Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort 2025. 02. 25. 21:06
az eu helyében azt mondanám a gyökér tramplinak, 
hogy vigye az elfogo rakétáit a saját határaihoz! 
ne itt, kelet eu, keleti határainál próbálja elfogdosni! (lengyel-román)
mindjárt másképp gondolkodna a szolár-répa fejü! 
Murdoch 2025. 02. 25. 19:25
Előzmény: #67198  El_Kebir
Jaja fenyegetések, börtön, büntetés jó kis bolsevik tempót diktálsz Kebab, na de erről beszélt Vance Münchenben. Szivesen tartozok inkább akkor a jelenlegi yenki vezetés halmazába.
El_Kebir
El_Kebir 2025. 02. 25. 19:18
Előzmény: #67197  Murdoch
Elképzelhető, hogy fájdalmas idők jönnek! Csak azt felejted el, hogy az oroszbarátok jutalma ugyazaz lesz, ami másnak a büntetés...
Murdoch 2025. 02. 25. 19:10
Előzmény: #67196  El_Kebir
Fájdalmas idők jönnek számotokra, ahogy nézem formálódik egy yenki-orosz szövetség. Hát ugyebár volt róla szó, hogy Kína miatt ez borítékolható, csak éppen sose értek rá felfogni.
El_Kebir
El_Kebir 2025. 02. 25. 19:06
Előzmény: #67195  Murdoch
hülyességel nem szolgálhatok, hiába van rá igényed... (majd jön a harcos-társad/id írni egy párat...)
Murdoch 2025. 02. 25. 19:03
Előzmény: #67194  El_Kebir
Biztos Trump véletlenül lőtte ki az egész szervezetet, egyéb hülyeség?
El_Kebir
El_Kebir 2025. 02. 25. 18:58
Előzmény: #67193  Murdoch
Csak azoknak ugyanaz, akik egyenlőséget tesznek a nyugati társadalmi és gazdasági berendezkedés és az orosz (vagy kínát is ide véve keleti) társadalmi és gazdasági berendezkedés közé!  Bort iszol és vizet prédikálsz! (ha az oroszoknál ilyen "rendszerellenes" fórumozást levágnál, akkor rövid úton börtönben lennél, a "nyugat" nem ilyen...Fizetet propagadinsta, vagy "hasznos idióta" vagy)
Murdoch 2025. 02. 25. 18:04
Előzmény: #67192  vigkrisz
Az usaid ugyanezt tette, nincs itt semmi látnivaló.
vigkrisz 2025. 02. 25. 17:52

a felsoroltakon kívül van még sok orosz szál a cikkben:
Alisher Usmanov – Orosz oligarcha, Vlagyimir Putyin egyik legközelebbi szövetségese. Jelentős anyagi támogatást nyújtott Georgescu kampányának, és testőrét, Adrian Mandeát Georgescu személyes védelmére bocsátotta.
Konstantin Malofeyev – Egy másik orosz oligarcha, aki az európai szélsőjobboldali politikai mozgalmak egyik legfőbb pénzügyi támogatója. Az orosz titkosszolgálatokkal is kapcsolatban áll, és célja az, hogy Európában Kreml-barát politikai erőket segítsen hatalomra.
Horațiu Potra – zsoldos vezér, akiről bővebben itt írtunk. Potra állítólag nemcsak afrikai katonai műveletekben vett részt, hanem az egyik legfontosabb összekötő kapocs Georgescu és az orosz katonai hírszerzés (GRU) között.
Constantin Bogdan Vacusta – A „Fiatal Hollók” nevű szervezet tagja, amely az orosz GRU egyik fedőszervezete Romániában.
Transtelex: Amerikai újságíró publikálta az első konkrét listát a Georgescut finanszírozó, orosz befolyású oligarchákról
Sehmet
Sehmet 2025. 02. 25. 16:56
Előzmény: #67181  Istvan78
Szerintem nem én álmodom, hanem te. Olvasd vissza, hogy én már három éve ugyanazt írom. És amikor megvalósulni látszik, amit írtam, nem tudtok adekvátan reagálni.
Murdoch 2025. 02. 25. 16:52
Előzmény: #67188  gazmber
És ha ezt a szavazók ezt nem szeretnék, akkor is… hát sok kormányválság volt már így is. Nem mellesleg katona honnan lesz? A nemlétező brit/német haderőből? 
gazmber 2025. 02. 25. 15:55
Előzmény: #67172  vigkrisz
így is van... be kellene már dörrenteni rendesen az eu-s hadi gépezetet és odapörlkölni a muszkáknak (is), a trumpli félék meg had toporzékoljanak maguknak az oválisban... amit kipárnázhatnak neki, nehogy 'kárt' tegyen magában... ☺(?)szvsz
gazmber 2025. 02. 25. 15:44
Előzmény: #67168  Murdoch

de, simán kétségbe vonom... és akkor mi van?
trumpli a musk-ákkal simán meghekkelték azamcsi rendszert..(is). de még ha sikerült is elkáprásztatni a sok amcsi 'bégetőt', még akkor sem lehet legitim az az amcsi politika amelyik a pityuni muszka fenekek fényesre nyalásában nyílvánul meg...(?)
mindig ez a más szelek fújna  süketelés... ki nem sz@harja le hogy milyen 'szelek' fújnak a pityumi+trumpli altájékáról.... fürödjenek abban az tifélétek...☺(?9 szvsz
Placi82 2025. 02. 25. 15:35
Előzmény: #67184  Istvan78
Nyugtass meg hogy te ezt nem ingyen vagy ennyire h..........!!? Hogy Botkát idezzem. Ez hogy jött ki neked.? A realitásokat írtam le csak. Te drukkolsz annak hogy vesszen Ukrajna én nem.! Az biztos!!! Mi lesz Ukrajnából még1- 2 év háború után te sok eszű??? Mennyire lesz élhető, és eladosodott szétcseszett ország.? Szétlőnek 2 orosz olajfimomitot az Ukrán dronok. Oroszok valazul szét lőnek 4 energia előszto traffó állomást. Ki akar oda vissza menni majd ?? Na! Ennyi!! . 1+1=2 nem 5.
Én az ukran népnek drukkolok. Békéért. Már 3 éve, nem kellett volna fel állni az asztaltól. Ebben igaza van Trumpnak. Ő látta az iratokat. Azért dühös. Te meg valamiért Z nek és szűk csapatának drukkolsz!! Te dolgod. Biztos nyomós okod van rá. De az hogy szerinted a furgonba, és a frontol és a haláltól jogosan félő, emberek hazaárulok, mert szerinted az a akotelesegul, hogy meg kell  halni, a hazáért.?? Akkor én nem hittem el hogy ilyet valaki leír!! Mint Te!! Szerintem meg jól élni, es sok kis ukrán babát nemzeni, sokasodjanak és szaparodjanak. mert az 50 milliós Ukrajna 1990 óta 2022ig a háború előttig is brutálisan elfogyott. Elhagytak sokan, a nők meg nem szülnek a nyomorba........ Nézz utána kb hány 10 millióval voltak kevesebben 2022 re mint 1990 ben. Na tippelj!!!!!!!! És azért ki a hibás???. Hát az elit. Te drukkolj az elitnek. Én drukkolok az Ukrán népnek. Na szevasz. 
gazmber 2025. 02. 25. 15:34
Előzmény: #67180  Istvan78

az ilyen izék pityunnál már rég kiestek volna az ablakon... az ukik helyében én rég ráadtam volna a zubbonyt és mehetne a 'hazafiságát' bizonyítani a frontra... 'oszt jónapot'
na ez a 'secmek' is előkerült 'végre~- micsoda boldogság☺szvsz
Istvan78 2025. 02. 25. 14:57
Előzmény: #67183  Placi82
"Mert az Ukrán népet mindenki sajnálja"
Ja, a krokodil könnyek. Annyira sajnálod őket, hogy nagyon kívánod már, adja meg magát az ország. Érdekes, hogy az oroszokat nem sajnálod, nem mondod, hogy Putyin vágóhídra küldi az oroszokat, miért nem hagyja már abba a háborút, vonulna ki Ukrajnából, vagy legalább egyoldalúan kötne egy tűzszünetet. Látszik, hogy nem az emberek élete foglalkoztat téged egyik oldalról se, hanem annak szurkolsz nagyon, hogy győzzön Putyin, vesszen Ukrajna.
Placi82 2025. 02. 25. 14:05
Előzmény: #67179  Sehmet
Aki ebből se éri mi van, azt hagyni kell! Boldogok a lelki szegények........
https://forbes.hu/uzlet/trump-macron-talalkozo/
Mert az Ukrán népet mindenki sajnálja, legalábbis én igen, az echte szegény ukrán állampolgart igen, Szását, Igort, Vasziijt. Itt úgy van beallitva egyeseknel sunyi módon  mintha aki ellentmond a mainstreamnak az az Ukrán átlag 26 milliós népet nem kedvelné. Ez hazugság.!!! Mi csak Z és sleppje, hazardirozo politikajat, színészkedő politikajat nem kedveljük... 
És ha elrepülnek a megmaradt Azovos nacionalista hősokhoz Kurszkba, mit mondanának a jelenlegi reagáló rezsim rol?? . Hogy hát Z színészkedik össze loszert, és a zsoldot, de hát egy Zaluzsnij jobb lenne, ő azért az "ő fajtájú, ukrán katona" . Utána elmennék,  Nyijolajekhoz aki geplakatos és 30 éves  egy faluban és 3 hónapja soroztak be és holnap után megy ki az újonc  zaszloajaval a Kupjanszki frontra. És bár ilyen az Istvanok nem hiszik, de tenyleg nem sokáig húzzák ki, de hát Istvanok szerint"" kutya koteleseguk hősi halalt halni "" B... eg!!! Szerinted mit mondaná az a zaszloalja vagy dandar.? Hogy vazze "mi még élni akarunk, nem holnap után megdogleni",, szerintem ők is levaltanak Z t.  És ha megkerdezzuk az anyákat, feleségeket, barátnőket, akik már kész idegbetegek mert vagy már nem hall a fiáról ferjerol semmit, vagy attól fél hogy jövő héten már nem fog. Ők mit momdanak?? Hogy hajrá Z? , az utolsó Ukránig és akármekkora adossagig menjél el.? Az "Elitnek" ez jó! Azt elhiszem...... Tudod István!! De az Ukrán népnek nem!!. 2022 ben meg a Kárpátaljai fiúk akik itt dolgoztak, kb fele Z-t támogatta az első háborús napokban....Már nem!!
Na ezek a realitások!! Választás - > Ukrán nepakarat megvalósítása (azaz a Béke!!!) - > és bekokotes!! 
NA aki ez ellen van és tovább küldene a fegyvereket az vajon háborúparti vagy bekeparti??? Na?? 
Na most kérdezd meg bwregszaszuakat, vagy Munkácsi fiúkat? Mia véleményük a mostani rezsim rol. 
Aztán ott van USA elnöke Trump, akit ő le orosz propagandistazott, ott van Musk aki 1 hajszalnyyira van attól hogy lebassza az egesz Starlinket és full vakon lesznek a fronton, mert ugye őt is mocskoljak.Azonnal vége háborúnak.... Ott van az USA nép aki 36.000 milliárdos Biden után atadott  adossaghalamaz után, tuti hogy Nem Ukrajnában akarnak pénzt ölni tovább. 
EU s Brüsszel ék  meg nagy a szaja, mert a neoliberlilsok meg báboznak a vezetőkkel. De EU önmagában édeskeves  lesz bármire, főleg úgy hogy Igor és Szása, se akár már harcolni. Elegük van.. Nem ezt ígérték nekik 2019 ben. 
Na ezek realitások. A többi csak  duma...... 
Istvan78 2025. 02. 25. 13:38
Előzmény: #67179  Sehmet
Vagy az EU támogatásával tovább ellenáll Ukrajna és nem írja alá a gyarmatosítás szintű szerződést Amerikával, telnek a hónapok, aztán Trumpéknak is megjön az esze és tesznek egy sokkal jobb ajánlatot.
Tudom, hogy te nem ezt szeretnéd, te az oroszok győzelmét és az ukránok teljes vereségét kívánod, mint "középen álló", de szerintem ez csak álom.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek