Ti nem tartotok attól hogy nem fog ismét neki futni a fölfelé menetnek, hanem ennyi volt és vagy stagnál vagy megy tovább lefelé? Volt már, láttatok már hasonló esetet?
Egyre több az egyeztetés, az idő is ketyeg (fix időpontról, azaz határidőről van szó) így vélhetően már szeptemberben megszületik az "eredmény". Ne haragudj de konkrét időpontot nem írok, nem szeretném ha baj lenne belőle
A 4IG-t figyelem, de még nem szállok be, lehet nem is fogok. Igaz egyszer megtettem és nagy bukóval szálltam ki, de még mindig nagyobb nyerővel, mint ha maradtam volna benne. Olyan cégnél dolgozok ahol várunk egy bizonyos dologra, természetesen nincs kapcsolatban a 4IG-vel, de ha az a dolog negatívan sül el akkor felejtős a 4IG, ám ha pozitívan akkor beszállok 🙂
Milyen hadiipari részvényed van, ha megkérdezhetem? Nekem csak CSG, korábban RENK volt. Az Eutelsaton angyalok ismét, de nem tetszik hogy közel duplázás után visszatért a kiindulási pontra (vagy lehet már alatta van) nekem most 🐰 -s ez a helyzet
Langsam. Lehet. En beszalltam es kiszalltam. A 20 hetes megtartotta . Van egy hónapos fekete. Figyelni kell. Ha a hetes fehér lesz USD ben akkor valószínűleg igen beszallo volt.
Az elemzők saját DCF modelleket használnak. Ezekben a modellekben a beírt paraméterek megváltoztatása nagy szórást idéz elő. Főleg a feltételezett növekedés meghatározása nehéz. Ezért van a nagy szórás pl. Carl Zeissnél is. Pár % növekedés különbség nagy fair érték különbséget ad. Stellantisnál a múltkor amikor beszéltünk én is számoltam egy gyors dcf-t szerintem be is írtam akkor ide. Így fejből 4,xx € érték jött ki. A nagy potenciál akkor van a cégben ha a vezetőség tervei megvalósulnak. Talán ezt is írtam akkor. De ez az amiket senki nem tud. Carl Zeissnél Think tegnap írta, hogy 3 év alatt eredmény duplázást vár. Ha bejön akkor most egyértelmű beszálló. Da ha csak évi 10% jön be tehát 3 év alatt 30% akkor sok érte a jelenlegi 30 p/e.
NOVO Igen Tisztelt Kollégák ezennel megállapítom hogy a közelmúlt 2 rossz híre (Bukott klink 3, és jelentés valamenniyre ) BESZÁLLÁSI lehetőség... VOLT! :)
Nem kicsit. Kísértetiesen hasonlít a Rheinmetall tegnapi napjára. Reggel több mint +5%, most pedig közel -2%. Reggel épp azon filóztam, hogy a tegnapi Rheinmetall eset után dobom a pakkot és lentebb vissza veszem, de nem tettem 😅 Azonban a Novo Nordisk szépen megy fölfelé 🙃
Nem kell leíírni Németországot: 2026. augusztus 7., 9:43Világkereskedelem: Rekordmagasságban a német exportAz iráni háború okozta kihívások ellenére a német export rekordmagasságot ért el júniusban. A naptári és szezonális eltérésekkel kiigazított adatok szerint 139,3 milliárd euró értékű árut exportáltak a Szövetségi Statisztikai Hivatal által közzétett előzetes adatok szerint. Ez 0,9 százalékos növekedést jelent májushoz képest és 6,6 százalékos növekedést az előző évhez képest. Ez a valaha feljegyzett legmagasabb havi adat, meghaladva a 2022 szeptemberében felállított 139,1 milliárd eurós korábbi rekordot.
Eurós részvények vitasarok