Én vállalom, hogy az AFD re tippelt , hogy vagy 4% al többet szerez a Merzektol és Merzeknek 4%al.kevesebb lesz mint 28.5. 3s akkor pont az AFD nyert volna. Okaim, amiért erre az erős "joslatra gondoltam" Ad1) repülnek az Német emberek a Német muktti cegektol iparbol, bár pont hogy még nem kezdődött el igazán, lehet visszafogtak magukat a német multik a valsztasokig. Ad2) Ez a szörnyű sok migráns merénylet Német gyerekek, nők, férfiak ellen, azt hittem jobban felboszito a Nyugat Németeket is. Szóval mivel a sok sok bejott joslataimat felhozom, hogy egy Augur jós vagyok. Így most úgy korrekt hogy elismerem tévedtem, a Német választással kapcsolatban. 4%-5% al itt AFD nel több, Merzeknel kevesebbre gondoltam.
Jaj, senki nem hitte, hogy az AFD fog nyerni, olyan programmal, hogy kilépünk az EU-ból meg hasonlók. Szíveskedjél megmondani, hogy fog állni a koalíció, mert nyilván az afd az mumus. Majd beállnak a CDU/SPD mellé harmadiknak a zöldek, vagy a kommunisták? Hát az igen vicces lesz, de van az a pénz. Majd jövőre meg Orbán a Tiszával.
arról az apróságról hirtelen megfeledkeztek az oroszpárti mindentudó "jósok", hogy mégsem az afd nyert a német választásokon, hanem a nagy hatótávolságó taurus ork-pörkölőket kilátásba helyező CDU/CSU-s Merz :-)
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20250223/haboru-eseten-ezer-sebbol-verezne-az-eu-a-frontig-is-alig-jutnanak-el-a-katonak-742993 Hát, már unom.:) Hát nem pont 2 napja mondtam hogy óvatosan az USA nélkül EU NATO ötlettel, mert az Orosz frontig se jutananak el az EU katonák. Igazam lett. És ha eljutnak akkor az első 10 halott után , a komplett dandar hazamegy pszihatwrhez feldolgozni posztraumas stressz szindrómat.... Mi európaiak már messze nem, azok a mentalitásu emberek vagyunk mint az Ukrán nacionalistak, vagy a furgonba dobált +40 éves sorhasu 20 éve komoly kiképzést kapott Ukrán aki hiába tudja hogy 8 órát se éli meg a fronton, de kimegy, és tartja az állást a hideg loveszarokban, míg egy tuzersegi lövedék, dron nem végez szerencsétlennel. Na most képzeljétek el ez egy olasz, vagy francia, vagy egy szivárványos Berlini katonával. Ezek nem fognak menni!!!!!!!. Tankok meg szart se érnek, mert egy Német tank 15 millió euró egy orosz dron meg pár száz dollarbol kilovi a a francba... Oroszok USA most Jalta2 tart. Kínán megy a vita. Kína a target! Hogy az Oroszok mennyire lépnek vissza Kínatol, az USA kedvéért. Nem Ukrajna már a téma. Az már lefutott ügy. Csak gondoltam szólok...
"Oroszország igazából az erőből ért, Oroszországot nem kerülgetni kell, hanem erőt kell számára demonstrálni. Az egész elit ebben szocializálódott, ők az erőből értenek" Régen ezt mondom a muszkát kénysxeríteni kell, ha kell le kelk verni, másképpen nem megy.
"Egyre növekvő biztonsági fenyegetést jelent a Balkánon a közelmúltban leleplezett orosz gerillatáborrendszer, amelyet Alekszandr Bezrukovni, a gyanú szerint az orosz titkosszolgálatokkal együttműködő ügynök irányított. A hírek szerint a táborok Bosznia-Hercegovina területén, Banja Luka közelében működtek, és kapcsolatba hozhatók az orosz Wagner Csoporttal."
az orosz propagandát terjesztő migránsaikat meg ideje lenne kipaterolni :-) "Svájc mintegy 200 katonát tudna biztosítani egy jövőbeli ukrajnai békefenntartó misszióhoz – írja az Ukrajinszka Pravda. A békefenntartók Ukrajnába küldéséről szóló tárgyalások jelenleg pusztán hipotetikusak, mivel továbbra sem világos, hogyan alakul a helyzet a két hadviselő fél között– nyilatkozta Thomas Suessli, a svájci fegyveres erők főparancsnoka."
"Európához Tartozunk Egyesület és Momentum Mozgalom közös eseményt szervezett az orosz–ukrán háború kirobbanásának harmadik évfordulójára „Ruszkik, haza! Legyen béke és szabadság! – Megemlékezés Putyin háborújának harmadik évfordulóján” címmel." Index - Belföld - Ismét felhangzik a „Ruszkik, haza!” Budapesten
"Az X-en terjedő videók között van, ahol egy mezőn próbálnak elmenekülni mankós, állítólag orosz katonák az ukrán bombák elől, de olyan is van, ahol egy katona a mankójával próbál megállítani egy ukrán drónt, mielőtt az felrobbanna mellette, vagy ahol két katona mankókkal dobál egy magasban lebegő drónt. Több felvétel terjed, ahol maguk az orosz katonák, vagy az őket rögzítő társuk beszél arról, hogy az oroszok sérülteket küldenek a frontra." Telex: CNN: Az orosz hadsereg súlyosan sérült, mankón támaszkodó katonákat küld a frontra
AZ EU-nak nem a túlnépesedés a problémája. Mi a fejlettségünkkel és a túlszabályozással megfosztottuk magunkat ettől a problémától. Ha a világ nagy szegénységgel küszködő országairól beszélsz, akkor a fejlett világ módszere szerint könnyen megoldhatod. Mindennap járjanak dolgozni, kapjanak bért és azt csapold meg állami adókkal, amiből igérj nyugdíjat és oktatást valamint ingyenes EÜ-t. Garantált lesz a siker.
De ameddig ez nincs és a napi betevő megszerzése mellett nincs más tevékenység az egyre nagyobb periférián mint dugni, addig őrületes szaporodás lesz.
"Kristen Mihal észt miniszterelnök közölte, hogy újabb katonai segélycsomagot küld Ukrajnának – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Hozzátette, hogy Ukrajna pozícióinak megerősítése és az Oroszországra gyakorolt nyomás növelése érdekében Észtország 10 ezer darab tüzérségi lőszert és 750 ezer élelmiszercsomagot küld az ukrán katonáknak. A lehető leghamarabb hozzáadjuk saját védelmi iparunk termékeit több mint 100 millió euró értékben– hangsúlyozta az észt miniszterelnök."
"A háború befejezéséről szóló orosz-amerikai tárgyalásokról szóló hírek közepette egyes ukrán katonák szerint Moszkvának „háttal a falnak” kellene tárgyalni – írja a The Independent. Belefáradtunk a harcba, de nincs értelme most megállni és engedni Putyinnak, ahogy Trump szeretné. Ezért tovább fogunk harcolni, teljesítve minden előttünk álló feladatot– nyilatkozta egy magas rangú ukrán tiszt, név nélkül.A háború harmadik évfordulójának közeledtével az ukrán katonák csalódottságuknak adnak hangot, amiért szövetségeseik béketárgyalásokat fontolgatnak, mivel úgy vélik, a háborút elvesztették.Oroszország nem nyer Ukrajnában. Nem veszítenek, de egyszerűen nem győznek – közölte a frontvonal nagy részén tevékenykedő egyik speciális dandár főtisztje. "
Ja, hogyne, sose volt ott: https://www.pravda.com.ua/eng/news/2025/02/22/7499619/ "The United States refused to co-sponsor another draft resolution by the European Union and Ukraine, which acknowledges the full-scale Russian invasion and demands the immediate, full, and unconditional withdrawal of all Russian armed forces from Ukraine's internationally recognised territory."
"Az Egyesült Királyság február 24-én, hétfőn jelenti be Oroszország ellen a hároméves háború legnagyobb szankciócsomagját - közölte David Lemmy, az Egyesült Királyság külügyminisztere, írja az LBC.„Itt az ideje meghúzni a csavarokat” – mondta."
"Az EU 20 milliárd eurós katonai segélycsomagot tervez Ukrajna számára - Bloomberg. A támogatás lehetővé teszi Ukrajna számára, hogy hosszú távon megerősítse védelmi képességeit. A lap forrásai szerint a kezdeményezés célja tüzérségi lőszerek, légvédelmi rendszerek, precíziós rakéták, UAV-k, egyéb fegyverek szállítása és az ukrán dandárok megerősítése."
OROSZ-UKRÁN háború