😉 
Aki ismeri a Bank bánt az érti mire gondolok... 
Szóval ez így történt. Kapott adatokat hogy 2 hét alatt győz és kap fiafalmenetet otthon. Oszt nem így lett ... A nagymultu nagytőke győzött megint!! Trump meg szopott. Meg mi is 🤣🤣🤣🤣 
Placi82 kedd, 18:03
2%kontra  tavaly őszi 30-36%. Azért érzed a különbséget? :) 
Placi82 kedd, 18:02
Ide fekete hattyú kell pali bátyám, a globális tokepiacra hogy beusszon...... (((mint  ahogy Magyarországnak is  új Mohács kell. Hogy helyre kerüljenek a dolgok. De ez egy másik mese....)))) 
Placi82 kedd, 17:59
Előzmény: #40141  Bpali2

Igen. +-1% tévedés joga fenntartva, de körülbelüli számítás és Londoni indikációk alapján az 1 hónapos silver lease rate jelenleg kb 2% körül van. Szóval langyos libafos ahogy anno mondtam.
Szóval egy kalap szar a leasing rate is. 
Bpali2 kedd, 17:58
Előzmény: #40140  Borisz
Olvastad milyen technológiával termelnek ?😂.. 
Bpali2 kedd, 17:41
Előzmény: #40142  Bpali2
Nagyon komoly következményei lennének pénzügyi , törvénykezési ,impeachment szempontból is..
Bpali2 kedd, 17:39
Előzmény: #40139  Nandi
Onnantól béna kacsa. 
Bpali2 kedd, 17:36
Előzmény: #40136  Placi82
Hogy áll a silver lease rate? Látsz valamit?

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek