Csatlakozom. Nálam a korábban is említett 27,3 az első számú target még idénre, és bár ma nagyon szépet ment egyelőre nem gondolom, hogy egyből odáig érne. (remélem tévedek)
Kérdésedben ott a válasz: várok. A többi úgy van, ahogy mondod . Technikai képe nem jó a VNAnak. Sajnos. Reméljük ez változik. Én 27 felett figyelni fogom. Ott lehet, hogy el kell dobni azokat a veteleket amik most voltak. Ennyi, ne gondold túl.
Egyenlőre ahogyan az eredmények mutatják minden jól alakul. Miért változna meg ez? És Te bennfentes vagy, hogy már várod a Q1 öntést? Persze szerintem tök mindegy, hogy ki mit vár egy ilyen fórumon. Ez maximum csak a fórumozók hangulatára bír hatással lenni, egyébként meg cseppek sem vagyunk a tengerben és még porszem sem a Vonovia piacán! De nyugodtan várjad amit gondolsz!
VNA 27 fölé kicsivel elmehet. 24 re szinte biztos, hogy visszanézhet. Q1 be öntés várok mindenben legkésőbb. Ott a nagyságától függ, hogy hova jön vissza..
A pénteki borús napot követően ismét vidám a hangulat, így majdnem minden kizöldült, viszont a reggeli felpattanás után már kevésbé volt mozgalmas a nap. Stratec: Így válik a borzalmas vétel egyik napról a másikra kiválóvá. Ami nem kellett pénteken 20-ért sem, azt ma már csipegették 22-ért is. :) Medios: 12-ig ütötték, de alá csak azért sem megy. Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi jelentésre. Formycon: 20 fölé tették ismét, de a Q3-as jelentésre még semmi jót nem várok. Q4-ben (nem csak a jelentésben) viszont már jöhetnek jó hírek és 2026 feltehetőleg egy jó év lesz. Szerintem itt már jó vétel, de könnyen mehet még lentebb is. Egyelőre kivárok.
VNA mutat egy kis élet jelt. Sajnos nagyon komoly ellenállások vannak előtte, de Q1es általános tőzsdei öntés előtt lehet, hogy van benne egy fel kör .
LMIA holnap jelent, kedvező előjelekkel várják az elemzők , nagy bétájú, amolyan ugró szöcske (HA JÓ A GYORS) Q2 után +30% fölé lőtték nálam LONG indult
Eurós részvények vitasarok