Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz kedd, 17:35
Én máma kicsit beleléptem.
Coeur Mining meg First Majestic bányába. 
Úgyhogy most már az én súlyom is nyomja az árfolyamukat lefelé.
Nandi kedd, 17:28
Előzmény: #40133  Bpali2
Trump novemberben elveszti az alsóházat. Na és? A szenátus megmarad, megakadályoz minden demokrata machinációt, majd kormányoz rendeletekkel.
lehet túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a mid-term választásoknak?
Bpali2 kedd, 17:23
Mondjuk úgy , hogy Trump eleve Bibi embere.. ennyi…
Bpali2 kedd, 17:22
Drábiknak igaza van . Röhögtem . Kiderült Trump egyik nagy támogatója egy cionista szervezet . Ma van egy választás . Republikánus . Trump embere áll bukóra . Ha nem nyer olyan kerül be aki a demokratákkal fog szavazni azt Trump mehet a levesbe már most . 
Placi82 kedd, 17:13
Előzmény: #40133  Bpali2
Trump ugyanakkota balek mint Biden. Csak annyiba különbség hogy Biden a saját halalaosniteletetnis alirta volna az alaírógéppel. 🤣
Trumpot meg a  béke Nobel  díj és adignitas azaz a dicsőség iránti vágya miatt az orránál fogva vezettek bele az Iráni konfliktusba. A  judeo nagytőkenek jót tett, és pont saját szavazó bazisaval baszott ki durván, kaptak drága benzint és áremelkedést. Pont a kozeposztaly. 
De a dollár hegemonia és a nagytőke pozícióba megmentve..... 
Ezt ő se így akarta, nemhiába szokták a tanácsadói hogy bele ne menjen ebbe a judeo lobbi vicsaftba... Én se hittem.... 
De úgy látszik mindenkinek megvan az ára. Kinek a pénz kinek a dicsőség kinek más. 
Ez el van baszva.... 
Ezt a pozíciókat már csak Kína tökössége menthető meg. De Kína speciel pont nem tökös,... Ez van. 
Bpali2 kedd, 17:12
Kíváncsi leszek Randomly mikor lép be ..👍👀😂.. mennyinél
Placi82 kedd, 17:04
Előzmény: #40132  Bpali2
Bazki van olyan részvényem, amit 2200$kornyekem vettem és a bekeráram a stop.  Érted a bekerülési áram körülbelül a stoppom.. 
És vazze lassan eléri. 
Meg 2 ilyen nap és kiuti.. 🤣. Na az a komoly. 
Bpali2 kedd, 17:03
Teumpnak fogy az ideje november előtt lezárják azt ennyi volt . Csákó..
Bpali2 kedd, 17:01
Dehogy basztuk .. 8K-n kiszállhatsz majd 😂👍…
Placi82 kedd, 16:57
Előzmény: #40127  Bpali2
Bpali ez az Iráni háborúig tudtam mit csinálok. De ez a Trump féle faszaság, amit lejjebb leirtam kurvara nem az atomrol szól se nem Izraelrol. Jó Izrael érdeke is benne van, de nem marginalis. A nagytőkenrk úgy kellett ez az Iráni komikus mint egy falat kenyér... Megint időt nyertek. Azóta 3sik az arany és az ezust, a dollar ellenfelei. Ugye ezek a dollár pénzrendszer én kívüli hard asset. Stimmt???
Hol van már az árnyékbankrendszernek probléma hol az allamadossag probléma, költségvetési hiány. 
Ezek az Iráni háború okán és a petrodollár újra  ON
 és a geopolitikai ketpolusu vilagrendet most jól most jól tarkón asztal. És a dollár hegemonia szerepét megint jól még támasztotta és geoplitikailag is Szaud, és az öbölmentiek kussolnak.
Trump csak egy balek volt.... 
Te is tudod kinek az érdeke volt a fenti Iráni  vircsaft... Zseniális bazdmeg. 
De már ne legyünk boztis ak magunkban, mert ezt lehet beszoptuk. 
Azt hittuknszembehugxozzuk a nagytőke akarattal és a a dollár hegemonia ellen  s a petrodollár osszamlasarq fogadtunk és az arany /ezüst /uran emelkedésere. 
Lehet elbasztuk. 200 éve nyernek. Innen is kihuztak magukat a nagytőke. Pedig jó nagy makro szarban vannak. 
Bpali2 kedd, 16:46
Most olvastam egy elemzést a Goldman szerint egész baráti a helyzet évvégére 90 USD környékét várják olajnál .. ilyen is van 👀
Bpali2 kedd, 16:41
Előzmény: #40120  randomly
Egyszer be kell szállni . Hidd el nem azon múlik… A legtöbben tökéletes beszállóra mennének .. és?.. utána mi les. ?😂😂. Jönnek a gondok . Normális portfóliók legyen azt nem fogsz görcsölni semmin mert egyik viszi a másikat..
Bpali2 kedd, 16:38
Nem veszik itt senki senkivel össze . Lacival mi tudjuk , hogy középtávon kötelező nyersanyagba is fektetni. Most az hogy előtte megvsinálja a korrekciót engem nem zavar . Nem ebből kell levonni következtetést hónapokra . 
Bpali2 kedd, 16:35
Előzmény: #40125  Nandi
Nyugalom Mester . Bearish forgatókönyv szerint 4340-ről fordul..
Placi82 kedd, 16:31
Előzmény: #40125  Nandi
Iráni háború az oka. Elég megnézni , addig minden szart kitaláltakak. A safe haven kontra dollár védelmében. Margin call effekt , dollár funding stressz, stb....
London odaszólt  Bibinek. Bibi Noel beke díjj alomkeppel és mezesmazis szavakkal Irán ellen megnywerhetelen háborúba belerangatta Trumpoz. És voila ott is van .
Dollár megtamasztva , Öböl országok csak újra USA van bíznak, nem a Kínában aki Irán mellett van , pezro dollár helyére került. Mindenki USA fenekét nyalja egy kis olajert és LNG ért, aranynak off, hard asettnek off.
Petro dollár újra ON .
Aki nem hiszi és olyan szerencsétlen hogy minuszol akkor nézzen már  a diagrammokra az iráni háború első napjától ....és vonja le a konzekvenciákat ....Bár kötve hiszem hogy az illető képes rá .
Ahogy Kohn bácsi mondaná "ügyes , nagyon ügyes "
Nandi kedd, 16:11
XAU 4500-as támasz erősen megreccsent, jöhet a 4400, ha alázár.
XAG 71-72 sávaljig is van még tere. Már ha ott megáll.
Hozamemelkedés kicsinál mindent.
Nesze neked hard asset meg safe haven.
Bpali2 kedd, 16:09
Előzmény: #40120  randomly
Itt a diagramm egy tényező a többől . Lassan jó is lesz a Mini korrekciónak..😂
Placi82 kedd, 15:55
Előzmény: #40122  randomly
AI hype szektor felülről irányított felszivta a sok likviditast a rendszerből. 
Erre van kitalalva. Azért racionalizast már nem keteshetunk ebben a szektorban. Ez erre lettt kitzlva, mint a kriptó őrület. Csak az már lecsenget. Kitaláltak valami újat itt nincs piac. Itt judeo nagytőke tereli a birkákat... A birkák meg ha nem ellenkeznék akkor leesik nekik is valami... 
Azt hit bukni fognak, BRICS és  opec tagok csatlakozással. De az Iráni háború szetbaszta a tervem.. Megint a nagymultu dinasztikus   judeo neoliberális nagytőke nyert. Zsenik bazki. Egy zsenik. Gratula..... Iráni háború szetcseszte Kína és az én kis tervemet is... Ez van 
randomly kedd, 15:44
Előzmény: #40121  Placi82
Nekem van AMD 141€-ról, most 354€ ... 22hónap alatt ... elmebaj. NVDA $66-ról most $221 ... persze ezek pár százalék a tőkéből (sajnos) mert szépen leépítettem őket. ... 
Placi82 kedd, 15:16
Gyerek kis túlzással az aranybanyaszokat 4520 as árnál oda esnek vissza mint 2000$os árnál voltak. Mert hozzá kell számolni 400 dolláros árfolyam rol való 309 Ft rá való esest. Szóval forintban lassan ott vagyok ahol a part szakad. Belehondolni se merek aki nem 2000$ kornyeken vett arany aranybanyaszokat. Minimum 50%buko.
Bazki ez már kész elmebaj. A kibaszott Nvidia meg akkora  kapitalizacioju mint a világ összes aranybanyaja szorozva 8 al. Várjatok v betűvel is kiítom szorozva nyolcal. Igen az Nvidia önmagában 800%al többet ér mint a világ összes aranybanyaja. Csak egy kis érdekesség. Sok ilyen faszsagot tudok fejből, most ez kb  pontos, most nehogy valaki belekosson hogy 660%csak :)), mert kigooglizza és okoskodni akar. Fejből mondom számokat, minimális tévedés jogát fenntartom. 😉 

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek