Ezt elbaszták hiszen biztos h nincs kerekítés 1.625=1.63 ezek mindenáron 2 tizedesjegyre kerekítenek és a szövegben el sem magyarázzák h 1.625-t fox kapni ember?????? Erre válaszolj!
Sziasztok! Ha a postán veszek postai takarékjegyet írja, hogy kp-ba lehet venni, de ha felveszem vagy lejár akkor is kp adják ki? Díjmentesen fizetik ki?
Meg annak, aki biztosra akar menni a kamatok újra befektetésével. Honnan tudod hogy pl 2 év múlva a fixmápból jövő kamatot mibe tudod visszaforgatni? Lehet már csak 3-4%-osak lesznek, mint 5 éve.
A máp+ visszatérve az annak jó aki egészen biztosan vissza akarja váltani a pénzt 1 év múlva. Az új fixmáp kapcsán pedig elvileg negyedévente 6.5/5=1.625%-t fizet mégis 1.63%-t írnak a tájékoztatóban ezek szerint a kamatot így számolják tehát kerekítik v csak a kamat mértékét kerekítik és amikor kifizetik akkor 1.625-el kalkulálnak?
27Q1, Q2, Q3 fixmápokat, 6,5%-os fixmápot, Dkj-kar, 30N Bmápot is átraktam kedden MÁp + ba. Kis mennyiségű 29N volt, az maradt. Most 95% MÁP+ és 5% 29N a felosztás.
Na lement ez a diliház végre. Nem váltottam vissza semmit. Ez volt a terv, még 2-3évet vagyok Állampapírban, utána meglátjuk. Az sem normális életem végéig csak ATHzok. Muszáj használni is a pénzt majd. Oké elutazgatok, na de lehet abból sok jó dolgot venni.. Most jön 2028/Q13 Fix kamatom holnap, ami 05.24i kamatozású. Majd azt beforgatom az új 6.5%osba, haladunk tovább, minden napi ATHkkal és kamatos kamatokkal
Az ÁKK Zrt. tájékoztatja a befektetőket, hogy a fenti sorozat Nyilvános Ajánlattételében megjelölt várható záró időpontot – 2026. június 30. napját – megelőzően, 2026. május 22. napjával, mint értéknappal a forgalomba hozatali eljárást lezárja.
Magyar Állampapír tulajok